22 apr. 2014

Purificarea chakrelor

                                              
Purificarea si echilibrarea chakrelor ne ajuta sa ne bucuram de mai multa energie, de capacitati psihice crescute si de o sanatate mai buna. Intentia este de a amplifica In mod egal toate chakrele si de a le asigura puritatea inauntru si in afara. Ganditi-va la chakre ca la niste bijuterii poroase care au nevoie in mod regulat de slefuire interioara si exterioara. Exista mai multe metode de a va purifica si echilibra chakrele. lata in continuare doua, care sunt rapide si eficiente.

1. Purificarea profunda cu Spuma

Imaginati-va ca turnati dintr-un ulcior un lichid alb, spumos, purificator, in corp, prin deschiderea chakrei coroana din crestetul capului, iar lichidul se raspandeste adanc in corp. Vedeti si simtiti aceasta spuma cum curge pe deasupra si in fiecare chakra. Spuma purifica rapid si profund toata murdaria, grasimea si deseurile din interiorul si exteriorul fiecarei chakre. Apoi rugati-l pe arhanghelul Rafael sa toarne in interiorul vostru lumina verde lichida, pentru a curata toata spuma si deseurile - pana cand chakrele sunt stralucitor de curate.

2. Lumina alba

Vedeti sau simtiti cum un fascicul de lumina alba stralucitoare intra prin crestetul capului si se raspandeste in intregul corp. Vedeti cum lumina la Inceput purifica, lustruieste si face sa creasca mai intai chakra radacina, cea rosie, de la baza coloanei. Mai departe, vedeti sau simtiti cum lumina alba purifica si mareste chakra portocalie, care se afla la jumatatea distantei intre ombilic si chakra radacina. Apoi, lumina alba purifica si amplifica chakra cea galbena, a plexului solar, aflata direct in spatele ombilicului. Dupa aceea, lumina alba va incalzeste pieptul si creste marimea si claritatea chakrei verzi ca smaraldul de la nivelul inimii. Lumina alba deschide apoi, purifica si mareste chakra albastru deschis de la nivelul gatului, din zona marului lui Adam. in continuare, lumina alba trezeste, purifica si amplifica chakra celui de-al treilea ochi, localizata intre cei doi ochi fizici. Dupa aceasta, lumina alba deschide si purifica chakrele urechilor, care se afla deasupra fiecarei sprancene. In cele din urma, lumina alba trece prin chakra de culoarea purpurei regale din crestetul capului. Toate chakrele sunt egale in marime si toate stralucesc de lumina alb stralucitoare din interior.
http://luminadiniubire.blogspot.ro/2012/03/metode-vindecatoare.html

Niciun comentariu: