19 mai 2014

Informatii si transmisii din 14.05.2014

Sabine Sangitar

  • Explicaţii despre aprinderea Cristalului MONA’OHA şi deschiderea porţilor Lemuriei

Isus

  • MONA’OHA

Shyaad

  • Vă conducem spre coloana voastră de lumină

Melek Metatron

  • Binecuvântarea


Sabine Sangitar:

În 11.05.2014 Cristalul MONA’OHA a fost aprins în Israel şi apoi, au fost deschise 11 straturi ale porţii Lemuriei.

Prin această deschidere, 1728 de coloane de lumină au fost plasate în faţa porţilor Lemuriei. Acolo a fost creat cel mai mare câmp spiritual de pe Pământ care să acţioneze în perioada de Adaptare. Pentru 1728 de oameni divini au fost pregătite coloane de lumină cu care ei au o legătură energetică. O coloană de lumină este un câmp circulant cu o membrană. Toate acestea sunt incluse în voi încă de la începutut timpului. Purtaţi în voi şi noua tehnologie, cunoaşterea, înţelepciunea, toate abilităţile, creearea noii lumi şi incredibil de multă energie de-a lui Isus. Nu toţi Pionierii care sunt la Pasul din prezent primesc câte o coloană de lumină. Pot fi şi Pionieri care au ajuns doar la Pasul 28 sau chiar cei care nu au făcut Paşii Pionierilor. Sunt anumite elemente după care sunt selectaţi cei care intră în aceste coloane. Nu eu hotărăsc aceste lucruri, ci lumea spirituală. Nu trebuie să vă preocupaţi sau să vă îndoiţi dacă sunteţi sau nu acolo. Veţi simţi.

Aproximativ 220 de coloane de lumină nu sunt încă atribuite. Sunt aşteptaţi oamenii din frecvenţa albastră aurie care încă nu au sosit. Se poate ca cineva să se trezească prin HIAM’ANASTRA şi apoi să-i fie atribuită imediat o coloană de lumină. Aproape 1500 de coloane de lumină sunt deja atribuite iar voi veţi fi atraşi în coloana voastră prin transmisia de azi. Cine a fost deja la întâlnirea Pionierilor poate să se scufunde din nou în energia informaţiei prezentate aici.

Cea mai importantă informaţie legată de coloanele de lumină este că acest câmp se află în Israel. Nu are nici o legătură cu coloanele de lumină plasate în marea Galileei. Cele 1728 de coloane de lumină vor deveni vizibile atunci când ultimul strat din porţile Lemuriei se va dizolva iar faza de Adaptare va începe. Acestea nu sunt doar din punct de vedere energetic, aici se va naşte primul şi cel mai mare loc spiritual de pe Pământ, care va fi apoi,Noul Pământ. De aici, de exemplu, va începe folosirea noii tehnologii, lucrul cu cristalele, crearea noului Pământ. Totul se întâmplă în acest câmp de lumină.

Nu vă gândiţi că cele 1728 de coloane de lumină sunt aşezate în linie, ele formează un câmp enorm de mare. Rând pe rând vor apărea şi alte locuri de activitate acolo unde se află Sfintele Graaluri. Unul este în Chile, altul în Chiemgau, altul în Elveţia etc. Când noua lume va fi manifestată , voi veţi putea călători dintr-un loc în altul cu Merkaba voastră, deoarece toate aceste locuri vor fi conetate. Din acest motiv nu este nevoie să le specificăm pe toate.

Câmpul perlă de pe Landras şi coloanele de lumină sunt foarte asemănătoare. Locuitorii de pe Landras sunt foarte iubitori dar şi foarte stricţi. Ei trimit de acolo mulţi locuitori deoarece păzesc şi protejează câmpul perlă. Este plin cu lumina Prosonodo iar câmpul nostru lemurian este de patru ori mai puternic deoarece Isus a fost pe Pământ. Poate vă puteţi imagina cum va fi cu noi. Voi veţi conduce mulţi, mulţi oameni spre trezire. Abilităţile voastre se vor expansiona tot mai mult, la fel şi structura corpului vostru de lumină. Veţi simţi mai multă împământare.

Dar cel mai mare eveniment nu a fost reprezentat de deschiderea porţilor Lemuriei ci de aprinderea Cristalului MONA’OHA. Astfel, munca este energetic împlinită. Este ceea ce Isus a spus mereu: voi veţi împlini munca mea pe Pământ. Această aprindere a putut fi realizată doar din Încredere. A fost misiunea planetei, misiunea timpurilor de aur, să fie atât de multă încredere încât cristalul să poată fi aprins. Acest lucru demonstrează faptul că : Am reuşit. Este cea mai mare experienţă care a fost pe Pământ vreodată. Acest lucru nu a reuşit Isus să-l înfăptuiască în acele timpuri. Vă puteţi imagina bucuria lui faţă de ceea ce a fost împlinit acum.

Acest Cristal MONA’OHA este aprins şi este în prezent sprijinit de cei 36 de Înalţi Consilieri cu amprenta lor de lumină şi de 12 persoane care se află în coloanele de lumină în acest câmp de lumină. Este sprijinit de 48 de amprente luminoase. În acest Cristal MONA’OHA, Isus va apărea din nou.

De ce au lipsit mulţi Pionieri de la aprinderea Cristalului MONA’OHA şi de la deschiderea porţilor Lemuriei?

Eu sunt bucuroasă că nu a fost anunţat. Este bine aşa cum s-a întâmplat. Data întâlnirii a fost cunoscută de mult timp. S-a şi prevăzut că ceva se va întâmpla. Deja am călătorit în întâlnirile anterioare, la încuietorile porţilor. Dacă există doar o întâlnire la câteva luni, vă puteţi imagina că ceva important se va întâmpla. Nu este o surpriză.
Dar nu contează că nu aţi fost acolo. Prin transmisia de astăzi, veţi primi invitaţia pentru a merge la coloana de lumină. Acest lucru nu depinde de participarea la ultima întâlnire. Îmi pare rău că nu aţi putut fi prezenţi deoarece a fost o experienţă extraordinară care nu mai poate fi repetată. Dar esenţa va începe acum, cu transmisia de astăzi.

Cum putem ajunge în coloanele de lumină?
  • motivul pentru care sunteţi pe Pământ
  • misiunea pe care o aveţi
  • foarte important este sentimentul de aparteneţă faţă de frecvenţa albastră aurie. Din acest motiv am subliniat importanţa apartenenţei la această frecvenţă în toţi aceşti ani. Nu are nimic de-a face cu cei 48 de Paşi şi nici nu reprezintă o evaluare deoarece în câmpul de lumină, în locurile de acţiune, vor veni toate frecvenţele. Dar prima va fi frecvenţa albastră aurie.
  • Inteţia
  • Încrederea
  • Dedicarea
  • Decizia luată
  • Promisiunea pe care aţi luat-o în Lemuria
Dacă v-aţi îndoit vreodată sau dacă aţi abandonat Paşii nu contează. Mereu ne-a fost trasmis: încrederea, este timpul încrederii. Nu vă mai îndoiţi atât de mult de voi. Ascensiunea va veni. Simţiţi apartenenţa de frecvenţa voastră. Rostiţi-vă numele originar. Orice ar fi fost diferit, ar fi fost manipulator iar acest lucru nu este acceptat nici de mine nici de lumea spirituală. Este ceea ce este şi este bine aşa cum este.

Dar dacă nu îmi este atribuită nici o coloană de lumină?

Cei cărora nu le este atribuită nici o coloană de lumină din motive uşor de înţeles, nici nu vor observa acest lucru. Ei îşi vor creea o coloană de lumină şi vor fi fericiţi. Cine se mişcă într-o coloană de lumină va simţi acest lucru. Pur şi simplu veţi simţi.

Dificultatea va apărea atunci când unii nu vor înţelege de ce nu primesc o coloană de lumină iar cei 1728 de oameni o primesc. Mulţi simt acest lucru ca pe o judecată. Dar astfel este şi ar fi bine să nu vă lăsaţi prinşi în astfel de discuţii.

Heiko şi eu am decis să mergem mai departe cu oamenii care au mers alături de noi deja de atât de mult timp, dacă şi ei doresc. Bineînţeles că îi vom primi şi pe alţii dar nu ne mai dorim discuţiile din trecut. Sunt şi alte căi spre care cei care se simt nedreptăţiţi, se pot îndrepta. Nu este nevoie să fie Şcoala Kryon sau Shimaa.

Cum va fi mai multă energie?

Acum va curge în primul rând mai multă energie SHADEES. Pentru voi, simptomele corpului de lumină vor dispărea, la fel şi oboseala. Se va întâmpla astfel şi prin energiei iubirii magnetice. Toate acestea s-au terminat, dacă mai apar, atunci vor fi determinate de alte cauze. SHADEES lucrează mai revigorant. Se încearcă să se aducă cât mai multă energie SHADEES pe Pământ pentru ca totul să aibă loc cât mai blând posibil atunci când membrana va colapsa. Dar de astăzi am informaţia că vor mai exista procese de transformare mai violente decât am crezut şi sperat.

Când membrana va colapsa, voi vă veţi afla în coloanele de lumină. Procesul transformării va începe iar energia realităţii divine va întâlni dualitatea. Atunci veţi fi automat traşi în coloana voastră de lumină în care aţi mai fost. Nu trebuie să vă faceţi griji pentru familia sau pentru animalele voastre de companie. De exemplu, există o coloană de lumină pentru toţi copiii noilor timpuri. Totul este prevăzut iar voi veţi primi mai multe informaţii de la mine. Nu este nevoie să vă îngrijoraţi pentru nimic, lumea spirituală are planul perfect în care puteţi avea încredere. Coloanele de lumină sunt minunate. Acesta nu este sfârşitul, este doar începutul.

Când va fi aprins Sfântul Graal în Israel?

Sfântul Graal din Israel va fi aprins în acest câmp al Lemuriei. Deja este pregătit şi ar putea fi aprins oricând. Încă s-ar putea întâmpla înainte ca membrana să colapseze. Vă voi da în viitor mai multe informaţii.

Ce se va întâmpla mai departe cu Paşii?

Paşii Sol’A’Vana vor deveni tot mai intenşi şi la fel vor fi şi în faza de adaptare. Uneori, energiile nu sunt înţelese cu adevărat. Ca Pionieri, prin transmisia de astăzi sau prin Pasul Pionierilor veţi putea călători la coloana voastră de lumină. Dar, doar prin Paşii Sol’A’Vana este garantat faptul că acestea vor fi ancorate în voi şi astfel, veţi putea călători singuri la ele. Paşii Sol’A’Vana vor fii mereu în energia Noilor Timpuri cu un pas înainte. În faza de adaptare, această energie va deveni din ce în ce mai puternică. Dacă noi creăm noua lume iar aceasta va apărea undeva, adunci şi noi suntem deja cu un pas înainte.

Despre Paşii Pionierilor nu pot comenta acum deoarece trebuie să primesc mai multe informaţii. De asemenea, vreau să aştept şi să văd ce se întâmplă acum şi de cât timp este nevoie până când membrana va colapsa. Dacă ceva se va schimba, vă voi informa.

Isus:

Sunt cine sunt, cine am fost mereu şi voi fi mereu. Sunt Isus. Iubiţii mei oameni, vă întâmpin în lumina Shimaa prin sunetele OMAR TA SATT. Vă privesc cu o profundă iubire. Mă uit în lumina sulfetului vostru şi mă recunosc acolo.

Când am fost pe Pământ voi aţi fost alături de mine şi mulţi, mulţi oameni au fost în cercul luminii mele. Un număr de 1728 de oameni m-au însoţit, au stat alături de mine, m-au încurajat, m-au iubit şi i-am iubit. Aşa cum ştiţi cu toţii, nu a fost foarte uşor pentru mine să părăsesc planeta ştiind că nu mi-am împlinit misiunea. Dar v-am avut pe voi iar voi mi-aţi dat promisiunea voastră. Prin voi, munca mea s-a împlinit pe Pământ. Acest lucru înseamnă foarte mult deoarece, după toate epocile, după tot ceea ce s-a întâmplat, după mica îndoială pe care am avut-o după ce am fost trădat, încrederea a câştigat iar munca mea a fost împlinită prin voi. Am stat cu voi toţi pe dealul cunoaşterii şi adevărului. Am vorbit mult şi fiecare dintre voi m-a privit în ochi. Şi am ştiut că pot pleca. Am recunoscut iubirea care locuieşte în voi şi am ştiut că ea se va exprima şi va contribui la creşterea energiilor astfel încât Cristalul MONA’OHA să fie aprins. Această aprindere va fi eternă. Acest lucru înseamnă că planeta se va întoarce acasă şi că noua lume va apărea în frumuseţea şi gloria ei.

În Faza de adaptare vor exista multe schimbări deoarece Cristalul MONA’OHA va aprinde inimile oamenilor. Poate vor exista oameni care vor lupta înpotrivă dar, în cele din urmă, Cristalul are o putere care este imposibil de descris prin cuvinte. Cine se înfăşoară cu aceste cristale aprinse, va şti ce înseamnă iubirea. Cristalul MONA’OHA a fost adus de cei 36 de Înalţi Consilieri ai Luminii în locurile de cristal ale Lemuriei. Acolo este ţinut şi sprijinit de 12 lumini divine de pe Pământ, iar această iubire şi încredere care rezonează din acest Cristal este răspândită pe tot cuprinsul lumii. Oricând se ajunge prin procesele de transformare la lupte sau chiar când oamenii luptă unii împotriva altora,voi ştiţi deja că am câştigat. Nu sunt cuvinte suficiente pentru a vă putea spune ceea ce doresc fiecăruia dintre voi, dintre cei care aţi contribuit la toate acestea. Prin fiecare gând al iubirii, prin fiecare moment în care aţi fost în încredere, voi aţi ajutat la aprinderea acestui Cristal. Cu multă iubire am privit în lumina sufletului vostru şi este o mare onoare pentru mine să vă transmit prin Sangitar: Prin tot, prin absolut tot ceea ce aţi trecut în fiecare epocă, prin fiecare încarnare voi aţi ajutat ca acest eveniment să aibă loc. În câmpul christic bucuria este foarte mare iar noi vă privim în fiecare moment. A fost atât de multă durere şi atât de multă tristeţe. Mi-aţi simţit lipsa foarte mult. Dar acum, în sfârşit vă puteţi găsi liniştea sufletească. Chiar şi când mintea voastră nu poate înţelege, sufletul vostru va şti de acum. Încrederea şi iubirea au preluat controlul.

Şi astfel, cel mai mare câmp al luminii s-a stabilizat pe Pământ iar pregătirile au fost realizate pentru voi. Cu aceeaşi implicare cu care voi lucraţi au lucrat şi Înaltele Lumini de dincolo de voal. Ele au pregătit câmpul Lemuriei. Poate vă veţi întreba de ce acest număr. Acesta a fost numărul oamenilor care m-au însoţit şi au făcut parte din cercul oamenilor cei mai apropiaţi de mine. Frecvenţa albastră aurie a fost prima care a intrat în dualitate şi este prima frecvenţă care a iniţiat schimbările.

Voi rămâne alături de voi acum când Shyaad, înaltul păzitor, vă va vorbi.
Vă iubesc imens de mult.

Shyaad

Sunt Shyaad. Sunt păzitoarea porţilor Lemuriei. Dansatorii şi dansatoarele templului, păzitoarele şi păzitorii, arcturienii, cei 36 de Înalţi Consilieri ai Luminii, Isus Christos şi multe lumini de dincolo de voal au realizat aceste pregătiri pentru voi. Au ancorat pentru voi 1728 de coloane de lumină în câmpul din faţa porţilor Lemuriei. Odată aţi fost chemaţi. Încă de la prima voastră încarnare pe Pământ, aţi făcut o promisiune, un jurământ de a ajuta la restabilirea planetelor în liniile divine. Apoi, voalul uitării v-a acoperit. Mereu şi mereu, în atât de multe epoci v-aţi dezvoltat, v-aţi expansionat şi aţi servit lumina. Au fost multe momente de-a lungul timpului în care nu a fost sigur faptul că planeta se va întoarce acasă deoarece expansiunea energetică era atât de slabă iar emoţiile şi iubirea nu erau aproape deloc palpabile şi tangibile. Partea spirituală aţi avut-o mereu. Deseori eraţi conştienţi de înţelepciunea voastră spirituală. Prin Isus a avut loc unificarea înţelepciunii spirituale şi a iubirii. Au fost multe rugăciuni pentru a fi posibilă reîntoarcerea planetei înapoi acasă. Şi astfel este, doar prin iubirea şi încrederea din vremurile de aur s-a creeat posibilitatea ca energiile, energiile Pământului să se expansioneze atât de mult încât să poată fi aprins Cristalul MONA’OHA.

Voi aţi hotărât pentru voi ca în această încarnare să ascultaţi transmisiile, mesajele şi să aveţi încredere că adevărul îşi va găsi calea. Aţi fost instruiţi, aţi învăţat. Foarte multe tipare energetice au fost ancorate în voi. Şi mereu şi mereu aţi primit mesajele că toate acestea se vor întâmpla. Acum, întreaga planetă este în faţa celei mai mari schimbări şi este la doar un pas distanţă de ea. Vi s-a transmis mereu mesajul: s-a avut grijă de toate. Lăsaţi-vă mintea deoparte. Aţi fost antrenaţi să vă simţiţi sufletul mai profund, să primiţi expansiunea energetică din voi ca pe un dar. Aţi realizat multe. Mulţi dintre voi sunt într-o stare trează. Chiar şi atunci când v-aţi întrebat ce înseamnă acest lucru deoarece, în dualitate, nu este mereu uşor să simţiţi această trezire. Dar aici primiţi mesajul că: este dincolo de mintea voastră. Este important ca, pur şi simplu, să aveţi încredere. Să aveţi încredere că divinitatea din voi străluceşte puternic şi este plină de lumină, că sunteţi mai mult decât oameni şi că tot ce aveţi nevoie, purtaţi în voi. Noi vă ajutăm şi vă sprijinim ca voi să recunoaşteţi aceste comori care sunt în voi şi să realizaţi cine sunteţi cu adevărat.

Mulţi oameni se întreabă acum dacă sunt suficient de buni sau dacă s-au expansionat suficient de mult sau dacă au prea multe îndoieli. Mulţi se întreabă dacă intenţia lor sau dedicarea lor sunt suficient de profunde. Dar aţi primit mereu mesajul: nu fiţi atât de severi cu voi. Dacă trimiteţi un gând iubitor, îl veţi primi înapoi înmiit. Nu este o coincidenţă faptul că aţi găsit frecvenţa albastră aurie sau că simţiţi că aparţineţi de ea. Chiar şi acest lucru este de o profundă importanţă.

Aceste coloane de lumină care au fost ridicate, includ tot ceea ce voi sunteţi, ce aţi fost mereu şi veţi fi mereu. Nu este doar ancorat tot ceea ce aveţi nevoie pentru a creea Noua Lume ci şi abilităţile, aspectele voastre sunt conectate în această coloană de lumină. În faza de Adaptare, aceste coloane de lumină se vor expansiona din nou mai mult. Odată, în Atlantida, în sălile Amenti, v-aţi reînnoit cu cei 12 dansatori şi dansatoare ale templului. Aţi fost conduşi într-o profundă transă şi astfel, nu este nevoie să părăsiţi planeta. Acest lucru va fi posibil şi în aceste coloane de lumină.

Nu este de o importanţă crucială la care Pas de Pionieri sunteţi. Coloanele de Lumină şi oamenii sunt aleşi de cei 36 de Înalţi Consilieri ai Luminii şi vor aduce tot ceea ce Shyaad a menţionat. Aveţi misiunea voastră în continuare, sunetele numelui vostru originar. Când membrana porţilor Lemuriei va colapsa, veţi fi în această coloană de lumină. Şi acum, fiecare om care simte că aparţine şi simte necesitatea de a fi prezent la acest eveniment şi de a creea Noua Lume, are oportunitatea să-şi caute propria coloană de lumină. Este decizia voastră şi liberul vostru arbitru. Voi sunteţi singurii care veţi decide dacă vreţi să fiţi aici. Şi acum sunt primele 1728 de coloane de lumină. În timp, coloanele se vor multiplica şi mulţi, mulţi oameni vor avea oportunitatea să intre în coloanele lor de lumină. Dar cercul de oameni din jurul lui Isus a fost format de 1728 de oameni.

Şi acum vă voi conduce din nou în acest câmp al Realităţii Divine din Lemuria. Urmaţi, urmaţi sunetele şi cuvintele lui Shyaad. Respiraţi Sol’A’Vana în interiorul vostru. În timp ce respiraţi, veţi fi împământaţi la toate nivelele. Scufundaţi-vă profund în adâncul divinităţii voastre. Simţiţi-vă lumina divină şi expansionaţi-vă prin fiecare respiraţie. Chemaţi-vă Îngerul Auriu şi cereţi ca aspectele voastre să fie conectate pentru a fi posibilă această călătorie.

Printr-o respiraţie, vă regăsiţi într-o pădure mistică, feerică. În această pădure, culorile sunt mult mai intense. Soarele străluceşte mai puternic iar sunetele sunt mai pline de iubire. Vă chemaţi dragonul. Între voi există o profundă conexiune. Plini de încredere vă lăsaţi conduşi spre porţile Lemuriei. Acolo veţi vedea că au ajuns multe fiinţe care vă întâmpină şi vă onorează. Înainte ca dansatorii şi dansatoarele templului, păzitorii şi păzitoarele, cei 36 de Înalţi Consilieri ai Luminii, să vă ducă la coloana voastră de lumină, rămâneţi încă puţin în acest câmp. După unirea celor 36 de Înalţi Consilieri ai Luminii cu cei 12, 48 vor purta Cristalul MONA’OHA în mijlocul câmpului. Sub acest Cristal se creează o imensă coloană de lumină în cele mai frumoase culori care strălucesc şi luminează.

Acum, cei 36 de Înalţi Consilieri ai Luminii, Isus, Arcturienii, Dansatoarele şi Dansatorii Templului, Păzitorii şi Păzitoarele se îndreaptă spre voi şi vă conduc spre coloana voastră de lumină. Această coloană de lumină este foarte frumoasă şi simţiţi imediat că ea poartă tot ceea ce voi sunteţi şi încă mult mai multe. Iar Shyaad vă permite acum, dacă doriţi, să intraţi în această coloană de lumină. Şi în timp ce voi intraţi, dansul iubirii incepe. Acest câmp se extinde tot mai mult. Dansurile sunt foarte intense şi revarsă înţelepciune şi pace. Această coloană de lumină vă va proteja şi vă va păzi. Vi se permite să vă chemaţi şi oamenii pe care îi doriţi acolo, familia voastră personală, dar doar atunci când membrana Lemuriei va colapsa. Mai există acolo şi o coloană de lumină care este puţin mai mare şi ocupă mai mult spaţiu. Acolo sunt toţi copiii Noilor Timpuri. Şi acum, deoarece am dansat deja pentru voi, vom face acest lucru din nou. Este dansul vieţii. Bucuraţi-vă de aceste momente.

(acoraţi-vă câteva momente)

Îl chem acum pentru voi pe Ochiul lui Dumnezeu, Tatăl Ceresc, Melek Metatron. Mă închin în faţa lui Melek Metatron. Eu, Shyaad doresc să vă fac o promisiune. Noi, Păzitorii şi Păzitoarele, Dansatorii şi Dansatoarele Templului vom fi mereu aici pentru voi atunci când veţi veni la coloanele voastre de lumină. Vom continua să dansăm, să vă observăm şi să vă protejăm deoarece iubirea noastră este cu voi.

Melek Metatron

Sunt Melek Metatron. Sunt Ochiul lui Dumnezeu, Tatăl Ceresc şi vă întâmpin în câmpul Lemuriei. Acesta este cel mai frumos, cel mai măreţ, cel mai bun şi cel mai profund eveniment ce se poate întâmpla pe Pământ. Acesta reprezintă începutul a ceva nou. După cum s-a menţionat deja, se vor creea câteva locaţii, cele mai mari care există pe Pământ. Oriunde sunt locurile de cristal, unde energia realităţii divine este pe Pământ vor fi create locuri de activitate. Şi aici, în câmpul Lemuriei se vor stabiliza multe, se vor ridica multe, multe coloane de lumină în care vor fi întâmpinaţi oamenii. Dar voi aţi fost aleşi şi voi aţi ales să fiţi alături de primele 1728 de coloane de lumină, aşa cum aţi ales să aprindeţi şi Cristalul MONA’OHA. Perlele lui Dumnezeu s-au aprins iar când porţile Lemuriei se vor deschide, 11 Sfinte Graaluri vor fi deja conectate. Toate se vor manifesta în Noile Timpuri, în perioada de Adaptare, mai întâi aici, în acest câmp.

Cei 36 de Înalţi Consilieri ai Luminii s-au adunat pentru a vă onora. Acum vom da binecuvântarea pentru tot ceea ce se întâmplă, pentru ceea ce este şi va fi mereu – Iubirea şi Încrederea. Astfel, puteţi primi în coloana voastră de lumină, picăturile de binecuvântare ale încrederii, iubirii şi realităţii divine.

(câteva momente de meditaţie ascultând sunete de meditaţie)

Aspectele voastre sunt reinserate în sistemul vostru fizic. Nu uitaţi niciodată: sunteţi mai mult decât doar oameni. Corpul este un înveliş, dar esenţa voastră este energia.

Melek Metatron mai doreşte să vă roage ceva: creeaţi cea mai frumoasă lume nouă deoarece Pământul şi voi meritaţi. Vom continua să trimitem mesaje prin Sangitar pentru voi. Doresc să-i spun AN’ANASHA şi mediumului nostru Sangitar. AN’ANASHA fiecăruia dintre voi. Aţi reuşit.

A NI O’HEVED O’DRACH
AN‘ANASHA.
- See more at: http://www.scoalakryon.ro/component/content/article/2-informatii/269-informatii-si-transmisii-din-14052014-despre-evenimentele-curente#sthash.F6AypWTO.dpuf

Niciun comentariu: