8 feb. 2015

Mesajul ingerilor - dupa 9 februarie, viata ta se poate schimba la 180 grade


Luna februarie 2015 poate aduce foarte mult curaj, intelepciune si devotament. Schimbarile pe care trebuie sa le faci in aceasta perioada sunt in stransa legatura cu menirea ta pe acest pamant, drept pentru care nu trebuie sa ai niciun moment de ezitare.
Ai nevoie de viziune si curaj, sa iti iei viata in maini si sa iti creezi viitorul. Gandeste cu inima si alege cu sufletul, pentru ca doar asa vei fi mai aproape de adevar si de ceea ce trebuie sa faci in aceasta viata. Anumite persoane te pot ajuta sa fii mai aproape de scopul tau, dar trebuie sa le permiti sa intre in viata ta, sa le primesti cu bratele deschise si sa asculti ce au de zis. Fereste-te de gandurile toxice si evita situatiile sau oamenii care te incarca cu energie negativa.

Prima parte a lunii

Luna februarie vine cu dorinta de a iubi si de a fi iubita. Este o perioada in care asteptarile tale cele mai mari pot prinde viata, trebuie doar sa le vizualizezi si sa crezi in ele. Desi in prima parte a lunii vor exista cateva momente de singuratate, ele te vor ajuta sa intelegi mai bine ce iti doresti cu adevarat de la viata si ce iti lipseste cel mai mult. Orice stare mai putin optimista va fi doar temporara si va face loc unor stari mai bune. Emotiile pot fi puternice, iar accentul cade pe relatii.

Ingerii iti recomanda sa comunici cu persoanele din jurul tau, sa fii deschisa, sa ceri sfaturi, pareri, sa accepti orice recomandare si sa nu iti fie teama sa vorbesti despre tine sau despre aspiratiile tale. In acelasi timp incearca sa ceri indrumare din partea puterii superioare si invata sa ai mai multa incredere in puterile tale.

A doua parte a lunii

Dupa data de 9 februarie evenimentele se vor schimba semnificativ si totul va lua amploare, ceea ce inseamna ca viata ta se poate schimba la 180 de grade. Un sentiment puternic care te va domina va fi iertarea, iar iubirea iti va curge prin vene. Vei privi cu ochi mai buni anumite persoane si vei fi dornica sa repari anumite greseli pe care le-ai facut in trecut. Trebuie sa lucrezi foarte bine cu tine, sa scoti la suprafata orice aspect negativ sau pozitiv, pentru ca in acest fel vei reusi sa evoluezi.

Va fi o perioada in care iti poti gasi calea, in care te poti detasa de evenimente sau persoane care nu ti-au facut decat rau si iti poti indrepta atentia catre acele lucruri care te ajuta sa te descoperi si sa devii un om mai bun. Pana pe data de 17 februarie vei simti cum se schimba foarte multe lucruri la tine, iar acest lucru te va incanta.

Ultima parte a lunii

Dupa data de 17 februarie vei incepe sa cunosti foarte multe persoane despre care descoperi ca ai foarte multa nevoie de ele in drumul tau spre evolutie. Incepi sa vezi altfel anumite situatii si evenimente, iar legea atractiei parca incepe sa functioneze in cazul tau. Ai iesit din zona de victima, de nemultumire si incepi sa aduci in viata ta tot ceea ce iti doresti si e potrivit pentru tine.

Rezultatele nu se lasa asteptate, vei avea parte de multumire sufleteasca si vei fi impacata cu alegerile pe care le-ai facut. Este perioada optima pentru a porni pe un nou drum, pentru a deveni o persoana mai buna sau pur si simplu pentru a invata sa iubesti viata.

Sursa: astrocafe.ro

Niciun comentariu: