22 mai 2014

Cobra - Raport al activării Portalului Pleiadean - 21 mai 2014



Activarea Portalului Pleiadean a fost un succes. Navele-mamă ale Confederaţiei s-au poziţionat în interiorul Norului Oort. Multe dintre ele (majoritatea din flota Pleiadeană) sînt acum deja în Sistemul Solar pentru pregătirea eliberării finale a planetei.

Rezistenţa îşi asumă acum un rol mai activ în interiorul Sistemului Solar. Dincolo de fortăreaţa lor principală de pe Planeta X, construiesc multe baze active în afara Sistemului Solar.

Luna lui Pluto, Charon, care a fost cîndva un depozit militar pentru forţele întunericului, este acum una dintre principalele Centre de Comandă Militară ale Rezistenţei pentru înfrîngerea finală a grupului Chimera.

Mulţi membri femei ai Rezistenţei locuiesc pe nişte corpuri din afara Sistemului Solar şi le utilizează ca staţii de retransmisie a energiei Zeiţei dinspre Soarele Central Galactic, către planeta Terra.

Staţia principală din Sistemul Solar pentru retransmisia energiei Zeiţei dinspre Centrul Galactic este asteroidul centaur (???) Chariklo. Mulţi membri femei ai fotei pleiadeiene şi ai Mişcării de Rezistenţă se află acolo, meditînd şi canalizînd energia Zeiţei dinspre Centrul Galactic şi trimiţînd-o către Terra pentru a sprijini harmonizarea umanităţii. Au fost descoperite inele în jurul lui Chariklo chiar acum cîteva luni:
science-environment
asteroid-rings-discovery-video-images



Acele inele servesc de poartă stelară care retransmite energia Zeiţei în Sistemul Solar.

Principala redută a Luptătorilor Luminii femei din Mişcarea de Rezistenţă, sub îndrumarea înţeleaptă a unei femei cu numele de cod Ariel, se află pe Eris, o mică planetă la marginea Sistemului Solar:
Dwa_Eris

Ganymede, cea mai mare "lună" a lui Jupiter este locaţia principalului nod de comunicaţii pentru acest sistem solar care include echipe ale Confederaţiei Galactice, Comandamentul Ashtar, Flota Pleiadeană, flotele Siriusiană şi Andromedană precum şi Mişcarea de Rezistenţă.

Multe baze noi ale Forţelor Luminii se vor stabili in interiorul Sistemului Solar, în viitorul foarte apropiat, mai ales pe asteroizi, Marte şi Lună.

Pe suprafaţa planetei noastre, energia Portalului Pleiadean a fost retransmisă prin mulţi indivizi şi grupuri care au meditat. Ancora principală a fost grupul nostru în Elvetia, care a fost extrem de dedicat şi puternic. Lumina a fost strălucitoare şi cerul senin. Un participant la conferinţă a împărtăşit această fotografie a unei nave extraterestre a Confederaţiei, care a fost realizată pe Muntele Shasta cu ceva timp in urmă:





Pe la momentul activării Portalului Pleiadean, grupul QEG din Maroc a obţinut supraunitatea (OU) în dezvoltarea prototipului lor de energie gratis, potrivit unor surse:
Articol blog
Video YouTube

Energiile activării Portalului Pleiadean i-au iritat pe Archoni care au organizat un nou val de atacuri asupra muncii mele prin dezinformarea şi manipularea adusă de "cei ce zic adevărul" de la suprafaţa planetei. Pentru a avea o viziunea mai bună asupra muncii mele poţi citi acest articol excelent:
still-on-the-fence-about-cobra

Am o recomandare către toţi Lucrătorii şi Luptătorii Luminii. În loc să vă atacaţi reciproc vă puteţi conduce energia către ceva de acest gen:
saudi-man-poor-charity-fridge

Victoria Luminii!


Sursa:http://istoriagalactica.blogspot.ro/search?updated-min=2014-01-01T00:00:00Z&updated-max=2015-01-01T00:00:00Z&max-results=50

Niciun comentariu: