21 nov. 2015

Cum să-ţi eliberezi sinusurile în numai 20 de secunde

Cum să-ţi eliberezi sinusurile în numai 20 de secunde

Ca urmare a infectării sinusurilor şi a răcelii apare congestia nazală. Infecţiile provocate de virusuri şi bacterii pot bloca căile nazale, îngreunând procesul de respiraţie. Există câteva secrete, însă, care te ajută să-ţi recapeţi respiraţia uşoară.
Curăţarea sinusurilor în 20 de secunde
"Această tehnică poate ajuta acest os să se deplaseze înainte şi înapoi, ceea ce face mai uşor drenajul sinusurilor"1. Cu limba, apăsaţi pe partea superioară a cavităţii bucale şi puneţi degetul mare între sprâncene.
2. Presaţi cu degetul mare timp de 20 de secunde. Infecţia din sinusuri va începe încet să se scurgă.
Explicaţia metodei:
În cavitatea nazală, pe vertical, se extinde osul vomer şi totul se reduce la poziţia acestuia. Această tehnică poate ajuta acest os să se deplaseze înainte şi înapoi, ceea ce face mai uşor drenajul sinusurilor.
10 antibiotice naturale
"S-au descoperit mai multe plante cu un efect mai puternic decât antibioticele clasice şi există rezultate ştiinţifice care le dovedesc eficienţa..."

Alte metode de curăţare a sinusurilor:

Oţetul de mere
  • 230 ml de apă;
  • 2 linguri de oţet de mere;
  • 1 lingura de miere;
Toate ingredientele se amesteca, iar din masa omogenă se consumă câte o lingură de trei ori pe zi şi în câteva zile sinusurile se vor curaţi.
Curcuma
Simptomele sinuzitei pot fi oprite şi prin presărarea pulberii de curcumă (turmeric) în alimente. Proprietaţile anti-inflamatorii ale acestui condiment sunt uimitoare datorită substanţei active – curcumină.
Apa sărată
Se amestecă un sfert de linguriţă de sare de mare într-un pahar cu apă caldă. Există, de asemenea, mijloace speciale pentru clătirea pasajelor nazale aşa că puteţi puteţi folosi cel mai simplu spray pentru asta. Metoda de curăţare a sinusurilor cu apă sărată a fost dovedită de a fi extrem de eficienta în multe cazuri.
Ulei de oregano sălbatic
Uleiul de oregano sălbatic s-a dovedit a fi foarte eficient în tratarea problemelor legate de sinusuri, utilizându-l în concordanţă cu doza recomandată pe care o veţi găsi pe etichetă pachetului, sau pur şi simplu, inhalând vaporii acestuia.
http://medguru.ro/stil-de-viata-sanatos/boli-si-stari/cum-sa-ti-eliberezi-sinusurile-in-numai-20-de-secunde/

Niciun comentariu: