13 sept. 2014

Mesaj primit de la Grupul Arcturian 31 August 2014

               
Mesaj primit prin Marilyn Raffaelle

Noi, cei din Grupul Arcturian venim din nou să vă salutăm în aceste vremuri de aparentă confuzie și schimbare. Voi sunteți puternice ființe de Lumină, dar atunci când sunteți în planul fizic nu vă mai aduceți aminte de acest lucru. Experiența umană îi face pe mulți să se gândească la ei înșiși ca fiind pur și simplu trupul care va muri și că după moarte nu mai există nimic. Din această cauză, aceste persoane dragi caută în mod necontenit vieți care să includă ceea ce ei consideră a fi bun și important fără să țină seama de consecințe. Ați auzit de multe ori expresia: ”Ai o singură viață, trăiește-o la maxim!” Ei bine, da, trăiți-o din plin, dar asta înseamnă să trăiți într-o conștientizare a adevărului și nu după conceptele umane. Voi aveți doar o viață pe Pământ – una o dată.

Voi toți ați trăit sute de vieți. Cei care citiți și rezonați cu aceste mesaje sunteți suflete bătrâne. Să știți că sunteți capabili să rezonați cu energia adevărurilor mai înalte pentru că ele sunt la nivelul stării de conștiință pe care voi ați atins-o – în caz contrar mesajele adevărului n-ar avea nici un înțeles pentru voi. Energia curge și rezonează cu energia asemănătoare și acesta este motivul pentru care voi descoperiți acum că anumiți oameni, alimente, distracții, etc. nu vi se mai par importante – rezonanța voastră s-a schimbat în timp ce a acestor lucruri nu – nu mai rezonați cu ele.

Venim din nou să vă vorbim despre Iubire, dar de această dată despre iubirea de sine. Cei mai mulți oameni au un fel de sentiment de dezgust de sine sau de stimă de sine foarte scăzută, care adeseori se manifestă în exterior prin acte de violență, sinucidere, abuz și acțiuni de natură negativă sau, într-o măsură mai mică, prin refuzul de a accepta ajutor, cadouri, complimente sau iubire.  

În scopul de a iubi în cel mai înalt sens, trebuie inclus și sinele propriu, ceea ce se dovedește de multe ori a fi cu mult mai dificil decât actul de a-i iubi pe ceilalți. Pe măsură ce un individ începe să se trezească, el devine conștient de experiențele trecute în care nu a reușit să atingă nivelul dorit – amintiri legate de faptul că a spus sau a făcut anumite lucruri care acum îl șochează și-l fac să-i fie rușine. El începe să devină conștient de neajunsurile umane și începe să se compare pe sine însuși cu ceea ce el crede că ar ”trebui să fie”. De fiecare dată când citește sau aude cum că o persoană ar trebui să se iubească pe sine, el aude o voce micuță care-i spune: ”Oh, dar adu-ți aminte că tu ai spus sau ai făcut asta sau aia ... nu ești demn de iubire. Ești o persoană rea.”

Iertarea este primul pas în iubirea de sine. Baza iertării este înțelegerea că o persoană poate să trăiască și să acționeze numai din starea pe care conștiința sa a atins-o. Problemele care au creat rușinea rezultă din acțiuni care au fost întreprinse dintr-o stare diferită de conștiință – nu vă mai aflați la acel nivel și acesta este motivul pentru care ați putea reacționa prin rușine în ceea ce privește unele acțiuni din trecut – iar acum voi vedeți lucrurile de la un nivel cu totul nou.

Ființele umane învață prin încercări și greșeli în fazele primare ale evoluției și asta este ceea ce înseamnă karma. Karma este pur și simplu o echilibrare a energiilor, un mod de a învăța și experimenta toate aspectele unei anumite energii pe care un individ a pus-o în mișcare. La un anumit moment din procesul evolutiv, karma nu mai este necesară pentru că acel individ începe să trăiască la un nivel mai înalt și să poată fi învățat din interior.

Ca studenți serioși ai adevărului voi ați meditat, ați trimis Lumină lui Gaia și regatelor ei, și faceți ceea ce sunteți ghidați să faceți și studiați. Cu toate acestea, mulți dintre voi nu v-ați iertat niciodată pentru greșelile și acțiunile voastre reale sau percepute sau să luați în considerare în mod serios și conștient ce înseamnă să vă iubiți pe voi înșivă. Ideea de a vă iubi pe voi înșivă este mai degrabă dată la o parte și ignorată, în timp ce sinele vostru personal (ego-ul) continuă să vă țină legați de credința de a fi ”nedemni” sau ”mai puțin” ca un lanț cu bile grele, viață după viață.

Chiar și pentru cei care sunt studenți spirituali de multă vreme, ideea de a se iubi pe ei înșiși poate fi simțită ca nepotrivită și ca o acțiune a ego-ului – dar nu este. Aceste simțăminte pur și simplu reflectă un concept trei dimensional a ceea ce înseamnă să te iubești pe tine însuți. Pentru a intra mult mai profund în viață, în mișcare și a fi cu ființa voastră în frecvențele mai înalte ale adevărului și iubirii, voi trebuie să vă includeți și pe voi înșivă pentru că TOTUL este în și al UNULUI – voi la fel de mult ca și oricine altcineva indiferent de cât de ”sfânt” ar putea părea.

În momentele voastre de liniște și de meditație, faceți-vă o practică din a trece prin toate chakrele voastre, aducând în jos lumina aurie/albă prin fiecare dintre ele pornind de la chakra coroană cu intenția ca fiecare chakră să fie deschisă, curățată, echilibrată și aliniată pe măsură ce Lumina intră în ea. Când ajungeți la plexul solar, care este sediul identității personale, acordați o atenție specială onorării Sinelui, declarându-vă intenția de a curăța și elibera orice și toate energiile vechi care se mai află acolo și se manifestă ca blocaje în această chakră. Amintirea unei persoane sau a unei experiențe poate apărea în conștientizarea voastră indicându-vă ceva ce este necesar să fie curățat. Vă puteți aduce aminte de vreo experiență sau vreo persoană care vă activează sentimentul de inadecvare sau de dezgust de sine. Indiferent de faptul că vă vine sau nu ceva în minte în acel moment, exprimați-vă intenția de a elibera cu iubire oricare și toate corzile energetice negative care mai pot fi atașate de voi de la oameni sau situații din această viață sau din viețile anterioare. Vizualizați cum Lumina vă inundă întreaga ființă și în special chakra plexului solar și lăsați ca apoi totul să fie eliberat.

Iubirea de sine nu se referă la iubirea sinelui ego, deși, trebuie ca, de asemenea, să învățați să acceptați și acea parte și să nu-i opuneți rezistență. Sinele ego nu este realul voi, ci este un sentiment de sine perceput, fals, și care a fost construit de-a lungul multelor vieți trăite în credința de a fi separați de Sursă și de toți ceilalți. Iubirea de sine reprezintă recunoașterea naturii voastre Divine și iertarea oricăror pași greșiți făcuți în timp ce erați ignoranți în această privință. Iubirea de sine înseamnă să aveți curajul de a recunoaște când greșiți fără să vă mustrați pentru o problemă care aparține trecutului. Iubirea de sine înseamnă să trăiți din cine și ce sunteți cu adevărat în ciuda aparențelor. Este o luare înapoi a puterii înnăscute pe care în mod inconștient ați permis să vă fie luată.

În timpul procesului de învățare să vă iubiți pe voi înșivă, încercați să evitați să opuneți rezistență în ceea ce privește gândurile care ar putea să apară în conștientizarea voastră. Când un student spiritual începe să-și recunoască și să-și accepte natura sa Divină, el de multe ori descoperă că odată cu aceasta vine și acea voce determinată a ego-ului care-i șoptește cât de repede a căzut din adevărurile pe care el le învață, amintindu-i de multele moduri în care el a arătat că natura sa nu este Divină. Va apărea ispita de a opune rezistență acestor gânduri, spunându-și: ”Nu trebuie să permit ca această voce să mă conducă. Pleacă, nu voi accepta aceste gânduri.” etc., etc.

Rezistența pur și simplu oferă putere acestor sugestii impersonale ale ego-ului. Un răspuns interior mai bun ar fi: ”Da, m-am crezut nedemn, și da, încă port vina și sentimentele legate de anumite lucruri pe care le-am făcut în trecut, dar acum aleg să eliberez aceste energii vechi și să intru și mai profund într-o conștientizare a cine și ce sunt eu cu adevărat ... să accept că EU SUNT CEL CE SUNT.”

Învățând să recunoașteți și să ignorați prostiile ego-ului va începe să vă schimbe sistemul de credințe. Acest lucru nu se va întâmpla cu mult înainte ca voi să vă fi reprogramat gândirea obișnuită și să începeți să aveți încredere pentru că voi acum vă dați seama că nu numai că aveți, ci că voi sunteți puterea și prezența de a fi ceea ce voi sunteți și de a face ceea ce voi ați venit să faceți.

Pentru cei mai mulți schimbarea nu are loc peste noapte, programele separării și dualității au fost pentru multă vreme în funcțiune – programe care v-au făcut să acceptați că voi ați fi mai puțin decât alții și că numai cei cu bani, aparență și putere, educație sau ”sfințenie” sunt importanți sau demni de iubire. TOTUL este în și al UNULUI. Aparențele și circumstanțele vieții de zi cu zi pentru fiecare persoană au de-a face cu alegerile făcute de aceasta înainte de încarnare.

Sunteți pregătiți dragilor, pregătiți să îmbrățișați și să începeți să vă iubiți cu adevărat pe voi înșivă prin faptul că vă recunoașteți a fi Ființe de Lumină care învață și evoluează prin experiențe trei dimensionale.

Odată ce ați deblocat ușa iubirii de sine ca SINE, veți descoperi că aceasta este cheia demult ascunsă, Sfântul Graal, ascunsă acolo unde nimeni nu poate să o găsească până când este pregătit să o facă și astfel veți deschide calea pentru ca Iubirea Divină și toate calitățile sale să curgă la infinit înăuntru și înafară.

Noi suntem Grupul Arcturian 8/31/14

http://www.onenessofall.com/

Traducere Monica Poka
http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/2014/09/mesaj-de-la-grupul-arcturian-31-august.html

Niciun comentariu: