26 mai 2014

Cum citim numerele ingerilor

                                   
În viaţa de zi cu zi, acţiunile, emoţiile, insight-urile şi gândurile noastre sunt ghidate de către îngeri păzitori şi ghizi spirituali. Pentru a ne atrage atenţia, gardienii noştri ne transmit semne într-o modalitate subtilă sau, câteodată, evidentă putându-ne astfel ghida mai uşor prin intermediul lor.

Una dintre modalităţile pe care îngerii o folosesc pentru a ne capta atenţia este aceea de a ne arăta semne fizice, precum repetarea unor secvenţe de numere, care pot apărea în tot felul de locuri. Numerele sunt peste tot în jurul nostru şi le întâlnim în fiecare zi, deci nu este dificil pentru îngeri să le aranjeze într-un anumit fel, astfel încât noi să fim conştienţi de ele.

Când recunoaştem şi interpretăm secvenţe repetitive de numere din jurul nostru, suntem capabili să ne simţim mai conectaţi cu ghizii noştri spirituali şi îngerii. Acest lucru ne permite să deschidem o uşă interioară spre o conexiune puternică şi inspiraţională cu tărâmul îngerilor care ne conferă claritate, speranţă, pace şi iubire.

Interpretarea mesajelor şi a înţelesurilor Numerelor Îngerilor (sau a secvenţelor repetitive de numere) reprezintă o modalitate eficientă de a primi mesaje recurente şi insight-uri de la îngerii noştri păzitori şi călăuzitorii noştri spirituali.

Interpretarea Numerelor Îngerilor este o acţiune personală şi, pentru a le descifra corect, o persoană trebuie să-şi folosească propriile abilităţi intuitive. Aşa cum fiecare suflet posedă o vibraţie şi o energie unică, la fel se întâmplă şi în cazul mesajelor Îngerilor prin intermediul numerelor: ele se descifrează unic pentru fiecare persoană în parte.

Plasamentul numerelor în cadrul unei secvenţe are propriul înţeles. Atunci când se găsesc mai mult de trei cifre într-o secvenţă, cifra/cifrele din mijloc este/sunt focusul principal deoarece ea/ele reprezintă enigma descifrării mesajului şi a înţelesului acestuia.

Atunci când mai multe cifre se găsesc într-o secvenţă repetitvă, după ce se investighează mesajul transmis de numerele din mijloc, secvenţa de numere se priveşte ca un întreg. Fiecare cifră poate fi privită independent, apoi suma cifrelor poate fi redusă la o singură cifră pentru a obţine un înţeles mai detaliat. De exemplu, o secvenţă repetitivă a numărului 376 poate fi privită în mai multe feluri. Numărul 7 se investighează prima dată. Apoi, fiecare cifră, individual - 3, 7, 6. Apoi, se calculează suma cifrelor numărului 376 = 3 + 7 + 6 = 16 = 1 + 6 = 7. Astfel, cifra 7 reprezintă centrul mesajului şi a înţelesului numărului.

O persoană trebuie să-şi folosească intuiţia şi cunoaşterea interioară pentru a-şi descifra mesajul personal. Sufletul ei va rezona cu mesajul potrivit.

Folosirea şi înţelegerea Numerologiei Angelice sau Numerelor Îngerilor ne ajută să dobândim claritate şi ghidare din partea tărâmului angelic. Mesajele şi înţelesurile lor descrise în paginile următoare sunt menite să fie folosite doar ca un ghid.

Niciun comentariu: