24 feb. 2014

Taierea stringurilor(corzilor) energetice

                                                      
In practica ezoterica actuala, taiatul corzilor / stringurilor energetice este una dintre metodele cele mai des folosite pentru autotratament dar si pentru terapia facuta altor persoane. Odata cu studiul diferitelor sisteme energetice, cea mai mare parte a practicantilor ajung sa simta aceste corzi conectate de chackrele, organele sau campurile lor. Se intampla destul de des ca in timpul atacurilor PSI pe corzi, acestea sa fie resimtite de practicant (ca o senzatie de apasare sau de „gol”, ori pur si simplu ca durere locala) , una din primele metode de protectie folosite de obicei fiind taierea corzilor. Aceasta se poate face ori prin diferitele unelte/arme pe care practicantul le foloseste, ori prin simpla vizualizare si intentie a lui de a le taia , ori cerand ajutorul diferitelor entitati spirituale cu care el lucreaza cum ar fi arhanghelul Mihail (ce poate taia corzile energetice cu sabia sa) . Oricare dintre aceste metode este (aproape) la fel de eficienta.
Totusi taierea corzilor nu este dupa parerea mea cel mai eficient lucru pe care il poti face cand esti atacat PSI . Si asta deoarece o coarda se formeaza intre tine si o persoana in primul moment in care te-ai gandit la ea, si prin urmare chiar daca tu ti-ai taiat coarda cu agresorul ,in primul moment in care atacatorul se gandeste la tine coarda s-a refacut. Iar cu cat persoana respectiva persista in a te ataca, cu atat se va gandi mai mult la tine si deci cu atat mai des se vor reface corzile. Deci ca metoda de protectie PSI, simpla taiere a corzilor are o eficienta foarte scazuta . Aceasta metoda totusi poate deveni mai eficienta daca dupa taierea corzilor se incearca formarea unui camp de protectie care sa impiedice „lipirea” altor corzi. Si aici insa eficienta campului nou format este limitata de puterea energetico-informationala a agresorului, care daca este mai mare decat cea a victimei, poate depasi/strapunge (aproape) toate campurile de protectie formate energetico-informational de cel atacat.
Dupa parerea mea cea mai eficienta forma de protectie PSI in atacul pe corzi este IUBIREA . Cea mai buna/eficienta metoda in cazul unui atac PSI este sa se trimita prin corzile trimise de atacator lumina si iubire. In acel moment pe acea coarda vor veni 2 tipuri de energie din 2 directii, una negativa(de distrugere) de la atacator si alta pozitiva(de iubire) de la cel atacat . Cu cat cantitatea de energie a iubirii trimisa de „victima” o sa fie mai apropiata decantitatea de energie „negativa” trimisa de agresor cu atat mai mult ele or sa se anuleze reciproc, iar in momentul in care cantitatea de iubire emisa de cel atacat va depasi cantitatea de energie emisa de agresor , atacatorul va primi iubirea celui atacat si va intra el insusi in vibratia iubirii respective incetand in consecinta atacul, deoarece nu poti sa ataci pe cineva care iti trimite IUBIRE. Mai multe informatii despre atacurile PSI si folosirea iubirii ca forma de „protectie” o sa mentionez intr-un articol viitor .
Revenind la corzile energetice, ele au un rol foarte bine definit in viata unui om. Corzile reprezinta un contract divin semnat intre doua fiinte . In cazul corzilor karmice, contractul respectiv o sa fie legat de o lectie intre cele doua, fie ea karmica negativa (de suferinta), de plata fata de o greseala din alte vieti, ori karmica pozitiva (de rasplata,de ajutor) cum este cazul corzilor pe care le ai cu maestrii care te vor instrui in viata aceasta sau cu cei pe care i-ai ajutat in alte vieti.  De aceea pana la terminarea karmei (SAU MODIFICAREA EI) corzile NU pot fi taiate . Nu poti sa inchizi un contract pana nu indeplinesti cererile/obiectivele contractului. Mai ales in plan divin. De aceea chiar daca un om o sa incerce sa isi taie corzile karmice nu o sa reuseasca sa o faca decat eventual temporar. Dar lectia pe care SINELE (Spiritul) si-a asumat-o, nu se poate anula pana cand nu este invatata(sau modificata constient de catre Sinele Superior insusi!!! – lucru pe care de asemenea o sa il detaliez intr-un articol viitor) . De aceea si in timpul unui atac PSI daca cel atacat nu isi invata lectia din spatele atacului, poate sa isi taie corzile de ori cate ori vrea, fara insa a reusi complet.
Dar totusi vine intrebarea „La ce foloseste cu adevarat taiatul corzilor ?” si asta pentru ca fiecare lucru din univers stim ca isi are rolul si misiunea lui .
Rolul taierii corzilor energetice este acela de a indeparta 2 sau mai multe persoane caresi-au terminat karma. Daca aceste corzi au fost create la inceputul contractului, dupa incheierea lui ele nu mai au nici un rost , din contra chiar putand sa tina in loc cele 2 persoane din evolutia lor spirituala individuala. De exemplu se poate intampla ca o persoana care si-a invatat karma(sau din contra care nu o poate face in acea viata) sa ramana conectata prin astfel de corzi de cealalta/celelalte persoane. Cu cat aceasta ramane mai mult in acea situatie cu atat mai mult isi amana restul lectiilor pe care le mai are de invatat . In acel context, divinitatea o sa trimita pe cineva (entitate sau om) sa reteze acest corzi. Iar in cazul in care un om si-a invatat toate lectiile pe care le avea intr-o anumita viata INGERUL pe care o sa il trimita Dumnezeu sa taie coarda energetica o sa fie MOARTEA (ingerul mortii) , care o sa taie cu coasa coarda care tinea Sinele Superior (Spiritul)legat de acel trup. De aceea, evenimentul mortii si entitatile care il manifesta, nu ar trebui privite cu teama, ci ar trebui imbratisate ca pe un moment de implinire a unei misiuni.
Revenind la taiatul corzilor de catre practicanti si terapeuti, utilitatea acestui lucru se dovedeste in momentul in care persoana respectiva si-a terminat/invatat lectia si trebuie sa se detasezede acele evenimente / persoane / locuri. De aceea meditatiile de taiere a corzilor karmice nu se refera la corzile cu lectiile/persoanele cu care mai ai inca karma ci la cele cu care aceasta s-a terminat. Aceste meditatii se imbina si se completeaza foarte bine cu cele de refacere a sufletului pierdut in evenimente/relatii/locuri din alte vieti in care de vreme ce ai murit este clar ca s-a incheiat lectia desi totusi tu inca nu te-ai detasat complet de ea. Ce rost are sa ai de exemplu corzi cu toti fostii iubitii (foste iubite) din aceasta viata, cand e clar ca lectia s-a incheiat de vreme ce v-ati despartit drumurile? Astfel de corzi sunt defapt malefice/negative pentru ca in plan astral daca nu sunt taiate ele ii tin inca dependenti pe cei doi. Asta este motivul pentru care dupa o relatie terminata o persoana este incapabila sa aiba o perioada alte relatii fiind in continuare legata de fostul partener. Bineinteles, daca aceasta coarda o sa fie taiata, relativ brusc persoana o sa se simta din nou libera si o sa isi doareasca un alt partener.
Nu toate corzile sunt la fel, unele fiind mai groase decat altele , lucru care depinde de importanta karmei si contractului pe care acea coarda il manifesta. Totodata cu cat o persoana se gandeste mai mult la alta cu atat acea coarda se ingroasa mai mult, odata cu acest lucru aparand un schimb si mai mare de energie intre 2 fiinte pe acel canal. De aceea se spune ca in cazul unui atac PSI sa nu te gandesti la atacator si nici la atac pentru ca astfel tu MARESTI coarda pe care el o sa te atace. Corzile cele mai puternice sunt cu rudele si prietenii cei mai apropiati la care te gandesti cel mai mult , acesta fiind motivul pentru care in cazul unei despartiri/deces cu/fata de vreunul dintre ei, dureaza mult mai mult pana iti revii mental dar si energetic din cauza ca pierzi legatura dar si suportul energetic al aceluia.
  Un ultim lucru care tin sa il mentionez legat de taierea corzilor / stringurilor si care vine din propria experienta, este acela ca nu trebuie sa iti faci griji niciodata in timpul terapiei sau a propriilor mediatatii ca o sa tai cumva din greseala o coarda „benefica” pierzand astfel legatura cu persoana/locul/etc. respective, pentru simplul motiv ca daca ai karma cu acele persoane/locuri oricum corzile se vor reface la loc. De asemenea nu ai cum sa iti pierzi corzile/legaturile cu cei apropiati din simplul motiv ca in primul moment in care ei se vor gandi la tine(sau tu la ei) corzile or sa se refaca.
De aceea dupa parerea mea este recomandat sa se faca o meditatie speciala de taiere completa a tuturor corzilor ramase din alte vieti sau din aceasta viata, iar dupa aceea la intervale regulate este indicat sa se mai faca din nou meditatii de taiere(completa) de corzi, pentru ca detasati de trecut sa ne indreptam catre viitor traind prezentul.
http://terapiespirituala.ro/corzile-energetice-taierea-corzilor/
Autor: 

Niciun comentariu: