19 mar. 2014

Vei ajuta Gaia la a reveni la starea ei naturală de echilibru, frumusețe, și de sănătate?

                               Image Hosting by PictureTrail.com
 Vei ajuta Gaia la a reveni la starea ei naturală de echilibru, frumusețe, și de sănătate? 
„Vasele ei de sange de energie", sau " liniile de forta magnetica " sunt blocate. Cum s-au blocat este o altă poveste, care este în afara scopului acestui blog.

Tu nu vei fi un roto-rooter, sau un șarpe de drenaj, sau chiar țesut plasiminogen activator (TPA), pentru a diminua blocajul.

Tot ce trebuie să fie esti TU. Cu energia ta de dragoste, poti ajuta Gaia de a reveni la starea ce ea a fost menita pentru a experimenta atunci când ea a fost creata pentru prima dată.

În fiecare zi, în perioada răsăritului și apusului de soare, liniile naturale de energie pe planeta, sau " liniile de forta magnetica " acceptă flux de energie direct de la soare. 
Acesta este modul în care pământul își hrănește sistemul ei energetic - cu Lumina.

Dacă ești sensibil/ă la energiile subtile, în timp ce practici acest exercitiu de a ajuta Gaia, vei simti în această perioada, cum energia se „intensifica“ în " liniile de forta magnetica ", și de asemenea, când se închid, aproximativ douăzeci de minute mai târziu.

Ceea ce faci este simplu, te concentrezi la Gaia cu prezența ta. Pentru a ajuta nu este necesar să fie PE o linie ley sau nici macar pe lângă ea. 
Vei simți energia pământului țâșnind prin tine, pentru că tu ești făcut din Gaia și substanța Gaia te sprijină.

Trimite-i ei, Gaiei, intentia iubitoare din inima ta, mama noastră, planeta noastră. Energia iubitoare din inima ta este o formă de lumină, care împuternicii și o va ajuta de a elimina blocajul de energie.

Vă voi anunța atunci când ea este liberă. Deci, până atunci, dacă nu te superi a ajuta un pic cu revenirea Gaiei la starea ei inițială, de a fi nepoluată, 
energia voastră care o împărțiți cu ea o va ajuta la ași schimba fluxul global de energie în sistemul ei, și apoi o dată ce energia este corectă, 
proiecte coordonate și eforturi fizice concrete se vor întâmpla și beneficiile serviciilor tale, în folosul ei vor începe să arate.

Chiar acum noi le putem experimenta cu sentimentele noastre, emoțiile noastre și inimile noastre.

Aloha and Mahalos,
Namaste,
Peace,

Reiki Doc

P.S. Cu cât participă mai mulți, cu atât mai bine! Vă mulțumim anticipat pentru că ajutați să se vindece pe cea care susține toată viața așa cum o știm.

sursa: http://reikidoc.blogspot.de/2014/03/a-transfusion-of-energy-for-gaia.html

Niciun comentariu: