1 aug. 2015

I-am predat totul lui Dumnezeu. Acum ce fac?



Multi oameni cred ca "a preda" inseamna a sta intins pe spate si a-l lasa pe Dumnezeu/ Divinitatea sa faca toata munca pentru noi. Cu toate acestea, "a preda" inseamna a renunta la ego-ul nostru, la limitarile si negativitatea create in fiinta noastra. "A preda" inseamna cu adevarat a vindeca distorsiunile si blocajele energetice din fiinta noastra, astfel incat sa putem fuziona in UNITATE cu sinele nostru superior, pentru ca Dumnezeu/ Divinitatea sa poate lucra direct prin noi. A renunta inseamna a fi in fluxul de energii divine creatoare, astfel incat sa putem co-crea cu Dumnezeu/ Divinitatea la implinirea planului divin, aici pe Pamant.
Renuntarea, ca orice altceva, este un proces. Precum iertarea si ascensiunea sufletului, renuntarea are nevoie de timp si este una din multele etape in care sufletul va fi incercat, pe masura ce incepe sa rezoneze mai mult cu dimensiunea spirituala a fiintei sale. Asa cum ne confruntam cu Dumnezeu/ Divinitatea, ne confruntam cu sinele si toate limitarile si partile negative dinauntrul nostru, care e necesar a fi aduse la suprafata, astfel incat sa le putem vedea si transcende. Pentru a vedea imperfectiunile noastre, e nevoie sa ne predam sinelui nostru inalt si lui Dumnezeu/ Divinitatii prin intermediul practicii spirituale de meditatie, astfel incat sa ne putem deschide ochii spirituali.
Meditatia este un act de predare, deoarece folosim vointa noastra libera de a ne acorda timp pentru retragerea atentiei departe de aglomeratia din realitatea fizica, concentrand constiinta pe ceva mult mai maret, decat ceea ce simturile noastre fizice pot intelege in prezent. Actul de meditatie este un act de incredere, credinta, predare si iubire divina, pentru ca ne dorim cu adevarat sa ne conectam si sa comunicam cu ceva mult mai mare decat noi insine, si credem ca prin acest act de predare vom consolida relatia noastra cu Dumnezeu/ Divinitatea.
Cand ne folosim propria vointa pentru a "lua" din timpul nostru special dintr-o zi pentru a construi o relatie cu sinele inalt si Dumnezeu/ Divinitatea, vom incepe sa curatam toate meridianele energetice blocate si canalele catre dimensiunile spirituale dinauntrul fiintei. Aceasta va deschide si, de asemenea, va activa glandele noastre spirituale si ADN-ul latent care a fost izolat multe, multe vieti si ne-a pastrat constiinta concentrata exclusiv pe dimensiunea fizica, in care suntem departe de Dumenezeu/ Divinitate si de aspectele spirituale ale vietii. Privind departe de adevarul nostru, ca fiinte spirituale care au o experienta umana temporara, ne desensibilizam de la a vedea, a simti si a fi in comuniune cu aspectele multidimensionale ale fiintei inalte, care este direct conectata la Creatorul a Tot ce Este. Va fi nevoie de timp si de predare in fiecare zi pentru a debloca si curata interferentele statice pe care le-am creat inauntrul sistemelor noastre energetice.
"A ne preda" inseamna a recunoaste cine suntem. Suntem aspecte divine, extensii ale Creatorului a Tot ce Este. Suntem Dumnezeu/ Divinitatea in forma umana. Prin predarea sinelui nostru meditatiei zilnice, vom fi capabili sa ne inaltam sufletul in dimensiunea spirituala, de vibratie inalta, dinauntrul fiintei noastre. Accesarea energiei de vibratie inalta ne va ajuta sa vindecam distorsiunile sinelui inferior, fricile, insecuritatile si indoilelile, astfel incat sa ne putem extinde intr-o versiune mai mareata a sinelui nostru. Pe masura ce fiecare strat este vindecat, noi straturi se vor consolida pentru ca noi sa transcendem. Limitarile si distorsiunile, care au fost ascunse de constiinte noastra se vor ridica, si noi va rebui, inca o data, sa ne confruntam cu temerile predandu-i-le lui Dumenezeu/ Divinitatii, astfel incat sa putem accesa un nivel mai inalt de constiinta in interiorul fiintei, care ne va ajuta sa implinim potentialul maxim al sufletelor noastre.
Prin predarea energiilor negative ale ego-ului nostru si a umbrelor constiintei vom fi capabili sa pretindem mai mult din energiile sinelui inalt, astfel incat sa putem patrunde intr-un nivel superior de constiinta. Un nivel mai ridicat de energii spirituale ne va da mai multe abilitati creatoare, ca noi sa invatam sa ne folosim costiinta in moduri care nu functioneaza impotriva legilor universale. Cu cat suntem mai mult aliniati cu legile universale, cu atat mai multa LUMINA primim pentru a crea si a ne ajuta sa indeplinim planul divin, al lui Dumnezeu, pe Pamant. Prin noi, Creatorul este capabil sa extinda si sa creasca in ceva mult mai mare decat a fost inainte. Deci, a te preda complet lui Dumnezeu/ Divinitatii inseamna a fuziona complet in Unitate cu sufletul nostru inalt, astfel incat "vointa noastra" si Creatorul vor deveni Una, lucrand impreuna la unison pentru A CREA.
Iata cativa pasi care te ajuta in "a te preda":
1. Recunoaste-te ca o extensie divina a lui Dumnezeu/ a Divinitatii.
2. Recunoaste ca, deoarece esti conectat la Dumnezeu/ Divinitate, prin vointa ta proprie, poti solicita o relatie mai profunda cu cine esti tu cu adevarat.
3. Dedica o parte din zi pentru a te preda meditatiei, astfel incat sa petreci timp in comuniune iubitoare cu sufletul tau, sufletul inalt, ghizi/ ingeri si Dumenezeu/ Divinitate.
4. Devino un observator al sinelui tau inferior si fii dispus sa te vezi, astfel incat sa poti transcende comportamentele tale inferioare. Pentru ca noi nu putem vindeca nimic in interiorul fiintei noastre, daca nu devenim constienti de acestea.
5. Devino constient de legile universale precum karma, legea atractiei, legea renuntarii, legea credintei, legea a ceea ce este sus este si jos, legea cauzei si efectului, etc. Atunci cand intelegi aceste legi vei fi capabil sa le aplici in viata ta.
6. Intelege ca a te preda este o actiune de a da drumul si a-i permite lui Dumnezeu sa lucreze prin intermediul tau. In scopul de a-i permite cu adevarat lui Dumenezeu/ Divinitatii sa lucreze prin tine, e nevoie sa actionezi latura spirituala de a deschide fluxul de energii spirituale si gratia divina, pentru ca acestea sa curga prin intregul tau sistem de chakre.
7. Accepta punctul in care esti, chiar ACUM. Daca nu accepti aceasta, te vei mentine intr-o stare de negare si nu vei fi capabil sa schimbi momentul ACUM, intr-un viitor mai bun. La ceea ce rezistam, persista, asa ca elibereaza-te de nevoia de a rezista la ceea ce este. Observa momentului ACUM, cu recunostinta, indiferent ca este negativ sau pozitiv, si recunoaste ca poti creste si evolua din acest punct.
8. Ai credinta, incredere si CUNOASTERE, ca daca iti folosesti propria vointa de a te preda si a vindeca sinele tau inferior, atunci e posibil sa ai o experienta directa a sinelui tau divin, care curge prin tine, prin puternicul moment de trezire kundalini.
Trezirea kundalini este o parte foarte mare a Predarii. Trebuie sa invatam sa ne predam sincronizarii divine fara nici un atasament fata de momentul in care aceasta va avea loc. E nevoie sa avem credinta si sa ne centram atentia, ele vor aparea pur si simplu in timpul procesului de meditatie si de vindecare a sufletului. A fi pro-activ, in timpul ascensiunii sufletelor nostre in constiinta, este "obligatoriu", pentru ca nu ne putem creste frecventa noastra de vibratie, concentrandu-ne doar pe dimensiunea fizica. E nevoie sa urcam pe muntele sinelui nostru si sa ne ridicam constiinta la o dimensiune de vibratie mai inalta, astfel incat sa putem accesa adevarul nostru si sa revendicam suveranitatea noastra, aici pe Pamant.
Sabrina Reber
Traducere: Cristina Ciobanu
Sursa imagine: ww.marcandangel.com

http://www.astrocafe.ro/articole/articole-20/articol-i_am_predat_totul_lui_dumnezeu_acum_ce_fac-4053

Niciun comentariu: