28 oct. 2015

ARHANGHELUL METATRON

archangel-metatron
Arhanghelul Metatron a trăit pe pamant sub numele de Enoh, a fost al şaptelea patriarh după Adam. Sufletul său a fost toată viaţa plin de credinţă, de iubire pentru oameni şi foarte atent la înţelesurile faptelor, nutrind convingerea că numai acela care învaţă permanent din ceea ce se petrece în el şi în afara lui este capabil să-şi ajute cu adevărat semenii. Astfel, el a urmat de la sine calea înţelepciunii şi a bunătăţii inimii. Dupa moartea sa, a fost ridicat la Cer, unde Dumnezeu l-a investit ca arhanghel.
Numele Arhanghelului Metatron este posibil sa provina din expresia ebraica Meta thronon care inseamna „tronul de langa Dumnezeu”. Cartea Ebraică a lui Enoch spune despre „Acest Enoch, a cărui carne a fost prefăcută în flacără, ale cărui vene au fost prefăcute în foc, a cărui gene s-au prefăcut în sclipiri de fulgere, ai cărui ochi au fost prefăcuţi în torţe înflăcărate, şi pe care Dumnezeu l-a pus pe un tron aşezat lângă Tronul Slavei Lui, a primit după cereasca sa preschimbare numele de Metatron”. În tradiţia ebraică, îngerii nu pot sta aşezaţi, însă Metatron este singurul care poate sta aşezat pe un tron, din porunca lui Dumnezeu, fiind Mare Preot şi Scrib Divin în Ceruri.fd868c65eac2756dd29c77c3ad68f799
Mai apare in scrieri sub numele de Metatetron,Merraton,Metaraon,Mittron.
Acţionând ca Faţa şi Vocea lui Dumnezeu, adică manifestarea Acestuia în lumile de jos, Metatron a mai primit şi titlul de “Prinţul Înfăţisării” sau “Prinţul Prezenţei”. Se spune că prin prezenţa lui Metatron şi prin vocea sa Dumnezeu a comunicat cu profeţii Vechiului Testament, în special cu Moise. Metatron ar fi acela care ar fi dus poporul israelit din exil şi tot prin intermediul său Vocea Divină ar fi rostit cele 10 porunci. Fiind transformat din profetul Enoh, Metatron mai este numit şi Naar, adică Cel Tânăr, cel mai mic şi mai tânăr dintre toţi îngerii, dar în acelaşi timp, cel mai mare şi mai plin de glorie. În kabbala, numele său este egal cu numele lui Dumnezeu, arhanghelul mai fiind numit şi “Cel ce poartă Numele Stăpânului Său”.
Metatron este cunoscut ca un înger al vieții.
El păzește Pomul Vieții și notează faptele bune care le fac oamenii de pe Pământ, precum și ceea ce se întâmplă în cer, în Cartea Vieții (care este, de asemenea, cunoscut sub numele de înregistrare Akashica). Metatron este considerat în mod tradițional a fi fratele spiritual al Arhanghelului Sandalphon , ambii au fost oameni de pe Pamant înainte de a urca la cer ca îngeri (Metatron a trăit ca profetul Enoh, și Sandalphon ca profetul Ilie.)
Metatron lucreaza neincetat pentru a-i ajuta pe locuitorii Pamantului , este mijlocitor intre oameni si Ceruri pentru ca are foarte multa experienta atat ca om cat si ca Inger.
Este un Inger Serafim ,are o inalta energie vibratorie,cea mai aproape de vibratia Tatalui Ceresc.
Arhanghelul Metatron cunoaste originea fiecarui suflet incarnat si are ca misiune sa-l invete pe om cum sa se intoarca la Sursa Originara, este un Inger al destinului cosmic al omului .
Daca ii invocam prezenta ne ajuta sa ne cunoastem destinul, scopul pentru care ne-am incarnat .
fruit_of_life___metatron_s_cube_ii_by_lilyas-d761o0mUn aspect important este asocierea lui cu geometria sacra. Studiul geometriei sacre ne conduce la intelegerea modului in care Creatorul a structurat lumea fizica in jurul nostru.
Cubul lui Metratron reprezinta schema constiintei noastre si reteaua Universuluinostru.Este Matricea care contine totul, este magia si alchimia si manifestarea gandului adus in lumea fizica.
Cubul este o forma geometrica tridimensionala, facand parte din solidele platonice, formele “samanta”, de baza ale structurii Universului tridimensional. Desfasurat in plan, acest corp geometric devine un puternic simbol arhicunoscut – crucea. De asemenea, intr-un cub se pot inscrie mestesugit celelalte forme geometrice platonice: tetraedrul, dodecaedrul, icosaedrul. Deci, in mod logic, Cubul lui Metatron este de fapt un ansamblu de aparate de conectare la energii de diverse vibratii, toate cuprinse, bine-nteles, in “gama de frecvente a lui Metatron”.
Fiecare dintre noi putem sa-l invocam pe Metatron,putem sa cerem prezenta cubului in care putem sa ne introducem pe noi insine, cu toate structurile noastre, in interiorul sau putem sa vizualizam cum apare in interiorul unui organ bolnav iar in caz de atac energetic putem sa il trimitem “gata invartindu-se” pe stringul creat de atacator. Totul se va implini prin voia Sfintei Treimi.
Arhanghelul Metatron are de asemenea rolul minunat de a-i ajuta,sprijini pe copii inzestrati spiritual,pe cei considerati a avea tulburarea deficitului de atentie si hiperactivitate.Ii ajuta pe copii decedati de curand sa se adapteze la viata in ceruri si pe cei aflati in viata sa se iubeasca pe ei insisisi sa fie mai centrati asupra lor.
Iata o rugaciune pentru primirea energiei Arhanghelului Metatron in viata noastra:
„Metatron,Arhanghel al Inaltarii ,multumesc ca ai venit la mine cu energia ta care trece dincolo de timp si spatiu,in timp ce cubul tau sacru cuprinde fiinta mea,sufletul meu se adapteaza la aici si acum,eu imi gasesc misiunea personala in prezent si permit calauzirii divine sa ma ajute sa merg inainte.
Chakrele mele se aliniaza cu iubirea si eu ma pregatesc sa creez Cerurile pe Pamant!
Asa sa fie! Asa si este! Amin”
(apoi va rog sa inchideti ochii si sa va vizualizati in interiorul cubului lui Metatron,stati cat puteti de mult si experimentati pacea minunata ,linistea si sentimentul de „acasa” pe care il veti simti).
Sa va fie de folos,Doamne ajuta!
(Informatii preluate din carti de spiritualitate si diferite materiale de pe net)https://vindecaviata.wordpress.com/2014/10/08/arhanghelul-metatron/

Niciun comentariu: