26 apr. 2014

Semnale radio din centrul Terrei primite de NASA


                                    
Teoria Pamantului gol este una dintre cele mai controversate și misterioase idei pe care omul le-a nutrit de-a lungul timpului. Știința contesta cu vehemența aceasta teorie, susținand ca planeta noastra nu are cum sa fie goala și teoria in sine este doar o speculație pentru a manipula masele.


De nenumarate ori știința și-a aratat limitele demonstrand astfel ca omul nu este nici pe departe la un nivel avansat al ințelegerii lucrurilor din Univers.


Foarte seriosul ziar canadian Neekley World News a publicat la 14 februarie 1995 un articol care demonstreaza din nou teoria Pamantului gol.


Un inalt responsabil de la NASA care nu vrea sa-si dea numele afirma in acest articol ca exista sub pamant fiinte care incearca sa intre in contact cu noi. Oricine ar fi – zice el – ei dispun de o tehnologie care este capabila de a trimite semnale prin scoarta terestra, prin sute de kilometri de pamant si roca.


Oamenii de stiinta au primit primele semnale la 30 octombrie 1995, gratie satelitilor foarte sensibili. Din acea zi, emisiile au fost reinnoite la intervale regulate, declara responsabilul de la NASA.Semnalele radio ar fi compuse dintr-un cod matematic foarte complex, care ne-a convins ca suntem in contact cu o colonie de fiinte vii a caror inteligenta este fara indoiala superioara celei a noastre. El precizeaza ca oamenii de stiinta nu au avut prea multe probleme de a descifra mesajele, dar a refuzat de mai multe ori de a dezvalui ce contin.


Nu voi spune ca mesajele sunt de natura ostila, insa continutul lor ar putea sa provoace controverse si nelinisti, a adaugat el. Ca multe elemente depinzand de interpretare, sunt de parere de a astepta inainte de a declara ceva opiniei publice care ar putea sa o puna intr-o stare de excitare si de anxietate.


Informatorul continua explicand ca oamenii de stiinta de la NASA sunt frustrati de faptul ca ei nu au reusit sa localizeze aceasta civilizatie subterana, si ca nu sunt in masura, cu tehnologia de care dispun, de a raspunde mesajelor. Ei stiu mai multe despre noi decat noi despre ei. Ei au gasit astfel un mijloc de a comunica cu noi, intr-un mod regulat; noi dimpotriva, nu stim nici macar unde sunt. Mesajele lor arata ca au cunostinte extinse privind posibilitatea dezvoltarii si a supravietuirii unei vieti inteligente lipsita de oxigen si de soare.


Responsabilul de la NASA a mai spus ca oamenii de stiinta estimeaza ca aceasta ar putea fi descoperirea cea mai importanta de secole intregi. Am sperat mult timp de a deveni stapanii Universului; acum recunoastem ca exista teritorii neexplorate chiar in interiorul planetei noastre, ceea ce ar putea fi de prima importanta pentru viitorul nostru.


El a adaugat cu o umbra de regret ca nu avem niciun mijloc de a comunica cu aceasta civilizatie. Cine sunt ei? Ne amintim de straniile aventuri ale amiralului Byrd, in cursul zborului sau care a avut loc la 19 februarie 1947 in regiunea polara, cand a descoperit intrarea spre Pamantul gaunos.


Vom ajunge oare sa-i cunoastem pe cei care locuiesc sub pamant?Care sunt exigentele continute in mesajele lor si descifrate de NASA? Şi de ce nu trebuie sa le stim? Cum mesajele nu sunt ostile, nu pun in pericol populatia de la suprafata Terrei. De ce fortele politice ingradesc, inca o data, accesul nostru la informatie? Publicul trebuie sa stie adevarul.

Niciun comentariu: