29 ian. 2014

Comuna Bozioru - Poarta spre o Lume Misterioasa


Nimeni nu poate contesta faptul că România este o țară specială, cu numeroase locuri unde natura a fost atât de generoasă încât par rupte din poveste. Aceste locuri s-au încărcat de-a lungul timpului cu un misticism aparte, transformându-se în adevărate capodopere ale naturii. Un astfel de loc se regăsește în comuna buzoiană Bozioru, unde câmpurile au un miros aparte, stâncile par vii și cerul deschis spre o lume nouă.
Comuna Bozioru este recunoscută și pentru un fapt inexplicabil supranumit și “cerul straniu“. Acest fenomen este caracterizat de cupola cerească care are o claritate neverosimilă. Culorile sunt incredibile, parcă desprinse dintr-un tablou celebru și sclipirea conferă peisajului misterul specific unei alte lumi. Asemenea unei spirale temporale, care te absoarbe către o altă dimensiune, cerul din Bozioru îţi amorţeşte simţurile hipnotic şi te transportă în străfundurile fiinţei cu vehicule neştiute.
Fascinați de acest fenomen, oamenii de știință au efectuat diferite măsurători și au ajuns la concluzia căsclipirea cerului este de 23 000 grade Kelvin, pe când deasupra oraşelor aceasta este de 16 000 grade Kelvin. Este o diferență imensă, care pe lângă faptul că place ochiului și atrage diverse semne de întrebare. Nu puțini sunt cei care consideră acest loc ca fiind unul sacru, unde diverse vortexuri sau spirale temporale se formează pentru a se crea o poartă între lumea reală și una ascunsă de ochii celor neinițiați.
Trecerea dintre cele două lumi se face doar cu ajutorul unor energii provenite din spațiul larg. Puterea acestor energii oferă cerului claritatea desprinsă din cel mai frumos vis.
Pe lângă frumusețea cupolei cerului, diverse lucruri incredibile au fost semnalate în zonă. Printre cele mai importante astfel de fenomene stranii au fost identificate: dispariția unor persoane care nu au mai apărut niciodată sau pur și simplu s-au trezit în alt loc, defectarea inexplicabilă a aparaturii electronice, apariția numeroaselor farfurii zburătoare, activarea fenomenelor telepatice sau manifestarea extrasenzorială și numeroase anomalii magnetice.
Toate aceste fenomene nu au putut fi explicate, dar există anumite presupuneri care încearcă să facă lumină cu privire la misterul de la Bozioru. Se spune că în zonă au fost descoperite mai multe obiecte arheologice care au aparținut unei civilizații neidentificate.
cer bozioru Cerul straniu din comuna Bozioru: Poarta spre o lume misterioasa
Pasionații teoriilor conspirațiilor sunt de părere că în trecutul îndepărtat această zonă ar fi fost locuită de către o civilizație extrem de avansată și în urma unor evenimente neprevăzute a fost nevoită să părăsească Terra. Această teorie nu a fost niciodată demonstrată, dar cu toate acestea există o serie de elemente suspecte: solul extrem de negru care pare a fi fost ars cândva, un pisc încărcat energetic care atrage toate fulgerele și anomaliile magnetice.

Niciun comentariu: