17 iul. 2015

Ingerii si Cristalele

Imagini pentru ingerii si cristalele

  

„Cristalele reprezinta mult mai mult decat niste ornamente frumoase. Ele sunt puternici conductori de energie si culorile, formele si incluziile lor frumoase influenteaza fiecare felul in care isi manifesta energia specifica. Inca din timpurile Lemuriei si Atlantidei, cristalele au fost folosite in procesul de vindecare. Cristalele amplifica energia printr-un proces numit piezoelectricitate si in zilele noastre spitalele folosesc cristalele si senzorii piezoelectrici in diagnosticarea si tratarea bolilor. Mai gasim cristale in ceasuri, radio si alte aparate electronice. Si sa nu uitam ca alimentele pe care le mancam si implicit corpul nostru au un continut inalt de minerale, ceea ce face din cristale un partener de viata. Daca acceptam ideea ca Dumnezeu este omniprezent, atunci Creatorul nostru se afla si in cristale.
Terapia cu ajutorul cristalelor este un mod subtil si intuitiv de a obtine efecte vindecatoare variate. Cand vom lucra cu cristalele vom invoca energia si indrumarea ingerilor. Dupa ce vom purifica cristalul tinandu-l patru ore in lumina soarelui sau a lunii, vom invoca energia Divina intai in corpul nostru, apoi o vom transfera cristalului si, folosindu-l ca pe un tranzistor, vom trimite energia vindecatoare asupra noastra, a altei persoane sau asupra plantelor si animalelor. Prin procesul deja demonstrat de fizica, numit rezonanta, fiecare piatra atrage si propaga o anumita calitate a energiei Divine, in functie de culoarea, forma si inclusiunea sa (prezenta altor elemente constitutive de alta natura decat cea a cristalului). Prin acelasi proces, energia specifica fiecarui cristal  rezoneaza cu energia specifica unui inger, cristalul functionand ca un adjuvant si amplificator in procesul de comuniune si comunicare cu lumea fiintelor angelice. Acest lucru se poate realiza practic in felul urmator:
Dupa ce a fost purificat, vom tine cristalul in mana stanga sau in mana cu care de obicei scriem si vom cere ajutorul si sfatul ingerilor:
Lumina si iubire Divina a Creatiei si voi ingeri vindecatori, va invoc acum. Va rog sa ma ajutati, sa ma indrumati si sa ma protejati in (vom mentiona ceea ce dorim sa obtinem sau sa realizam cu ajutorul cristalului). Va rog sa trimiteti prin mine intelepciunea, iubirea si lumina voastra in acest cristal si fie ca ele sa fie amplificate pentru a obtine vindecarea sau sa fie folosite in scopurile cele mai nobile. Va multumesc!”
Vom putea folosi cristalele si pentru a comunica cu Arhanghelii cu care simtim o anumita afinitate, cristalele ajutandu-ne astfel sa fim mai deschisi si receptivi la energia plina de iubire a acestor fiinte de lumina si sa receptam mult mai usor mesajele pe care acestia vor sa ni le transmita.

Arhanghelul Mihail


Aura Arhanghelului Mihail este de culoare albastra amestecata cu purpuriu regal. Cand se afla langa noi, putem zari stelute de lumina albastru cobalt.
Cristalul numit sugilit rezoneaza cu energia Arhanghelului Mihail. Daca purtam asupra noastra bijuterii cu sugilit, putem primi mesaje profunde si pline de dragoste de la Mihail. Putem folosi terapia cu cristale pentru a-i cere Arhanghelului Mihail sa ne elibereze de orice temeri care ne blocheaza sa ne bucuram deplin de calitatile si talentele noastre. Cea mai simpla metoda este aceea de a pune la capul patului in timpul somnului o piatra de sugilit pentru ca energia cristalului si a lui Mihail sa ne ajute in timpul somnului sa ne eliberam de frica si blocaje. Putem de asemenea sa curatam cu ajutorul cristalului de sugilit casa, biroul sau chiar masina de energii impure.
Aroma de salvie si parfumul inviorator al uleiului de eucalipt ofera vibratii care ne pot inlesni comunicarea cu Arhanghelul Mihail si ne vor oferi protectie.

Arhanghelul Gabriel



Fiind ingerul mesager, Gabriel este primul care ne ajuta sa ne exprimam mesajele de iubire, in orice forma creatoare ne simtim atrasi sa o facem: scris, radio, televiziune.
Arhanghelul Gabriel ne aminteste ca avem mereu alaturi de noi si in noi puterea lui Dumnezeu si ne ajuta sa accesam aceasta putere.
Aura lui Gabriel este de culoarea cuprului, la fel ca si trompeta sa. Cand purtam asupra noastra citrin sau metalul cupru suntem conectati la energia lui. Putem folosi terapia cu cristalele pentru a amplifica ajutorul lui Gabriel in special in problemele legate de conceperea, nasterea sau adoptia unui copil. Parintii pot invoca ajutorul Arhanghelului pentru a-i ajuta in toate situatiile privind educatia si cresterea copiilor.
Aroma amaruie a uleiului de cedru si parfumul garoafelor ne pun in legatura cu forta acestui arhanghel, ne ajuta sa acumulam energie si ne ofera un sentiment de pace.

Arhanghelul Metatron



Metatron este unul dintre arhanghelii care au pasit vreodata pe Pamant ca oameni. Fostul profet si scrib, Enoch, a fost ridicat la ceruri si i s-a acordat aceasta gratie datorita vietii sale exemplare. El isi continua munca de scrib in ceruri, fiind ingerul care tine cartea vietii fiecarui muritor. Metatron vindeca dificultatile legate de procesul de invatare si toate problemele legate de copii.
El este pazitorul noilor copii indigo si de cristal. Aura lui Metatron este de un violet superb cu striatii de culoarea spumei marii. Cristalul specific energiei lui Metatron este  turmalinul de culoare verde si roz. Putem folosi terapia cu cristale, cerandu-i Arhanghelului Metatron sa ne ajute sa ne purificam chakrele si sa eliminam toxinele din corp. Daca va simtiti atrasi de munca cu copiii rugati-l pe Metatron sa va ajute sa va valorificati talentele si calitatile in acesta directie.
Nici un alt parfum nu are un asemenea efect rezonator cu energia lui Metatron ca cel de violete si trandafiri. Vibratiile fine, delicate ale acestora linistesc si vindeca. Ele ne trezesc sensibilitatea fata de expresia iubirii, frumusetii si armoniei.

Arhanghelul Rafael



Putem sa ii cerem Arhanghelului Rapahel sa inconjoare tot ceea ce dorim cu aura sa de culoare verde smarald.
Cristalele care sunt legate de energia vindecatoare a lui Rafael sunt smaraldul si malachitul. Putem folosi terapia cu cristalele specifice acestui inger pentru a ne pastra trupul mereu sanatos. Deseori, Rafael ne inspira prin vise, idei, ganduri, intuitie felurile in care putem sa ne pastram o excelenta stare de sanatate. Daca suntem bolnavi vom tine in mana piatra specifica lui si ii vom cere sa isi reverse ajutorul asupra noastra sub forma luminii sale verzi vindecatoare.
De asemenea, putem sa il rugam pe Rafael sa ne inspire in alegerea unui doctor sau alimentatii care sa ne ajute sa ne redobandim sanatatea.
Parfumul inviorator al mentei ne pune in rezonanta cu energia regeneratoare a lui Rafael si ne ajuta sa ne pastram tineretea. Prin parfumul floral fin al iasomiei, sufletul ni se deschide pentru a recepta imagini si viziuni care poarta mesajele vindecatoare ale Arhanghelului Rafael.

Arhanghelul Uriel



Energia Arhanghelului Uriel este de culoare galben pal, ca lumina unei lumanari. De cate ori suntem in pana de idei sau avem nevoie de indrumare intelectuala, il putem apela pe Uriel.
Energia sa este aliniata cristalului de ambra. Arhanghelul Uriel este cunoscut pentru abilitatea de a ne ilumina mintea cu inspiratie Divina. Putem folosi energia cristalului ambra ori de cate ori avem nevoie de raspunsuri sau de o viziune mai profunda asupra lucrurilor. Ajutorul Arhanghelului Uriel poate veni foarte rapid cand ne aflam in situatii de criza, care necesita o rezolvare imediata (examen, sedinte, procese, intalniri importante). Uriel ne ajuta sa clarificam situatiile confuze, pas cu pas, inspirandu-ne pe drumul vietii.
Rezonant cu Uriel, uleiul de lavanda are un efect calmant si ne ajuta sa solutionam emotiile negative. Vibratiile uleiului de rozmarin si de bergamota ne trezesc pofta de viata, ne intaresc energiile vitale si ne confera incredere in sine si siguranta.

Arhanghelul Jophiel

Aura Arhanghelului Jophiel este de un roz profund ca cele mai frumoase petale de trandafir, simbolizand natura sa frumoasa, protectoare si plina de dragoste. Cristalele de culoare roz inchis, ca rubinul sau topazul roz, sunt asociate cu energia lui Jophiel. De cate ori suntem implicati in activitati artistice sau ne renovam locuinta, il putem ruga pe Jophiel sa ne ajute sa realizam lucruri frumoase. E ca si cum am avea mereu langa noi un specialist in design interior sau in feng shui. Putem apela acest inger prin terapia cu cristale pentru a ne ajuta sa vedem mereu frumusetea in toate lucrurile si persoanele. Jophiel ne inspira sa petrecem mult timp in natura pentru a ne reconecta la ritmurile universului, a ne purifica astfel corpul si a redobandi frumusetea naturala. De cate ori ne simtim stresati, presati, grabiti si nefericiti il vom chema pe Arhanghelul Jophiel in ajutor. El ne va ajuta sa devenim constienti de propria valoare si sa savuram fiecare moment al vietii.
Putem fuziona cu energia lui Jophiel utilizand aroma de tamaie si admirand floarea de lotus. Aroma de tamaie are un efect inaltator asupra sufletului si capacitatea noastra de a crede se adanceste, transformandu-ne intr-un recipient al luminii divine. Floarea de lotus inradacinata in namol ramane neatinsa de acesta si radiaza frumusete si armonie.
Acesta este si mesajul ingerilor pentru noi: adevarata fiinta traieste neatinsa de lume si se uneste cu Dumnezeu raspandind in jur iubire, bucurie si cunoastere.”

NOTA:  Iei fiecare cristalin parte, il purifici, faci semnul crucii  si ii dai tema dar nu uita sa programezi ca nimeni in afara de tine sa nu il programeze, in cazul in care accidental cineva il poate atinge sau chiar  privi.

Niciun comentariu: