23 ian. 2017

"INITIERE IN VINDECAREA CUANTICA" - Workshop Constanta, 27.01.2017

       


1958406_261809990819398_4648099210848409927_n        

 Workshop-ul se desfasoara pe data de 27.01.2017
        Intervalul orar: 12,00 - 17,00.

     Metodele de vindecare prin forte proprii au inceput sa fie folosite din ce in ce mai des de tot mai multe  persoane.
     Vindecarea cuantica este una dintre cele mai noi tehnici in acest sens. Ea creaza conditiile in care se produce autovindecarea profunda. Aceasta metoda nu necesita o cunoastere prealabila si poate fi aplicata de catre oricine. Este spectaculos faptul ca persoana tratata primeste o vindecare instantanee.
     Va astept la workshop sa vedeti cat de puternica este vindecarea cuantica. Ea are efect in cateva minute, este usor de invatat, nu necesita pregatire speciala, poate fi folosita pentru vindecarea altor persoane, chiar si pentru animalele de casa.
     La workshop primiti un set de instructiuni si de materiale privind modul in care se pot vindeca in decursul a catorva minute, suferintele fizice si psihice.

    Vindecarea cuantica este o metoda alternativa extrem de eficienta care foloseste energia vitala universala, astfel incat capacitatea de regenerare si autovindecare naturala a corpului sa intre in functiune si sa se reechilibreze.

   Metoda de vindecare cuantica permite oamenilor sa se puna singuri la unison cu propriile capacitati vindecatoare.

   Totul este posibil cand energia noastra benefica se uneste cu Divinul printr-o rugaciune speciala. Fara acest pas nicio vindecare nu este un succes. Energia Divina amelioreaza si vindeca afectiunile pacientului.
  
     Exista studii care certifica eficienta acestei metode de vindecare cuantica.

   P.S.
   Metoda este fara contraindicatii si efecte secundare.

   "Totul este energie iar aceasta este tot ceea ce este. Acordeaza-te la frecventele realitatii pe care o vrei, iar ea va ajunge inevitabil la tine". -Einstein -

    "Fiecare celula umana este sfanta. Dumnezeu ne-a dat maini si suflet sa le folosim pentru binele nostru si al oamenilor", a spus Acad.Prof.Dr. Leon Danaila.

    
    Tot ce ai de facut este sa te inscrii ACUM la workshop-ul : "INITIERE IN VINDECAREA CUANTICA".
    Alatura-te miilor de persoane multumite de rezultatul acestei metode de vindecare!
    Te astept la workshop sa afli cum functioneaza aceasta metoda de vindecare.

Niciun comentariu: