18 mar. 2014

Intrebari frecvente despre cristale

                               
                                    
1.Ce sunt cristalele?
   Cristalele dateaza de pe vremea vechii Atlantide. Sunt cristalele realitatii divine. Au cea mai inalta energie si provin din cea mai inalta lumina. Fiecare cristal are propria sa constiinta si este atribuit unei anume zeitati. In afara de acestea, fiecare cristal, in vibratia sa corespunde unui numar specific, deoarece si numerele au propria lor constiinta.
   Cristalele exista faptic in interiorul marii piramide din Giza intr-o camera care nu a fost inca descoperita.
 2.Cum pot folosi cristalele?
   Le puteti desena in aura voastra (sa le vizualizati). De exemplu, atunci cand vizualizati cristalul AVATARA, cristalul pentru concentrare, va veti gasi centrul si veti experimenta pacea si echilibrul.
   Cu ajutorul cristalelor puteti energiza alimentele, de exemplu, punand un pahar de apa pe un cristal pe care l-ati decupat. Aici AN’ANASHA, cristalul recunostintei, este cel mai potrivit. Cristalul ARIS ( folosit pentru impamantare) functioneaza foarte bine la o persoana care are, de obicei, picioarele reci, ceea ce poate fi un semn al lipsei de impamantare. Puteti, de asemenea, sa-l trasati direct pe talpile dumneavoastra cu ajutorul unui pix.
   De asemenea, este foarte eficient ca, in timp ce meditati, sa asezati cristalele deasupra chakrelor. Puteti sa puneti cristalele si sub perna pe care dormiti. In timp ce desenati sau vizualizati un cristal sa fiti constienti de efectul sau si sa-i spuneti numele cu voce tare sau in gand, in minte. Folositi cristalele in modul in care vi se pare firesc.
 3.Pot folosi mai multe cristale in acelasi timp?
   Si aici, poti folosi cristalele asa cum iti dicteaza intuitia. Poti folosi orice combinatie a cristalelor. Nici un cristal nu va fi schimbat sau efectul sau alterat de nici un alt cristal.
 4.Cum functioneaza cristalele?
  Deoarece cristalele provin din realitatea divina, ele sunt neutre si nu pot fi supuse judecatilor sau gandurilor colective.Efectul lor este pur si nu unul manipulator. Ele sunt iubire pura.Atunci cand lucrezi cu cristalele, tot timpul sa fi constient de energiile lor inalte si divine.
 5.Ce se intampla daca, accidental, desenez gresit cristalul?
   Deoarece cristalele au propria lor constiinta nu conteaza acest lucru. Ele isi gasesc propriul drum din realitatea divina in realitatea ta si, intotdeauna, lucreaza pentru binele tau cel mai inalt. Nu le poti folosi in mod gresit. Pas cu pas vei simti din ce in ce mai mult cat de pura si puternica este energia si efectul lor.

- See more at: http://www.scoalakryon.ro/cristalele-de-lumina#sthash.lnFii7WG.dpuf

Niciun comentariu: