18 mar. 2014

Cheile Genelor si cele 7 principii ale prosperitatii

                               
Cheile Genelor reprezinta un limbaj universal interior al carui scop principal este acela de a ne ajuta sa devenim constienti de cel mai inalt potential al propriei vieti. Ele sunt create pornind de la ideea ca acest potential inalt este asemenea unui cod fixat in ADN-ul din celule, rolul Cheilor Genelor fiind acela de a dezvalui si activa acest cod si de a elibera geniul creativ deplin in lume.
Cheile Genelor constau din 64 de arhetipuri universale care stau la baza tesaturii intregului univers, reprezentand o transmisie de intelepciune vie. Ele sunt absorbite direct in viata fiecaruia printr-un proces de contemplare continua. Pe masura ce contemplam Cheile Genelor, fizic, mental si emotional, frecventa ADN-ului nostru incepe sa creasca. Acest lucru se petrece printr-o schimbare dimensionala a propriei atitudini, pe masura ce acceptam mai profund adevarata noastra natura nelimitata. Cheile Genelor ne permit sa intram intr-o intensa perioada de transformari in viata, rezultatul final fiind o profunda stare de relaxare in fiinta interioara. Acest nou sentiment are un efect benefic, eliberator in ce priveste toate aspectele vietii, de la sanatate la relatii si prosperitate.
Secventa Perlei este a treia si ultima secventa din cadrul Cheilor Genelor. Ea deschide in interiorul nostru un drum care ne permite sa intelegem si sa intrupam adevaratele principii ale filantropiei, secretul prosperitatii reale. Secventa Perlei ne permite sa accesam o frecventa mai inalta de gandire, ce creeaza o eficienta remarcabila in toate aspectele vietii. Ea ne deschide catre o intelegere cu totul noua a ceea ce inseamna cu adevarat prosperitatea, transformand astfel relatiile cu fluxul dinamic al intregii energii (inclusiv banii) in viata noastra.
Secventa Perlei este un instrument revolutionar care face o distinctie importanta intre bogatie si prosperitate. Conform ei, bogatia inseamna acumularea de bani dintr-o profunda teama si nesiguranta in ce priveste viata. Gandirea pe care se bazeaza este 'cand voi avea destul, atunci voi putea sa fac ceea ce doresc.' Astfel, bogatia reprezinta un tipar mental care amana bucuria si implinirea in loc sa accepte ceea ce este, aici si acum.
Pe de alta parte, prosperitatea este o curgere care se bazeaza pe legile eterne ale lui 'a oferi' si 'a primi'. A prospera inseamna a oferi continuu si, prin urmare, a primi continuu. Cu cat mai mult oferi, cu atat mai mult primesti. Ceea ce cauta cu adevarat fiintele umane nu este bogatia, ci prosperitatea. In timp ce bogatia provoaca stagnare la toate nivelurile si poate duce in mod direct la boala sau nefericire, prosperitatea este o stare de abandon – este o curgere eterna si o incredere in viata, simtita la un nivel profund. Prosperitatea priveste viata ca pe un camp cuantic intretesut, in care diversele domenii ale vietii nu sunt separate. Daca stam bine pe plan financiar, dar nu avem relatii sanatoase, inseamna ca nu prosperam. Prosperitatea trebuie sa atinga toate aspectele vietii – relatiile, prietenii, parintii, copiii. In secventa Perlei, banii constituie o poarta catre aspecte mai profunde care impedica prosperitatea sa se manifeste in viata noastra.De indata ce ati atins Perla dinauntrul fiintei, veti fi uimiti de cat de simplu devine totul dintr-o data.
Cele 7 principii ale prosperitatii:
1. Prosperitatea duce la simplitate. Bogatia duce la complexitate.
2. Prosperitatea inseamna luciditate. Bogatia inseamna anxietate
3. Prosperitatea curge din Iubire
4. Prosperitatea cuprinde întreaga fiinta. Bogatia implica numai planul material
5. Prosperitatea inseamna filantropie
6. Prosperitatea este relativa
7. Prosperitatea inseamna a cunoaste ce este esential in viata.

https://www.facebook.com/events/721590894527434/?ref_newsfeed_story_type=regular

Niciun comentariu: