20 feb. 2015

Interconectarea Universala

Imagini pentru interconectare universala

Nu suntem si nu am fost niciodata singuri in acest Univers. Fiecare zona populata de Viata sub diferite forme, isi are propria structura, forma, lectii de invatat, frecventa,etc.. totul sub spectrul Evolutiei. Pleiadienii sunt mai apropiati de frecventa noastra, sirusienii au o frecventa ceva mai inalta, urmand arcturienii,solarienii cu o frecventa superioara,etc. Toti suntem insa interconectati. Posibilitatea de a-i ''vedea''/ recepta, depinde de campul nostru vibrational.
Cand Terra isi va ridica vibratia la un anumit nivel, suficient cat sa permita oamenilor vizibilitatea fratilor galactici care ne supravegheaza evolutia, atunci vom parcurge un proces accelerat de evolutie..
Multi dintre ei sunt intrupati aici pentru a sprijini si impinge evolutia Vietii pe aceasta Planeta spre forma suprema a Iubirii; unii isi amintesc, altora inca nu li s-au activat programele interioare incorportate inainte de intrupare. Multi vor continua sa vina pentru ca planul Divin sa-si urmeze cursul.
Lectile necesare a fi invatate sunt insa diferite dar interconectate pentru fiecare om/grupare/natie/continent/planeta. Acolo unde exista VIATA activa in fiecare om, aceasta vibreaza, este vie, reactioneaza, creeaza si lasa in urma o urma, o mica contribuite pentru o lume viitoare diferita.
Pulsul Vietii creeaza, acesta este rolul Ei. A te abtine de la actiunea de Creatie crezand ca nu te priveste, este o stagnare, a Vietii, a Evolutiei.
Planeta Terra este singura de pe acest spectru de frecventa actual care detine cele 9 dimensiuni incorporate. Astfel a devenit laborator al Alcyone de manifestare a Vietii. Toti am venit din diferite zone de frecventa (planete, sisteme solare,etc) pentru a contribui aici la planul arhitectural al Evolutiei Vietii, spre a ajuta la transformarea materiei in iubire si lumina, planul fiind de a crea si aici specii de fiinte luminoase. Cand planul isi va fi atins scopul, aici va exista o specie de om luminos cu o densitate putin diferita de actuala, care va manifesta capacitatile splendide ale Luminii si Iubirii, este o dorinta a Divinitatii de continuua Creatie, de extindere a Creatiei.
Proiecte similare sau diferite sau mult mai complexe, se deruleaza in multe planuri, spectre, dimensiuni, sisteme solare, universuri,etc..imposibil de inteles pentru mintea umana actuala. Sufletul ramane sa ''lucreze'' pe un plan pana isi va finaliza lectiile ce le are de inteles/invatat specifice acelui plan, urmand ca apoi sa urce spre alte trepte de invatare, creatie, cunoastere.
Pentru suflet aceasta este ca o practica scolara de foarte scurta durata, dupa care revine in zona de care apartine ca frecventa, el nu percepe timpul ca fiinta umana terestra, timpul este infinit si nimeni nu se grabeste, pentru ca nu exista graba.
Cand sufletul si-a atins un anume stadiu de invatare dupa enorm de multe intrupari, frecventa i se modifica urcand la alt nivel astral de unde va invata noi lectii/lucruri si astfel isi continua procesul evoltuic, insa fara ca aceasta evolutie sa-i para o povara, dimpotriva de acolo este asimilata cu bucurie, cu iubire si dorinta de cunoastere. 
Ce poate fi mai frumos decat sa-i fii de ajutor Divinitatii in planul Sau de manifestare? Asta promitem toti cand venim aici, inainte de intrupare: ca vom face tot ce este posibil sa iubim Viata, sa ne aducem contributia la o lume mai buna, mai fericita, lipsita de suferinta. Diferenta de densitate produce efectul uitarii iar acest efect este necesar deocamdata in spectrul acestei dimensiuni deoarece exista din vieti anterioare ramasite de ura,durere,razbunare care pot scapa de sub control impingand corpul fizic spre actiuni de suprimare a Vietii.
Va mai dura ceva timp terestru pana cand aceste emotii vor fi vindecate in totalitate astfel incat sa nu se mai manifeste in aceasta dimensiune. Trairea/cunoasterea acestor emotii face insa parte din planul de invatare prin care sufletul trece in calatoria sa spre cunoastere si creatie.
Indiferent cat de multa cunoastere a adunat un suflet, avem cu totii ceva in comun: Parintele Divin-Dumnezeu-Matrice-Viata.
Dumnezeu este Mama si Tata la un loc. In dimensiunea noastra, forma Sa yang-masculina se manifesta prin portalul a ceea ce numim Soare, iar forma sa Yin-feminin se manifesta prin ceea ce numim Terra. Impreuna sustin pulsul Vietii aici, din acest puls s-au format corpurile noastre fizice-gazda a Sufletului=scanteie Divina.

Depinde de capacitatea noastra de intelegere si dorinta noastra de a contribui mai lent sau mai rapid la invatarea lectiilor astfel incat sa ia sfarsit lectia de invatare prin suferinta, permitand ridicarea vibratiei. La un nivel de vibratie destul de ridicat se manifesta capacitatile latente in noi, receptionam mesajele Luminii si a fratilor cosmici; permitem Iubirii sa se manifeste iar Viata sa evolueze in toata splendoarea Ei. O singura frecventa face acest lucru posibil: aceea de iubire neconditionata=sinceritate,respect,iertare,ajutorare,bunatate,etc.

mesaj de la fratii cosmici:

Niciun comentariu: