27 feb. 2014

Conectarea cu Ingerii


                                     
                                        

Nu e tarziu niciodata sa ne reintoarcem fata catre ingeri, cautandu-i in inima noastra si ascultandu-le vocea reverberand in ea.Dragostea noastra pentru ei trebuie sa se manifeste mai mereu. Fiindca ceea ce ne apropie cel mai mult de ingeri si de fiintele de lumina  este dragostea. Atunci cand iubim, fiintele angelice ne imbraca in puful aripilor lor, luminandu-ne sufletul si imbunatatind viziunea noastra asupra vietii si chiar viata insasi. 
INGERII – sfera lor este circumscrisa de orbita Lunii. Sunt numiti si Mesagerii, Fii vietii. Ei reprezinta crepusculul pentru viata pura a spiritului,  pentru omenire sunt zorii zilei divine
ARHANGHELII – Spiritele focului, se exprima in sfera planetara atribuita de obicei lui Venus. Ei ii conduc pe Ingeri, nu-i calauzesc ei insisi individual pe oameni. Sunt inspiratori si calauze ale marilor comunitati, triburi sau popoare. In sufletul fiecarui popor se exprima viata unui Arhanghel. El isi traieste propria tinerete in tineretea poporului pe care-l conduce, Cand un popor imbatraneste, el simte ca se usuca, resimte o desprindere care poate sa mearga pana la desfiintarea completa, care corespunde cu moartea acelui popor.
ARHEII – se afla in fruntea celei de a treia Ierarhii; sfera lor planetara este cea mai apropiata de soare, daca pornim de pe Pamant; este cea atribuita lui Mercur. Arheii sunt numiti si Spiritele Timpului, Spirite ale personalitatii.
Arheii guverneaza epocile. Gnosticii i-au numit Eoni. Succesiunea de perioade mici si mari care alcatuiesc evolutia noastra terestra constituie corpul lor spiritual.
PUTERILE – sfera lor este SOarele.
Numite Exousiai in lb greaca, Potentates in latina, ele sunt in esenta Spirite ale Formei.
VIRTUTILE – Virtutes, Dynamis desemneaza treapta ierarhica superioara a Puterilor. Cea mai buna traducere ar fi TARIILE.
Sunt spirite ale miscarii, ale activitatii, ale fortei si isi au sfera pe Marte
DOMINARILE/ DOMNIILE – Kyriotetes, salasuiesc pe Jupiter.
Ei sunt in Univers Spiritele Intelepciunii, care produc si coordoneaza impulsurile pe care li le inspira prima ierarhie si pe care, la randul lor, le incredinteaza Spiritelor Dynamis ( Virtutile)
TRONURILE – sunt Spiritele Vointei, reprezinta constanta si neclintire. Reazemul lor planetar este sfera lui Saturn.
HERUVIMII – Spirite ale Armoniei, numele lor inseamna multimea cunostintei sau revarsare de intelepciune.
Heruvimii si serafimii nu mai actioneaza ca izvor al unei substante anume. Ei s-au inaltat pana in preajma Divinitatii, dincolo de orice sfera planetara. Prin ei Dumnezeu imparte raze in mod impersonal, universal.Ei s-au ridicat la rangul de Jertfitori cosmici
SERAFIMII – inseamna lumina si caldura.Ei reprezinta ardoarea in stare pura, SPiritele dragostei universale si asigura legaturile de la un sistem cosmic la altul. Dintre toate Ierarhiile ei sunt cei mai indeaproape uniti cu Divina Trinitate, cei care, preiauu de la ea telurile care vor prezida la crearea fiecaruia dintre sistemele cosmice
Nomenclatura nu poate sa ne deschida calea intelegerii Ierarhiilor. Nu ne putem apropia de ele decat printr-un anumit mod de gandire, printr-un fel de a fi dobandit in cursul studierii aprofundate a Stiintei Spirituale si printr-o munca de autotransformare.
Iata cateva metode prin intermediul carora putem sa comunicam cu ingerii si sa percepem lumea lor:
- Cel mai la indemana mod este sa rostim rugaciunea ” Inger, ingerasul meu” constientizand fiecare cuvant si simtind in inima prezenta Ingerului pazitor.
- Rostirea din suflet a Psalmului 90 intitulat ” O cantare de lauda a lui David ( pentru bunul Dumnezeu)
- un alt procedeu special cunoscut in crestinism il constituie Novenele.Acestea reprezinta practici evocatorii sacre care constau in evocarea launtrica , intr-o stare cat mai relaxata si de mare puritate sufleteasca, timp de 9 zile consecutiv, la aceeasi ora si pe cat posibil in acelasi loc, a unor rugaciuni speciale ( catre Iisus sau catre Fecioara Maria sau catre ingeri) , rugaciuni insotite si de consacrarea si aprinderea unei lumanari Divinului ( sau ingerilor, Fecioarei Maria sau lui Iisus) pentru a ajuta si inspira pe oficiantul acestui procedeu. Traditia crestina recomanda ca inceputul acestei tehnici sa coincida fie cu sarbatoarea de 15 august ( Sf. Maria) , fie cu 25 martie ( Buna Vestire).Rugaciunile folosite pot fi ”Inger, ingerasul meu”, Psalmul 90, Tatal nostru sau altele pe care le simtiti apropiate sufletului vostru.
- O alta metoda foarte utila bazata pe descoperirea savantului japonez  Masaru Emoto  este urmatoarea:
Pe o sticla pregatita in prealabil ( sticla din sticla) vom lipi o eticheta pe care avem scris numele ingerului cu care dorim sa comunicam ( ex. arh. Mihail, ingerul pazitor etc) sau pur si simplu numele unei ierarhii angelice ( serafimi sau heruvimi etc sau toate impreuna). aceasta eticheta avem grija sa o lipim cu scrisul spre interiorul sticlei. Vom pune in sticla apa pura de izvor.Inchidem apoi ochii pentru cateva momente si constietizam chiar vizualizam acea apa si imaginea ingerilor sau ingerului chemat.Aceasta mareste eficienta procedeului.Apoi o lasam astfel la incarcat timp de minim 24 h.
Am obtinut astfel apa incarcata energetic pe care o vom folosi ca apa de baut. Daca vom realiza acest procedeu suficient timp ( cel putin o luna) si dupa obtinerea rezultatelor inca trei luni ( pentru ca rezonanta obtinuta sa se stabilizeze in interiorul fiintei noastre), vom constata cu incantare apropierea tot mai mare de lumile fiintelor de lumina pe care le-am chemat.Evident, necesarul de apa pentru organism poate fi asigurat doar din acest tip de apa, daca dorim sa obtinem rezultate cat mai rapide.
  • O alta metoda la fel de directa este BInecuvantarea Ingerului Pazitor
  • Metoda perlei de lumina
  • Aromoterapia
  • Elixirele florale :
  • Elixirele AURASOMA
  • Visele / Visele Constiente
  • Ceea ce vezi inlauntrul tau nu poate fi ceva gresit. Atunci cand vorbesti cu o alta persoana sau incerci sa afli informatii din exterior, s-ar putea sa fie gresit.Dar ceea ce simti sau ceea ce intuiesti nu poate fi niciodata eronat. Prin stabilirea contactului cu Fiintele angelice, vei obtine toate raspunsurile dorite pentru fiecare intrebare pe care ti-o vei pune, cu orice situatie te-ai confrunta.
  • http://amaradio.ro/fiintele-angelice-si-modalitati-de-contactare

Niciun comentariu: