12 mar. 2014

Terapia Bars

E trecut de 1 noaptea, dupa ce a turnat cu galeata o zi intreaga ploaia s-a mai domolit … asa ca pe racoare numai bine ce ard de nerabdare sa-ti povestesc despre aceasta tehnica ce s-ar traduce  ” Benzi de Accesare a Constiintei” ce a schimbat viata catorva oameni din jurul meu
Unii considerau ca nu au suficienti bani, si rezultatul aplicarii tehnicii a fost ca au inceput sa primeasca bani. Fii atent! Un lucru funny s-a intamplat unei doamne pensionare care fiind limitata la pensia lunara avea asteptari egale cu zero vis a vis de subiectul bani . Ce crezi ca i se intampla ? Gaseste un portofel in sifonier printre haine cu o suma deloc neglijabila pentru ea de … bani. C-o fi fost uitat de ani de zile sau ca i l-o fi pus mos Nicolae la rugamintile ei, nu mai conteaza…
Alta doamna, ce suferea de oboseala cronica, locatara a unei case mari si vechi ce n-o termina niciodata de curatat ca trebuia s-o ia de la capat … dupa aplicarea ” Bars” imi povesteste ca a “intors casa pe dos ” curatand fiecare coltisor- si inca i-a mai ramas energie -lucru pe care nu-l mai facuse de zeci de ani.
Tot o doamna cu multiple neimpliniri in relatii,  aflata de multa vreme intr-o depresie cronica insotita de fibromialgie dupa activarea “Bars ” se trezeste dintr-o data cu mai multi “pretendenti” si cu o stare de spirit complet schimbata. Acuma si Universul iti mai atrage atentia ” Fii mai specific cand iti doresti ceva !”
O alta doamna, cu incercari repetate de a ramane insarcinata, cu fertilizari nerealizate , dupa o singura sedinta de “Bars” ma suna fericita ca testul i-a iesit pozitiv.
Si exemplele pot continua la nesfarsit , dar hai sa-ti zic in cateva cuvinte despre ce este vorba …
Ce este “Bars  Access Consciousness”?bars-image
„Bars” sunt o serie de 32 de puncte de pe cap, care atunci când sunt atinse ușor se accessbars1elibereaza  energiile  vechi, programele înțepenite în creier și organism, fapt care permite apoi o schimbare extraordinară și ușoara in multe aspecte ale vietii de zi cu zi : energie fizica, vitalitate, bani, creativitate, tendinta de control, bucurie-tristete, corp fizic, vindecare, sexualitate, constientizare, proiecte de viitor, relatii , capacitatea de procreere, conectarea in timp si spatiu, eliberarea de programe gresite care ne impiedica sa ne manifestam la potentialul maxim cu care suntem inzestati   .
In fiecare sesiune de Acces „Bars”  se pot elibera 5-10000 de ani de limitări din viata ta. Acesta este un proces incredibil de relaxare, dezlegare a  limitarilor din toate acele aspecte din viata ta pe care esti dispus să le schimbi.
Ce face o sesiune de „Bars Access Consciuousness”?
„Bars” ia toate considerare ganduri, sentimente, emotii, decizii, hotărâri, și credințele din orice viață, care sunt stocate electric in creier . Atunci când „Bars” sunt atinse,  gunoiul depozitat de generatii este lansat, eliberat.Este similar momentului când aprinzi  luminile in casa folosind intrerupatorul si permitand luminii sa se aprinda. „Bars” permite luminii să vină.
Energia universala devine disponibila pentru tine si acest lucru aduce de multe ori mai multa pace, usurinta, bucurie și recunostinta în viață.
Mai mulți medici, experți în biofeedback au raportat schimbări în undele cerebrale de la beta la theta în cursul unei sesiuni de o oră. Din fericire pentru noi, Access a cunoscut de ani de zile că „Bars” schimba funcția electrică a creierului.
Ce puteți aștepta de la primirea unei sesiuni de „Bars”?
Fiecare sesiune „Bars” este diferita. Cel mai rău lucru care se poate întâmpla, după o sesiune de „Bars”  este sa te simti la fel de relaxat ca și cum ați fi primit un masaj pe cinste. Cel mai bun lucru care se poate intampla este ca toată viața ta se poate schimba.
Printre efectele cele mai frecvent raportate sunt: ​​un sentiment crescut de pace si eliberare, un raspuns diferit la  situații care te-ar fi supărat în trecut,  un somn mai odihnitor si mai profund, sentimentul că tot ceea ce a fost supărător înainte de ședința nu mai contează .
Cât durează efectul unei sesiuni de „Bars”?
După ce s-au derulat „Bars” va continua sa elibereze energia blocata pentru totdeauna. De fiecare dată când le veti mai activa după aceea, efectul devine mai dinamic.
Cele mai dramatice efecte au tendința de a fi observate în decurs de 3-4 săptămâni .
Cât de des ar trebui să activez „Bars”?
Acest lucru este în întregime la alegerea ta. Cât de bine ti- ar placea sa te simti? Cât de ușoara ai dori să-ti fie viața ?
Unii facilitatori „ Bars”- fac asta în fiecare zi! Alteori o data pe săptămână, sau ori de câte ori se simt stresati, irascibili, sau cand viata curge intr-o directie care nu-ti place. După orice fel de șoc major sau traumatism sau schimbare energetica poti lua în considerare o sedinta de „Bars”.
Copiii și bebelușii pot beneficia de „ Bars”?
Copiii și bebelușii  beneficiază fenomenal de rularea „Bars”. Ei sunt mult mai conectati decât adulții, ceea ce înseamnă că sunt de multe ori mult mai dispuși să primeasca schimbări rapide în corpurile și în ființa lor.
Trebuie remarcat faptul că „Bars” la copii pot rula foarte repede. Asta inseamna ca ei sunt dispusi sa se elibereze de asa zise adevaruri care nu sunt si ale lor.
Copiii pot învata să ruleze „Bars”?
Absolut! Copiii au mai puține considerente cu privire la ceea ce este posibil și imposibil, ei pot rula „Bars” cu efecte foarte puternice și cu mai puține limitari. Copiii pot fi mici in corpurile lor, dar sunt deseori dispuși să fie mai mari și mai puternici decât adulții din jurul lor. Ai văzut vreodată un copil care cere atenția întregii camere în care se afla? J
De unde provin „Bars”?
„Bars” au fost descoperite de către Gary Douglas, fondatorul „Bars Access Consciuousness”, în 1990.
Pot beneficia vârstnicii / bolnavii / handicapatii de tehnica „Bars”?
Da.
Se poate face „Bars” in timpul sarcinii?
Absolut! (Desigur,  trebuie să sugerăm să vă întrebați mai întâi medicul dumneavoastră.)
Femeile care si-au rulat „Bars”  în timpul sarcinii,  în mod regulat, au raportat  nasteri normale, rapide și ușoare. Cele care nu puteau ramane insarcinate, dupa cateva aplicari de „Bars” au  ramas insarcinate. Ceea ce explica faptul ca de multe ori femeile nu pot ramane insarcinate din cauza credintelor si fricilor  lor puternice si nu din cauza unor handicapuri fizice.
Cât durează o sesiune de „Bars”?
De obicei, o sesiune „Bars” poate dura 60-90 minute, deși acest lucru poate varia și este întotdeauna mai bine să facă „Bars”, chiar si 20 de minute, decât deloc!
Care sunt efectele pe termen lung pentru rularea de „Bars”?
Cei mai mulți oameni care au experimentat „Bars” timp indelungat spun că viața lor tot timpul devine mai ușoara și mai buna.
Trebuie sa primesti „Bars” de mai multe ori?
Asta este la alegere. Nu trebuie să faci nimic. Atata doar ca oamenii care au beneficii mai mari sunt cei care au făcut-o în mod repetat. E alegerea ta.
„Bars” pot influenta probleme mentale sau psihologice?
Mulți oameni care au avut probleme psihice si psihologice au fost în măsură să reducă dependența de medicamente și sa experimenteze schimbări uimitoare în problemele lor. Desigur, vă recomandăm să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a întrerupe orice medicament.
Cum se lucrează cu „Bars”? Poate „Bars” sa faca rău cuiva?
„Bars” nu poate face rău, nici celui ce ofera nici celui ce primeste.
Este cineva care nu ar trebui să primeasca „Bars”?
Numai cei care nu doresc sau sunt dezinteresati de a încerca.
Cum știi la ce să  te aștepti de la „Bars”?
Tu nu faci nimic! Fiecare sesiune de „Bars”  este diferita și nu există nici o modalitate de a prezice exact ce se va “întâmpla.” Cea mai buna explicatie este că cel mai rău lucru care ti se poate intampla este ca te vei simti ca dupa un masaj bun, și cel mai bun lucru care se poate întâmpla este toată viața ta se poate schimba.
Pot „Bars” vindeca afectiuni fizice si durere?
„Bars” faciliteaza accesul la conștiința, ceea ce poate schimba oricare dintre aceste aspecte.
Exemple de afectiuni fizice care s-au schimbat într-o singură sesiune de „Bars”: scolioza cu 3 cm câștig în înălțime, degete ciocan- indreptate pentru care medicii  recomandasera o interventie chirurgicala, precum și dispariția a tot felul de dureri peste tot corpul.
Mulți oameni s-au folosit de „Bars” în combinație cu alte instrumente ale Access Consciousness pentru a rezolva boli “incurabile”, inclusiv cancer, artrita, oboseala cronica, depresie, tulburări de bi-polare
Cum știi cât de multe sesiuni „Bars” le va lua pentru se vindeca de ceva?
Nu se stie cu exactitate. Aceste simptome sau boala va disparea, atunci când și corpul este gata pentru a elibera acele considerații (gânduri, sentimente, emotii, credinte, decizii, hotărâri ) care implica păstrarea starii de boala .
Acest proces nu este liniar, ceea ce înseamnă că un considerent pe care o persoană poate să meargă de la o sesiune la alta ar putea dura mai multe sesiuni pentru o altă persoană și nu există nimic gresit  în asta. Este doar diferit. Rezultatele sunt determinate de către persoana care primeste sesiunea de „Bars” și corpul ei.
Când ar trebui să va aplicati „Bars” ?
Ori de câte ori doriți să va simtiti minunat!
Oamenii care practica „Bars”  în mod regulat, uneori doresc o sesiune suplimentară atunci când acestia au o zi capricioasa sau dificila.
„Bars”  are legatura cu Reiki sau cu terapia cranio-sacrală? Sunt puncte de acupunctura?
„Bars” nu au existat niciodată, înainte de a fi descoperite de către Gary M. Douglas. În timp ce unele puncte par a fi puncte de terapie cranio-sacrala sau acupunctura, ele au o funcție diferită atunci când fac parte din „Bars”. Nu am văzut nici o altă metodă care sa genereze schimbările care sunt create de „Bars”.
Practicanții Reiki au tendința de a învăța „Bars” foarte usor, deoarece acestia sunt deja familiarizați cu curgerea energiei.
Se poate aplica „Bars” si in alta pozitie decat cea orizontala?
Dacă pozitia culcat este o problemă pentru cel ce primeste „Bars”, se poate folosi si un scaun sau un fotoliu si pozitia verticala.
Ce-mi place mie foarte mult la aceasta tehnica este faptul ca te invata sa treci prin filtrul ” nimic nu este bine, nimic nu este rau , toate sunt puncte de vedere ale aceleiasi realitati ” toate experientele vietii.

Iti multumesc mult pentru interesul tau si atentia acordata articolului
Flory: terapiivindecare.ro


http://terapiivindecare.ro/?p=180

Niciun comentariu: