8 aug. 2014

AA Gabriel – Mesaj pentru Umanitate 7 August 2014

                                     

Autor Karen Dover

Preaiubiților, eu sunt energiile la care voi vă referiți ca și AA Gabriel și am venit pentru a vă ghida și susține pe măsură ce acum energiile cresc și se expansionează. Constructul creat al vechiului pământ 3D este acum în plină dezintegrare. Acest lucru îi va face pe cei ancorați în câmpul energetic al vechiului pământ 3D să înceapă să intre în panică și haos. Vă ghidez să înțelegeți că conexiunea cu SURSA este vitală în fiecare moment și acest lucru este cerut de SUFLETUL vostru în scopul de a ilumina calea ce se așterne sub picioarele voastre în aceste momente.

Pe cei care intră acum pe deplin și fizic în poziție vă rog să susțineți acum LUMINA ADEVĂRULUI și să străluciți cu putere pentru că iluminarea prăbușirii constructului creat al vechiului pământ 3D este necesară în scopul clarității și viziunii la nivel galactic. Coaja oului acum se sparge și sunteți liberi acum să explorați ceea ce v-a fost ascuns. Vă cer să înțelegeți că TOTUL în Univers există prin PROIECTARE și imaginea de ansamblu care acum apare este una care vă va arăta TOT ADEVĂRUL la TOATE nivele FIInțării sale.

Pentru cei care acum iluminează cine sunt ei la nivelul SUFLETULUI trimit următoarele coduri:

MAGENTA

ALBASTRU MAGNETIC

ARGINTIU

PLATINĂ

DIAMANT

SMARALD

222 444 999 1111111111111

00 44 55

Pun OUL COSMIC AL CREAȚIEI în chakra SACRALĂ, pun ANKH-ul auriu în INIMA Mai Înaltă și pun COPACUL CUNOAȘTERII în chakra frunții. Trimit trâmbițele pentru a saluta pe deplin CREAȚIA noii EPOCI DE AUR A UMANITĂȚII în ADEVĂR și vă cer TUTUROR să respirați și să FIți pentru că TOTUL DOAR ESTE și VOI SUNTEȚI în ADEVĂR.

Eu sunt energiile la care voi vă referiți ca AA Gabriel și sunt cu voi TOȚI pentru că TOTUL ESTE UNA și acum se naște pe deplin UNITATEA în realitatea umană exterioară trează în ADEVĂR.
http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/2014/08/aa-gabriel-mesaj-pentru-umanitate-7.html

Niciun comentariu: