18 mar. 2014

Initierea Sufletului Pereche – Reactivarea Informationala a Frecventei Iubirii Pure

                      
Initierea Sufletului Pereche este cea mai importanta initiere pe care o poate primi un Om pentru a ajunge la desavarsire. Si asta pentru ca Adevarata Desavarsire are loc in Cuplu. Si aici vorbim de acea persoana perfecta pentru tine. Persoana perfecta inseamna acel cineva ce este la acelasi nivel de Constientizare cu tine, acel cineva care nu face atasamente, nu te inrobeste prin posesivitate, nu te ingradeste.Sufletul Pereche este acel cineva cu care comunici extrasenzorial foarte bine, acel cineva cu care te simti UNUL/UNA. Este persoana cu care cresti si evoluezi spiritual.
Initierea Sufletului Pereche este o reactivare informationala a unei frecvente energetice EXISTENTA in sistemul OMULUI. De ce este dezactivata la majoritatea oamenilor? E simplu: pentru ca oamenii cred in Subconstient, ca nu merita sa fie iubiti, ca nu au dreptul la Iubire, ca nu au dreptul la Fericire. Astfel isi blocheaza singuri fluxul prin care Perechea Perfecta se conecteaza la ei. Acest tip de initiere deblocheaza fluxul de energie si deschide toate canalele energetice specifice frecventelor Iubirii in Cuplu.
Initierea Sufletului Pereche dureaza aproximativ o ora. Inainte de procedeul energetic specific are loc o discutie cu rol de Constientizare profunda a potentialului in Iubire pe care-l are fiecare fiinta umana. Initierea Sufletului Pereche se face o singura data!
Initierea Sulfetului Pereche nu are nicio legatura cu Sufletul Geaman, sauFlacara Geamana (este o diferenta de denumire). Acesta se primeste in cu totul si cu totul alt mod, Sufletul Geaman nu poate fi regasit prin Initiere!
http://adrianvalerianantonovici.ro/initierea-sufletului-pereche/

Niciun comentariu: