26 apr. 2014

Cum sa te inconjori cu ingeri pentru a avea un somn odihnitor noaptea


                                                                    








 Atunci cand mergeti la culcare, cereti mental ca ingeri pazitori sa fie asezati la fiecare din usile si ferestrele voastre, pazindu-va si protejandu-va toata noaptea. Vizualizati-va pe voi insiva, casa voastra, pe cei dragi, orice situatie care va creeaza ingrijorare si lumea, inconjurate de un strat gros de lumina alba pentru protectie. Apoi, vedeti sau simtiti cum arhanghelul Rafael va da o patura de energic vindecatoare verde. Trageti aceasta patura verde peste voi si simtiti cum corpul vostru se relaxeaza complet. Somn usor!
Pentru a proteja corpul si aura sa se pastreze in spatiul nostru propriu, unic afirmam:
„Inchid in corpul meu toate emotiile si le pastrez pentru mine.”
Taind corzile ne pastram chakra plexului solar curata, puternica si reducem vulnerabilitatea la poluare emotionala, in special la persoanele sensibile (empatice) este deosebit de recomandata metoda.
Avand chakra plexului solar curata simtim mai putina nevoie sa recurgem la stimulatoare artificiale energetice ca sa ne simtim energizati. De asemenea se renunta mai usor la vicii.
Daca in schimb in loc sa taiem corzile ne conectam voit energetic, emotional sau mental la alte persoane acest lucru produce dezordine in corpurile energetice respective, in special in corpul persoanei care produce asfel de conexiuni. Dezordinea energetica se transforma in afectiuni fizice.
Pentru ceilati care se simt afectati de asfel de conexiuni solutia este taierea corzilor si ridicarea vibratiei energetice peste cea a persoanei fata de care se simt legati. Aceste corzi produc de fapt niste legaturi care nu ne permit in anumite situatii dezvoltarea.

http://esoterism.ro/ro/legeterice.php

Niciun comentariu: