3 mar. 2015

INGERII ne masoara mereu EVOLUTIA NOASTRA SPIRITUALA

 
Ingerii ne masoara tot timpul evolutia noastra spirituala pentru a tine istoricul evolutiei noastre personale. Nu este un control! Ei suntdoar curiosi de evolutia noastra.
1. Nivelul de vibratie spirituala
Nivelul de vibratie 1 – 150 – este pentru Regnul animal.
Nivelul de vibratie 150 – 300 – sunt umani care NU merg pe o cale spirituala.
Nivelul de vibratie 300 – 500 – sunt umani care merg pe o cale spirituala dar care raman blocati si dogmatizati pe aceste cai si le este foarte greu sa renunte si sa accepte Noua Energie.
Nivelul de vibratie 500 – 700 – sunt umanii care cauta calea spirituala dar prin mai multe directii. Au mai multa cunoastere.
Nivelul de vibratie 700 – 1000 – sunt umanii care au stari de trezire si iluminare.
Pe planeta acum sunt multi cu nivele de vibratie foarte mari care fac parte din mai multe familii spirituale.
2. Nivelul de stralucire (FIINTA STRALUCITOARE)
Marile Entitati de Lumina ne transmit in cartile lui Tobias (Cartea Incorporarii, Shoud 11) despre cum ne vad ei pe noi. Ei ne vad dupa stralucirea pe care o radiem in jurul nostru.
Scala stralucirii divine este de la nivelul 1 la nivelul 10.
Nivelul 1 este o fiinta umana de o stralucire foarte, foarte joasa, si foarte putina Energie Divina curge din acea persoana.
Nivelul de stralucire 10 este cel mai mare nivel de stralucire unde acesta curge afara, fara obstacole, neinhibat, curge deschis si pur, are cea mai mare forta de viata a energiei.
Multi functioneaza intre 3 si 5, ceea ce inseamna inca jos. Aceasta datorita limitarilor, controalelor si restrictiilor pe care si le impun ei insusi si sistemele de incredere pe care le au.
Multi Shaumbra radiaza la inceput intre 4 si 6. Stralucirea este mai mare si mai luminata, dar au inca multe sisteme de credinta limitate care ii tin inapoi. Dar la sfarsitul facultatii Shaumbra, ei pot ajunge pana la nivelul maxim de 10.
3. Nivelul de iubire
Este iubirea pe care o radiezi din inima ta, in jurul tau. Oamenii au in general intre 1 – 3 milimetrii. Pe parcursul evolutiei acesta creste ajungand pana la 3 metrii si chiar mai mult.
Imagine
sursa: shaumbraconstanta.ro
Daca stiti cum se masoara aceasta vibratie energetica, va rog sa ma contactati.
https://fiituinsutimaa.wordpress.com/2014/02/16/ingerii-ne-masoara-mereu-evolutia-noastra-spirituala/

Niciun comentariu: