22 apr. 2014

Medicina cu ingeri

                                 
Daca nu va simtiti bine, intindeti-va si imaginati-va ca stati culcat pe un nor, inconjurat de multi ingeri. Vedeti sau simtiti cum ingerii isi intind mainile deasupra aurei voastre, inlaturand orice toxine psihice. Cativa dintre ei au fulgere luminoase care emit culori vindecatoare catre corpul vostru. Observati care sunt aceste culori. Bucurati-va de aceste culori si absorbiti-le odata cu inspiratia. Permiteti sa fiti ingrijiti si poate chiar atipiti putin. Dupa aceea, amintiti-va ce culori au proiectat ingerii asupra voastra. Aceste culori arata ce anume este dezeehilibrat sau lipseste din viata voastra:

Alb. Conectati-va cu ingerii vostri, atat cu cei pamanteni din viata voastra, cat si cu cei din ceruri. Vorbiti cu ei despre ce va ingrijoreaza si acceptati ajutorul si iubirea ,lor.

Purpurin. Rugati-va, meditati si stati in tacere, departe de zgomot sau de alti oameni. Petreceti ceva timp in locuri frumoase, afara, ascultand sunetele naturii - ceea ce poate avea un efect vindecator puternic asupra voastra in momentul
de fata.

Violet. Aveti nevoie sa fiti ascultati cu incredere si fara a fi judecati.

Albastru inchis. Aveti incredere in intuitia voastra si nu va lasati inselati de argumentele altora.

Albastru deschis. In acest moment, este nevoie de creativitate in viata voastra, fie prin realizarea propriilor proiecte artistice, fie adaugand frumusete mediului vostru, cantand sau cumparand un nou obiect de arta.

Turcoaz. Aveti nevoie de ajutorul si sprijinul altor oameni. Asigurati-va ca cereti ajutor si ca, atunci cand este nevoie, delegati pe altcineva.

Verde smarald. In momentul de fata aveti nevoie de odihna si de somn, impreuna cu detoxifierea si purificarea alimentelor si a energiei pe care le absorbiti.

Verde deschis. Trebuie sa fiti cinstiti cu voi insiva in legatura cu sentimentele voastre adevarate, fara a face speculatii, fara teama sau vinovatie.

Galben. Aveti grija de o situatie care implica angajarea sau scoala, deoarece are efecte grave asupra voastra si trebuie schimbata imediat.

Portocaliu. Trebuie sa aveti grija de ambianta casei voastre pentru a o face mai locuibila, mai confortabila si mai vindecatoare.

Rosu. Lasati mania si grijile in seama Cerurilor, deoarece ele produc dezechilibre cand le pastrati in mintea si in corpul vostru.

O combinatie de culori arata nevoi si aspecte multiple, ce trebuie rezolvate fiecare in parte.

Dorren Virtue - Medicina cu Ingeri
http://luminadiniubire.blogspot.ro/2012/03/metode-vindecatoare.htm

Niciun comentariu: