23 oct. 2014

Impartasiti bucuria, fericirea si lumina?

                           
Câti dintre noi îsi împart bogatia dupa ce o dobândesc, vreau sa zic bogatia gândurilor si sentimentelor? Când sunteti într-o stare minunata,când va simtiti bogat si fericit în legatura cu ceva ce va provoaca bucurie, va gânditi sa împartasiti acea bogatie celor de lânga voi, care sunt nenorociti, sau o pastrati toata? Când debordati de fericire, dati putin din aceasta abundenta si ziceti:" Dragi frati si surori din lume, ce am eu e asa de abundent si minunat ca vreau sa o împartasesc cu voi; luati putin din aceasta fericire, din aceasta bucurie, din aceasta lumina!"
     Daca puteti face asta, daca constiinta va e dezvoltata suficient ca sa simtiti astfel, atunci numele vostru va fi înscris în registrele ceresti ca fiind inteligent si iubitor. Ceea ce dai va fi creditat în contul tau de unde vei lua când ai nevoie, iar bucuria ta ramâne întreaga, nimeni nu ti-o poate lua pentru ca ai pus-o la loc sigur. În plus daca te vei observa, vei vedea ca atunci când ai o bucurie si o tii pentru tine, i se va întâmpla ceva , fiintele rauvoitoare din lumea invizibila (care urmaresc constant) ti-o iau prin cineva sau ceva apropiat tie.
     Îti pierzi bucuria pentru ca nu te-ai gândit sa o dai lui Dumnezeu, Mamei Divine zicând: " O,Doamne! O, Hrana Divina, nu stiu cum sa împart aceasta bucurie asa ca ti-o dau tie sa o împarti cum crezi ca e potrivit". Ei vor vedea-o si o vor depune în bancile ceresti. Astfel, nu numai ca vei fi ajutat, dar faci sa beneficieze întreaga lume.
http://www.vavivov.com/art.php?id=40
                                                                 

Niciun comentariu: