21 mar. 2014

Vindecarea e in tine

                          
Hemi-Sync® - prescurtarea folosită pentru Hemispheric Syncronization, sincronizarea emisferelor cerebrale - este o tehnologie de ghidare audio atestată clinic, care are la bază mai mult de 50 de ani de cercetări ştiinţifice.
Acest proces de neurotehnologie, dezvoltat şi brevetat de Bob Monroe, foloseşte combinaţii specifice de tonuri audio, care induc sincronizarea undelor cerebrale la nivelul întregului creier, rezultând o stare de unitate totală a creierului în care cele două emisfere lucrează împreună în armonie şi sincronie.
In cea mai mare parte a timpului oamenii gandesc cu partea stanga a creierului. Acesta reprezinta partea logica, partea rationala a creierului. Partea dreapta a creierului este de cele mai multe ori ignorata, sau folosita pentru intervale scurte de timp. Ea reprezinta legatura cu Sinele nostru Superior, cu Divinitatea Launtrica. 
Emisfera dreapta este accesata in meditatie, in rugaciune, in momentele de inspiratie, atunci cand ne simtim "ghidati" in ceea ce facem, este sursa de inspiratie, muza creatoare. 
Experienta folosirii emisferei drepte a creierului, este pentru cei mai multi dintre oameni cunoscuta doar pasager, sau deloc. Aceasta poate necesita mulţi ani de efort disciplinat dar cu Hemi-Sync® această stare de transcendenţă poate fi realizată în doar câteva minute.



Niciun comentariu: