27 apr. 2014

BASHAR extraterestru - Tehnici de vindecare


A: Sotia mea are o afectiune, care nu e inregistrata ca afectiune. E o dereglare a sistemului nervos autonom. Simptomele sunt ca atunci cand iese, are dureri de cap si ameteli.

B: Ok. Ar putea sa foloseasca anumite amestecuri de ierburi care i-ar putea fi de ajutor, insa astea i-ar putea afecta sistemul intr-o maniera prea puternica acum ca e atat de fragila. Mai intai, o schimbare a energiei i-ar putea fi necesara si, din nou, i-am putea recomanda urmatoarea meditatie:

Spune-i sa se intinda intr-o pozitie comoda si, in imaginatia ei sa-si dea voie sa creeze ceea ce ar numi “locul ei de pace desavarsita”. Nu conteaza unde e, cand e sau ce e acest loc, atata vreme cat pentru ea reprezinta energie si relaxare. Spune-i sa inceapa sa respire regulat, ritmat, adanc pe masura ce se relaxeaza in locul ei de pace. Pe masura ce respira, spune-i sa isi imagineze ca trupul ei e inconjurat de o sfera de energie cristalina, transparenta, de culoare albastru stralucitor. Aceasta sfera se extinde de la 30 cm pana aprox. 1 metru deasupra capului, 30 cm pana aprox. 1 metru sub picioare. Trebuie sa fie o sfera intreaga, deci chiar daca e intinsa pe pamant, spune-i sa-si imagineze ca se formeaza sub corpul ei, prin pamant.
            Spune-i apoi sa-si imagineze ca aceasta sfera, chiar daca e transparenta si poate vedea prin ea, se umple acum cu un lichid albastru deschis. Las-o sa-si imagineze ca inspira si expira acel lichid. Las-o sa-si imagineze cum fiecare por din trupul ei absoarbe aceasta lumina lichida, apoi cum fiecare celula din corp absoarbe lumina lichida pana se umple in intregime.. Las-o sa-si imagineze electricitatea racoroasa, revigoranta pe care lumina lichida o comunica trupului ei. Las-o sa-si imagineze ca trupul ei e saturat complet cu lumina lichida, de la un capat la altul. Las-o acum sa simta acea electricitate trecand prin trupul ei – aliniindu-i toti nervii, aliniindu-i toate celulele, aliniindu-i structura atomica intr-un model cristalin – pana cand simte energia curgand prin trup din ce in ce mai repede fara nici cea mai mica rezistenta.
            Las-o sa simta energia trecand de la picioare in sus prin corp si iesind prin varful capului, si de jur imprejurul ei, din nou prin picioare in sus, iar si iar. Pe masura ce energia circula astfel, spune-i sa-si imagineze ca e un camp de energie, un camp magnetic, trecand de-a lungul trupului ei, invartindu-se in directia acelor de ceasornic si merge de la cap la picioare.
            Spune-i apoi sa-si imagineze cum trupul i se dizolva in lumina albastra lichida, pana nu se mai vede forma trupului ci pur si simplu ea e chiar sfera, plina de energie electromagnetica ce vibreaza, in care nicio parte a sferei nu se deosebeste de alta parte a sferei. E toata o energie omogena, respirand si pulsand la unison..
            Las-o apoi sa-si imagineze o samanta mica, cristalina, cum se formeaza in centrul sferei. E un cristal limpede, trasnparent, stralucitor. Lasa-l sa creasca, sa creasca, sa creasca, pana devine din nou un trup. Las-o sa observe ca asta e un trup nou, limpede, un trup energizat si alcatuit din chiar lumina vie. Spune-i sa simta extinderea acestui nou trup de energie, pana se conecteaza la toata lumina din Creatie. Spune-i acum sa inspire acest nou trup si sa-l conecteze acum la Pamantul fizic in care exista.
            Acum las-o sa-si imagineze cum sfera albastra din jurul noului trup se extinde si se disperseaza devenind realitatea din jurul ei. Si in acest punct, roag-o sa-si aminteasca urmatorul lucru: constiinta nu este in trup, trupul e in constiinta voastra. Spune-i sa respire adanc si liber, plina de viata si bucurie. “

            Poate face asta o data dimineata si o data seara. Daca vrea, o mai poate face o data si dupa-amiaza, insa nu mai mult de trei ori pe zi timp de aprox. 10 min.
 A propos, oricare din voi si toti puteti folosi aceasta meditatie pentru orice aliniere doriti. E un instrument foarte foarte puternic. […]
“Al doilea aspect ce ar putea ajuta un individ in starea de relaxare – ceea ce numiti meditatie sau introspectie – poate fi de ajutor, asa cum percepem in cazul acestei femei si in cazul multor altor indivizi, folosind urmatorul instrument: simpla lovire a unui clopotel rezonant si cristalin, permitand sunetului ce vine de la clopotel sa spele acea persoana in exterior si in interior, pentru a incepe sa o familiarizezi cu starea energetica vibrationala care e ea de fapt ca persoana… pentru ca o persoana e energie, e constiinta.
            Tonalitatea / sunetul poate ajuta in alinierea tuturor portiunilor constiintei prin faptul ca le da tuturor portiunilor constiintei un singur model pe care sa-l asculte. Atunci toate portiunile se pot concentra pe acel model unic si ar putea permite o aliniere inconstienta. Apoi, in aceasta stare de meditatie, de centrare, poate profita de acea stare si isi poate aplica peste ea insesi imaginea ei pe care si-o doreste, stiind ca aceasta se poate manifesta atat de repede si de instantaneu pe cat de mult crede ea ca se poate.
            Realizati asta: ideea oricarei persoane pe care esti gata sa o ajuti, pe care o atragi inspre tine, impreuna cu co-creare atractiei de catre acea persoana a cuiva gata sa o ajute, inseamna ca evident ambii simtiti ca aveti ceva in comun si aveti nevoie sa interactionati in orice mod pe care imaginatia il poate nascoci. Fiecare lucrusor pe care-l faci, fie ca il consideri schimbabil sau nu, e acolo pentru un motiv si face parte din procesul complet.
            Ai incredere in instinct; ai inceredere in intuitia proprie. Fa ceea ce te entuziasmeaza cel mai mult si intotdeauna, pur si simplu imparte dragoste neconditionata. Ai incredere ca ii vei fi de ajutor acelei persoane in modul optim posibil in care e nevoie sa-i fii, pentru ca nu e un accident faptul ca sunteti unul in viata celuilalt. Nu exista accidente.
            Ideea de a aplica asta pe o scara larga in lumea voastra poate fi, de asemeni, facuta in multe forme si multe dintre ele exista deja pe planeta voastra. Multe dintre aceste idei de vindecare sunt conectate direct la chestiuni pe care le-am discutat cu privire la pace si armonie. Deci, ideea de a crea obiecte ce reflecta ideea de pace si armonie si de a impartasi acele obiecte cu planeta voastra, va permite acelei vibratii, intr-un sens, sa le permita vibratiilor actuale sa se schimbe “de la distanta”.
            Una dintre ideile care exista deja pe planeta voastra e un proiect initiat de un grup numit Peace Pole Project (Proiectul Stalpul Pacii). Unii dintre voi ar putea sa stie despre ce e vorba. E doar un mod, o idee si inca una foarte benefica. E vorba doar de un simplu par/stalp/prajina din lemn pe care e scris in mai multe limbi: “Fie ca pacea sa triumfe/sa domneasca pe Pamant.” Iar parul de lemn e infipt in pamant, stand drept ca o antena, ca un anunt publicitar pentru ideea de pace. Intelegeti ca are cu-adevarat un efect deoarece simplul fapt ca se afla acolo, elibereaza un tip de vibratie. Determina o anumita reactie in toti cei care-l vad. La fel si arta; poate face acelasi lucru in multe feluri.
            Deci, o idee ar fi sa va cresteti capacitatea de a produce obiecte reprezentative pentru ideea de armonie, de vindecare, de pace si sa le expuneti la vedere pe toata intinderea Globului. Daca vor exista destule astfel de monumente inchinate pacii si vindecarii, ei bine, s-ar putea sa nu mai ramana loc pentru lupte. Daca fiecare cladire se construieste in concordanta cu energia vindecatoare si armonioasa, atunci acea vibratie va impregna locurile in care traiti, in care lucrati.
            Aceste principii au fost intelese de ceva vreme pe planeta voastra, insa in aceste vremi din ce in ce mai multi artizani inteleg conceptul proportiei de aur, raporturilor de aur. E aceeasi idee a reflectiilor naturale de care am vorbit anterior. Anumite proportii reflecta in mod firesc vibratii care sunt in mod natural armonioase si centrate. Daca, prin urmare, incorporati aceste proportii in tot ceea ce faceti, daca urmati ‘modelul” firesc al naturii, atunci totul va contine o vibratie ce promoveaza vindecarea si armonia. Intreaga voastra lume ar putea exista ca si cum ati trai cu-adevarat in propria voastra opera de arta, pentru ca traieste in interiorul vostru si tot ceea ce aveti de facut e sa o eliberati si sa creati vindecarea.
            Exista multe locuri pe planeta voastra numite “vortexuri de energie”; in acele puncte exista alinieri de energii electromagnetice foarte puternice. Cand te duci in acele locuri, te simti scufundat in frecventa acelor locuri.  Poti lasa energia acelui loc sa te alinieze, daca te potrivesti cu vibratia ei. Apoi, oriunde ai merge pe Pamant, daca creezi acea vibratie, atunci aduci acel loc in locul unde te afli tu si toti cei care sunt cu tine pot simti energia acelui loc. Vei fi ca o extensie a acelui punct energetic. Tot ceea ce ai de facut e sa-ti folosesti imaginatia si sa lasi sa te simti cum te-ai simtit cand erai in acel punct energetic si vei fi astfel acea vibratie. Acesta ar putea fi un mod de-a te pregati inainte de a alege sa vindeci pe cineva.
            Poti face la fel daca iti doresti sa creezi orice forma de arta. Poti re-crea acea vibratie, dupa care sa creezi forma de arta pe care o simti ca reprezinta acea vibratie. Atunci acea opera de arta va contine acea vibratie.
            De exemplu, daca stii ca Muntele Fuji sau zona Muntilor Shasta e unul dintre punctele energetice ale planetei, poti crea acea vibratie in tot ceea ce faci. Daca lucrurile tale artizanale creeaza vibratia acelui loc, toti cei care vor intra in contact cu operele tale de arta vor sta in vibratia Muntelui Fuji. Natura e intotdeauna foarte echilibrata, vindecatoare. Profitati de vibratiile pe care vi le pune la dispozitie. Multi dintre voi deja inteleg ca privind un copac frumos sau o floare frumoasa, creeaza o vibratie vindecatoare, o centrare in interiorul vostru.
            Intelegeti ca atunci cand vedeti o reprezentare in arta de obiecte ce contin un anumit sentiment, atunci vibratia acelui obiect e cu-adevarat prezenta. Asta merge mana in mana cu ceea ce am discutat inainte despre faptul ca lumea e o metafora, un simbol. Puteti folosi ideea metaforei sau simbolului pentru a crea cu-adevarat o vibratie de armonie si vindecare deoarece toate obiectele fizice poseda o vibratie unica. Si chiar o reprezentare simbolica a acelui obiect fizic are vibratia acelui obiect intr-un mod aparte.
            Vedeti, voi creati oricum realitatea fizica. Un obiect fizic este deja doar un simbol al vibratiei din constiinta voastra. Deci, in anumite feluri, nu e cu-adevarat o diferenta intre vibratia unui copac si vibratia unui tablou al aceluiasi copac.  Puteti lucra cu simbolurile voastre in acest fel pentru a genera o atmosfera armonioasa, chiar daca nu va aflati in apropierea fizica a obiectului in sine reprezentat de simbolismul pe care-l alegeti.
            In trecut, intelegerea acestui fapt era numita “magie simpatetica”, in sensul de a crea o vibratie simpatica in forma unui model, sau intr-o forma simbolica, care chiar contine vibratia lucrului in sine. Prin urmare, creand o conexiune cu acel obiect de la distanta, de fapt ai vibratia acelui obiect intr-o forma simbolica. Magia e in realitate capacitatea de a-ti transforma sistemul de gandire si de a transforma realitatea din jurul tau intr-un mod cat se poate de constient. (I-MAGI-NATIE = sunteti o natie de magi). Apoi, transmitand telepatic altor indivizi vibratia acelei schimbari, ei – daca aleg s-o faca – pot trai si ei experienta acelei schimbari in realitatea lor. Magie simpatetica. Nu e nici un mister in asta. E doar fizica constiintei.
            Deci permiteti-va sa intelegeti ca totul se reduce la vibratia voastra. Vindecati-va, vindecati pe oricine fiind in intregime acel “TU” ce poti fi. Apoi, daca sunteti echilibrati, puteti permite si altora, ca prin vibratie simpatica, sa se afle in armonie cu voi direct sau prin intermediul operelor voastre de arta sau creativitate.
            Inainte de a continua, permiteti-ne sa abordam un subiect ce simtim ca priveste pe cativa. Sunt multe fluctuatii ce au loc in aceste vremuri in campul electromagnetic al planetei voastre si multi indivizi, ce devin din ce in ce mai sensibili, ar putea simti aceasta energie in corp in moduri ce ar putea fi dureroase din cand in cand.
            Daca va linisteste fricile, fara nicio retinere, consultati-va medicul ca sa fiti siguri ca nu e nimic in neregula cu voi. Dar daca nu e altceva decat ca deveniti pur si simplu din ce in ce mai sensibili fata de acea energie, cu siguranta nu va vor gasi nimic in neregula. Invatati sa va centrati cu ideea ca nu e nevoie sa experimentati fluctuatiile ca si durere, insa din cand in cand e posibil. Intelegeti pur si simplu ca civilizatia voastra are multe de procesat prin ea insesi, si prin urmare, uneori asta se poate manifesta ca si durere pe ici pe colo, mai ales de cap si de inima. Pe masura ce energia noua patrunde, daca nu esti obisnuit cu ea, ai putea crede ca iti va crea neplaceri. Incertitudinea ta si indoiala pot cauza ca energia sa se traduca in corp ca si durere.
            Relaxati-va.  Permiteti-va sa respirati cu usurinta, sa respirati viata complet. Incurajati-va intotdeauna amintindu-va ca voi alegeti sa va schimbati in acest fel; cu cat mai mult va veti aminti ca e alegerea voastra, cu-atat mai putin veti fi nesiguri. Vom radia o energie linistitoare in timpul acestei interactiuni; o puteti folosi in orice forma sau fel doreste imaginatia voastra. Unii dintre voi necesita doar ceea ce numiti ‘impamantare’. Asta se poate face in mai multe feluri; bineinteles, imaginatia voastra poate fi intotdeauna un ghid fara cusur care va spune ce functioneaza cel mai bine pentru voi.
            Alte trei moduri pe care le sugeram: Unul e sa va ajutati de mineralul numit hematit. Impamanteaza magnetic. Uneori cand multi dintre voi au de-a face cu energii mai inalte, picioarele au tendinta sa paraseasca pamantul. Cand rupi conexiunea cu pamantul, cand te dezechilibrezi in acest fel, asta poate de asemeni cauza extrasensibilitate si durere.
            Al doilea fel e ca pur si simplu sa te identifici mai mult cu natura din jurul tau – faceti plimbari prin padure, pe Pamant, inotati prin raiuri. Deveniti impamantati in experienta voastra fizica prin simturi. Respirati aerul, simtiti Pamantul, imbratisati un copac.
            Al treilea mod e sa va permiteti sa faceti o miscare fizica ce va face placere, care v-ar putea ajuta mult sa va focalizati in meditatii fiziologice de un tip diferit. O metoda ce ati putea descoperi ca functioneaza foarte bine – nu ca sa va epuizati, insa – e sa faceti urmatorul lucru: luati o bucata mare si groasa de lemn, luati o gramada de cuie si bateti-le cu un ciocan in bucata de lemn in forma oricarui model vreti. Implicati-va in actiunea fizica si simtiti curgerea actiunii fizice. Sau poate intimitatea sexuala. Putem continua cu intrebarile daca vreti.

Audienta: Ma intrebam daca ar putea exista o imagine sau un model cu care sa afectam procesul de imbatranire?
Bashar: Traiti in prezent. Cu cat mai mult traiti in moment, cu cat mai mult sunteti absorbiti – absorbiti la propriu – sa faceti ce va place cu-adevarat sa faceti, cu-atat mai putin veti imbatrani. Cunoasteti toti expresia “timpul zboara” cand te simti bine. Stii ca timpul nu zboara pe bune. Si nici nu e ca in realitate ignori trecerea timpului. TU creezi timpul. Iar cand faci ceva ce iti permite sa fii atat de concentrat incat atunci cand iesi din starea asta zici “A, au trecut atatea ore; unde s-o fi dus timpul?”, de fapt tu nu ai creat acel timp, la propriu. Daca tu simti ca ai trait numai o jumatate de ora cand poate pentru restul lumii au trecut 3 ore, tu de fapt ai imbatranit numai cu o jumatate de ora.
            Sa traiesti in clipa, sa ramai in clipa, sa-ti urmezi starea de entuziasm si sa ramai in acea vibratie te elibereaza din matricea timpului si-ti permite sa te experimentezi pe tine ca relativ fara varsta. Acum, ideea e ca atunci cand realizezi ca au trecut 3 ore, ceea ce faci de fapt, automat si pentru ca tu alegi, e sa te reconectezi la cursul timpului pe care cu totii ati fost de acord sa-l impartasiti, fiindca nu vrei sa te rupi complet de acea matrice. In caz contrar, nu vei mai putea sa interactionezi cu multi altii de pe planeta ta acum. Dar cu cat mai multi dintre voi vor trai clipa, cu-atat mai mult veti putea interactiona in “Acum” si cu-atat mai putin veti imbatrani, pentru ca veti crea la propriu mai putin timp.
            Cand ramai in clipa, creezi mai putine detalii, iti permiti tie sa vezi imaginea completa a ceea ce faci, permitandu-i sinelui tau superior sa deschida detaliile si sa le plaseze automat la locul lor. Nu trebuie sa-ti fragmentezi constiinta ca sa se preocupe de “sa aiba grija la toate detaliile” sau sa incerce sa le manevreze ea la locul lor. Cu cat dai atentie mai putina detaliilor, in acest fel, de-atat vei avea nevoie de mai putin timp sa faci ce vrei sa faci. Intelegi? E bun modelul asta pentru tine?
A: Da, putin. Ma intrebam si despre cand dormim. Chiar imbatranim mai putin in timpul somnului?
B: Da pentru ca traiti in Acum. Ceea ce numesti sau iti amintesti ca fiind vis e mai aproape de starea ta naturala. Tineti minte, acum visati. Voi visati realitatea fizica. Desi traiti experienta realitatii fizice ca parand sa fie mai mult adevaratul vostru eu; realizati ca realitatea voastra fizica e in realitate visul – visul timpului si spatiului. Cand va veti trezi, nu veti mai trai in mod necesar experienta timpului si spatiului la fel de mult.
            Ideea e sa invatati sa fiti ca si copiii; sa invatati sa traiti in Acum. Fiindca cu cat traiti mai mult in Acum, cu-atat mai putin timp creati. Si cu cat mai putin timp experimentezi, cu-atat mai putin timp te va imbatrani. Intelegi? Va crea o lipsa de varsta in interiorul tau. Iar daca exista un scop pentru asta, iti vei putea apoi permite sa existi intr-un Acum Etern si vei trai experienta a ceea ce e perceput aici ca un interval mai mare de timp, chiar daca de fapt nu asta se intampla pentru ca timpul e iluzia ta.
            Ideea e ca este precum – asta e o limitare a limbajului, insa e mai mult ca si cum ai ”sari peste momente”. Nu mai experimentezi atat de multe “momente temporale”/clipe. Iesi si intri in diferite momente din timp, astfel ca pentru toti cei care sunt inca prinsi in timp, pare ca ai trait mai mult decat intervalul normal de timp, dar tu nu ai facut ca atare asa. Tu ai experimentat eternitatea, ideea de suspendare sau dizolvare a timpului si ai realizat mai multe in Eternul Acum. Fiindca atunci cand nu esti ghidat de timp poti realiza toate lucrurile simultan, sau, ma rog, intr-o maniera mai aproape de simultan decat inainte.
            Efectul ar putea fi ca arati la fel, dar esti de fapt mult mai batran. Experienta ta de a trai mai mult nu atarna de acceptarea altcuiva daca asta e sau nu posibil. Atarna doar de acceptarea ta ca poate fi asa si ca e ceea ce e potrivit pentru tine.
            Impartasiti aceste idei si cu altii. Exprimati-va curgator si cu curaj, cu convingere. Si comunicarea vindeca; deschiderea, onestitatea, comunicarea direct din inima, in toate formele relationale – sa va permiteti sa fiti cine sunteti cu-adevarat, nu cine credeti ca voi sau ceilalti ar trebui sa fiti. Atunci relatiile voastre vor vindeca, echilibrand, centrand si nu vor mai fi o lupta cu toate nivelele societatii voastre: social, politic si economic. Nu sunteti separati de guvernele voastre; voi sunteti guvernele voastre. Nu sunteti separati de sistemul vostru economic; voi sunteti sistemul vostru economic. Transformati-l si-l recreati in asa fel incat sa fie tamaduitor, sa serveasca societatea -iar nu intr-un mod in care forteaza societatea sau pe altii sa-l serveasca. Permiteti-va sa fiti voi atentia pentru toate detaliile; acestea vor fi create puternic si vor rezista mult timp.
            Orice e creat dintr-o stare de echilibru si vindecare exista in acea stare si traieste in eternul acum. Lucrurile create in acest fel vor cuprinde veacurile, vor crea mileniul de pace si sanatate. Dar trebuie sa actionati in privinta acestor lucruri. Trebuie sa va traiti viata ca sa puteti fi sanatosi. Nu va puteti eluda vietii. N-o puteti trai doar in imaginatie. Trebuie s-o traiti complet.
            Sinele vostru natural e un sine echilibrat. E un sine sanatos. Permiteti-va sa intelegeti ca o preocupare pentru sanatate poate uneori fi o indicatie ca tineti cu dintii de o credinta referitoare la boala. Sinele echilibrat nu se gandeste la ideea de a incerca sa fie sanatos. Nu e nevoie sa incercati sa fiti vindecati. Nu e nevoie sa incercati sa-i vindecati pe altii. Tot ce aveti de facut e sa ajungeti in centrul vostru. Nu trebuie sa “incercati” sa ajungeti in centrul vostru. Centrul vostru e cine sunteti voi de fapt. Tot ceea ce aveti de facut e sa fiti cine sunteti. Vindecarea inseamna ingaduinta/permisivitate – nu a face, nu a incerca, nu a forta. Nu trebuie sa “incercati” sa va intoarceti in propriul centru. Doar sa permiteti sa se intample. Renuntati la asteptari; relaxati rezistenta si veti luneca usor in mod automat inapoi in centru.
            Aceste idei si sugestii pot functiona pentru fiecare dintre voi oriunde si oricand alegeti sa le folositi. Aveti incredere ca imaginatia voastra creativa sclipitoare va crea schimbarile ce reflecta individul unic ce sunteti. Lasati-va imaginatia sa se desfasoare si transformati aceste sugestii in orice fel simtiti ca e mai bine pentru voi. Nu mai opuneti rezistenta sinelui vostru natural. Aveti incredere in el. Credeti in el. Este cine sunteti.
            Vindecarea e produsul integrarii tuturor diferentelor pe care le-ati creat sa fiti, pretuindu-va propria diversitate, dar in acelasi timp functionand ca un tot integrat. Sunteti cu totii creati sa va vindecati unii pe altii fiindu-va de folos unii altora, sa creati o atmosfera de sustinere, ajutor si indrumare, sa creati un echilibru intre sustinerea intregii societati si sustinerea propriei persoane ca si individ in interiorul acelei societati. Daca sustii societatea cu pretul propriei individualitati, nu poti sustine societatea pentru ca nu esti intreg si in echilibru; daca te sustii  numai pe tine cu pretul societatii tale nu te vei sustine pe tine pentru ca te tai de la suportul Universului.
            Vindecarea e si o echilibrare a intregii dinamici pe care o traiti ca experienta in viata. Sunteti un individ, sunteti intreaga societate, fiecare dintre voi. Vindecati-va cu creativitate si dragoste facand cu integritate ce va spune inima sa faceti. Si daca alegeti asta, impartasiti si altora aceste idei de integrare, echilibrare si vindecare. Puneti-le la vedere ca lumea sa le vada in arta; aplicati-le in orice forma doreste imaginatia fiecaruia – astfel ca vibratia lor va fi peste tot. "


Niciun comentariu: