19 iul. 2014

Fluturele Galactic

                           fluturele-galactic
In martie 2006, Scott Hyman, profesor de astrofizica la Sweet Briar College, a facut o declaratie stupefianta. A declarat in jurnalul stiintific “Nature” ca el si colegii lui au detectat un fenomen extraordinar in centrul galaxiei noastre. In 2002, pe parcursul analizarii fotografiilor de unde radio de joasa tensiune, luate prin telescopul Very Large Array (un radiotelescop gigant) din Soccoro, in New Mexico, au detectat un semnal intermitent ce parea dirijat cu inteligenta. Semnalul se compunea din 5 emisiuni energetice de inalta intensitate si de aceeasi amplitudine, fiecare dintre ele durand 10 minute si facându-si aparitia la un interval de 77 de minute, totul pe o durata de 7 ore, in noaptea de 30 septembrie spre 1 octombrie.
Aceasta descoperire l-a lasat perplex pe profesorul Scott Hyman si tot asa pe majoritatea comunitatii astronomice. Ce este acest straniu zumzait, provenit din centrul galaxiei noastre? Astrofizicienii si astronomii moderni, cu instrumentele lor sofisticate, nu sunt singurii interesati. De fapt, vechii mayasi, care erau mari matematicieni si recunoscuti astronomi, s-au interesat si ei de ceea ce se gasea in centrul galaxiei noastre.
Mayasii stiau cu exactitate unde se afla centrul galaxiei noastre pe harta cerului. Ei l-au reprezentat intr-o gravura denumita Hunab Ku de catre dr. José Arguelles de la Universitatea Princeton, numindu-l “Fluturele Galactic”. In plus, chiar cosmologia lor se baza pe existenta lui Hunab Ku. Ei credeau ca destinul final al omenirii depindea de ceea ce se petrecea in acel loc. Hunab Ku era Zeul suprem Maya si Creatorul. Reprezenta poarta spre alte galaxii, precum si toate constiintele care au existat vreodata. Hunab Ku era matricea care, sub forma unui disc care se invârtea, da nastere stelelor si planetelor, precum si seful de orchestra al baletului intergalactic al planetelor, al stelelor si al galaxiilor. Mayasii credeau ca el conducea acest balet din centru, prin intermediul emisiunilor de “energie constienta”.
In zilele noastre, astronomii moderni au putut verifica si ca centrul galaxiei noastre este un disc volburos al carui centru este o gaura neagra care inghite si da perpetuu nastere stelelor. Ar fi posibil ca straniul fenomen observat de catre dr. Scott Hyman si colegii sai sa fie conectat la credintele mayasilor?

Niciun comentariu: