22 apr. 2014

Exercitiu de curatare in spirala - "Sweep Spiral"

                                       

Sweep Spiral - o parte mică, dar importantă a informatiilor continute în versiunea completă a Tehnicii de balansare a câmpurilor electromagnetice (EMF Balancing Technique).

Modelul de bază si prima parte a acestui exercitiu a fost experimentat de Hadassah Roberts, metafizician si om de stiinta. Hadassah era o femeie în vârstă frumoasa si întelepta care inspira respect cu prezenta ei. Prima dată când a citit acest exercitiu în 1987, si-a dat seama cât de important este. Descoperirea ei părea de-a dreptul amuzanta. Ea a observat că "o persoana este fericita atunci cand consideră că este utila." Hadassah a inceput apoi sa foloseasca acest exercitiu in diferite moduri pe care le-a considerat utile, astfel incat in final a devenit un instrument de utilizare a energiei, care a pregatit un domeniu pentru anii ce urmau sa vina! În 1996, atunci când Hadassah a trecut dincolo avea o sută de ani. Partea finală a exercitiului mi-a fost "oferita" de catre Micuta Falcon, prietena mea indana din tribul Lakota. "Femeie Stea – mi-a spus ea induiosator o dată. Ce faci pentru a re-lega omul cu pământul?" În ultimul deceniu, exercitiul evoluase, insa păstrand modelul de bază. Acum, in forma sa modernă, exercitiul "Sweep Spiral" ajută la pregătirea organismului pentru o sursa de energie mai puternica, pe care suntem capabili sa o captam si sa o folosim în viata de zi cu zi. Asa cum multi sunt constienti, evenimente sacre pe care cei mai multi le asteptam au avut deja loc si acum sunt realitatea existentei noastre! Prin onorarea noastra si a vietii insasi, il onoram pe Creator sau Sursa existentei noastre. Dacă acceptati acest lucru, exercitiul este foarte usor. Odată ce vă familiarizati cu el, puteti sa il repetati de cate ori simtiti nevoia. Puteti vizualiza doar tiparele energetice, citind cu voce tare elementele de la primul la al doisprezecelea punct.

1 – Scheletul de aur

Simtiti, imaginati-va sau vizualizati o energie aurie sclipitoare, care se roteste in sensul acelor de ceasornic sub picioarele voastre. Permiteti acestei energii să va invaluie picioarele. Compozitia minerala a oaselor face din schelet un bun conducator pentru aceasta energie subtila. Acum cu ajutorul fiecarui os directionati energia aurie de-a lungul intregului schelet. Ridicati energia in sus incepand cu oasele degetelor de la picioare, toate oasele de la picioare, glezne, până la genunchi si oasele soldurilor. Directionati energia până la nivelul coccisului, apoi la osul sacru  si coloana vertebrala. Scaldati in energie aurie fiecare vertebră. Cresteti si directionati fluxul de energie catre oasele umerilor si omoplatilor, apoi până la nivelul oaselor din jurul pieptului si coaste. Directionati energie aurie in jos la oasele de la mâini si încheieturile de la toate oasele mici ale mainilor si degetelor. Acum, concentrati-va atentia si energia pe oasele din jurul gâtului, în jurul maxilarului, dinti si pometi. V-ati imbaiat intregul schelet într-o energie aurie. Lasati-va cuprinsi de sentimentul sau senzatie că oasele voastre radiaza energie de aur in intregul corp. Respirati adânc si relaxati-vă.

2 – Creierul de Aur

Mutati atentia pe creierul vostru sacru si dati-va permisiunea de a absorbi aceasta energie. Incepeti cu cortexul cerebral, apoi cu intreaga materie cenusie si invelisul acesteia materia alba. Permiteti materiei cenusii sa absoarba energia aurie ca un burete. Constiinta voastra divina va echilibra energia aurie în ambele emisfere. Una dintre functiile materiei albe este aceea de a va ajuta si asista in dezvoltarea tuturor perceptiilor extrasenzoriale. Apoi concentrati-va atentia intre sprancene, la cca 2,5 cm in adancimea globilor oculari. Aici veti găsi glanda pituitara - o glanda mica, in forma de para. Directionati energia aurie astfel încât aceasta sa înconjoare complet glanda pituitara, iar apoi lasati-o cu intentie sa fie absorbita. Asemeni unui conductor, activati cu intentie intreg sistemul hormonal al corpului la nivelul optim necesar pentru stadiul evolutiv in care va aflati la acest moment. Glanda pituitara reprezinta primul punct de contact energetic asociat cu glanda pineala. Acum, mutati atentia in centrul creierului. Aceasta zona este adeseori identificata cu găsirea camerei sacre personale. Aici veti găsi glanda pineala, o glanda mica in forma de fasole. Directionati energia astfel încât aceasta să înconjoare glanda pineală si permiteti acesteia sa absoarba cât de multa energie aurie posibil. De asemenea, în această zonă a creierului veti gasi hipotalamusul si talamusul. Talamusul este un organ în formă de evantai format din materie cenusie, acoperita de materie alba. Talamusul este responsabil de puterea de vizualizare si îl utilizați chiar acum. Vizualizati sau imaginati, ca talamusul radiaza o energie de aur în formă de fluturi de aur! Exprimati intentia de a intensifica expresia naturii lui sacre.Mutati atentia la partea din spate a capului, concentrandu-va pe baza creierului. Aici este un organ în formă de ou numit punte (Pons). Imaginați-vă acest corp în formă de ou strălucind incarcat  cu lumina aurie. Apoi, cu intentie puternica, directionati energia aurie pe șira spinării. Tocmai ai dat energie pentru creier. Respirați adânc și relaxați-vă.

3 - Sistemul endocrin

Acum canalizati-va atenția și începeti să directionati energia aurie in jos, prin sistemul endocrin. În primul rând, concentrati energia aurie în glandele paratiroide și tiroida din partea de jos a gâtului. Exprimati intentia de a incarca cu energie aurie aceste glande.Centrul inimii voastre spiritual este sub stern si se numeste timus. Centru de energie asociată cu glanda timus este numit centrul inimii superioare. Aceasta glanda si energia din zona este un important punct de origine al energiei radiante aurii în corpul fizic. Intarirea acestui punct radiaza din centrul inimii de energie - una dintre cele mai puternici chei de expresie a naturii noastre spirituale si energetice. Prin consolidarea capacității de a radia energie, putem accelera procesul de vindecare atunci cand organismul este în dezechilibru. Este spre binele nostru cel mai inalt să stimulam acest domeniu. Directionati energia aurie, astfel încât aceasta sa înconjure timusul și sa fir complet absorbit în ea. Mentineti intenția prin care timusul se umple cu energie aurie și ajunge la punctul în care radiaza energie aurie prin fiecare celula din întreaga regiune a inimii. Vizualizati intreaga zona a inimii cum radiază o strălucire de aur!Mutati atentia de pe muschiul inimii. Inima nu este parte a sistemului endocrin. Cu toate acestea, pericardul - sacul care inconjoara inima - poate fi umplut cu cateva picaturi pretioase de fluid hormonal. Acest fluid va contribui la consolidarea energiei inimii. Exprimati intentia de a umple inima cu energia aurie a evolutiei si iubirii.In partea stanga a abdomenului se afla pancreasul. Prin stimularea acestui organ cu energie aurie, exprimati intentia de a consolida capacitatea de a digera și asimila schimbările energetice care au loc acum in intreaga voastra fiinta. Acum mutati-va atenția pe partea inferioară a spatelui, in zona glandelor suprarenale. Glandele suprarenale sunt situate deasupra rinichilor. Folositi lumina aurie si exprimati intentia de a restabili complet echilibrul glandelor suprarenale.Mutati atenția putin mai jos - la gonade (ovare sau testicule). Mentineți lumina de aur în această parte a corpului. Iluminarea este posibila in fiecare celula a corpului, inclusiv in celulele de sub talie. Directionati energia in jos prin șolduri, coapse, gambe și picioare. Acum, corpul fizic este impregnat cu energie. Respirați adânc și relaxați-vă.

4 - Energia din jurul picioarelor

Acum curenti de energie aurie se invart în jurul picioarelor sensul acelor de ceasornic și creează un puternic efect de impamantare. Asigurati efectul de împământare a înțelege importanța de a avea o relație profundă cu energia pamantului. Aceasta impamantare sacra contribuie la capacitatea de a mentine energiile inalte si este acum disponibila pentru noi. Frecvența de vibrație este schimbata, iar ea incepe sa se ridice incet ca un fascicul concentrat de lumina și energie aurie. Vom directiona aceasta raza aurie de lumina prin fiecare chakra asociata cu sistemul de glande. Când energia curge prin chakrele picioarelor începeti să simtiti directionarea energiei spre baza coloanei vertebrale, uneori schimbarea în energia putand fi simtita ca o schimbare de temperatura sau furnicături.

5 – Centrul Radacina (prima chakra)

Deplasati atentia la baza coloanei vertebrale. Simtiti si imaginati-va o sferă roșie stralucitoare de energie vitala. Când raza aurie intra usor in aceasta sfera, un frumos model în formă de explozie de stele de aur incepe sa se formeze și radiaza în toate direcțiile. Cu intentie binecuvantati, intariti si echilibrati centrul energetic de la baza coloanei vertebrale. Procedând astfel, veti crea o baza sacra pentru obtinerea tuturor resurselor necesare traiului pe acest Pamant si veți continua să integrati puterea naturii voastre divine. Raza de lumină aurie se ridica la următorul centru de energie – al sexualitatii si creativitatii. Respirati adanc si mentineti concentrarea.

6 – Centrul Sexualitatii si Creativitatii (a doua chakra)

În timp ce o raza de energie aurie se ridica spre centrul creativitatii si sexualitatii, concentrati-va atenția asupra sferei portocalii a creativitatii. Aceasta se combina cu lumina aurie si emite o multitudine de stele de aur. Exprimati intentia de a canaliza corect modul de exprimare al energiei sexuale. Energia sexuala este o forta vitala care poate fi proiectata pentru a sprijini evoluția. De asemenea, acest centru energetic este responsabil de creativitate si manifestare a rezultatelor in munca voastra. Direcționați fluxul acestei energii pentru a sprijini eforturile de co-creație în viața voastra. Cu intentie binecuvantati, intariti si echilibrati acest centru. Respirati adnac si mentineti concentrarea.

7 - Plexul Solar (chakra trei)

Raza de energie aurie se mișcă în sus. Directionati energia aurie in sfera galbena a plexului solar. Pe masura ce energia aurie fuzioneaza cu aceasta zona, puteti simti si vizualiza un model ca o floarea-soarelui. Amintiți-vă că plexul solar este, de asemenea, cunoscut ca centrul subconstientului, și toate petalele acestei flori a soarelui iradianta si stralucitoare reprezinta toate aspectele sinelui vostru. Respirati adanc si lasati energia sa va patrunda! Permiteti-va doar sa fiti.

8 - Centrul inimii si centrul inalt al inimii (chakra patru)

Acum, concentrati-va atentia si raza de energie aurie  în centrul inimii vizualizand o culoare stralucitoare verde smarald. Simțiți energia cum se extinde in diferite forme minunate ca  caleidoscop de energie aurie si verde, pulsand sub forma de modele complexe. Fiecare dintre noi deține în inima lui o piesa unica a Creatorului și împreună vom co-crea. Mutati atenția deasupra inimii - în regiunea timusului. Această zonă este denumita Inima Sacra. Aici veți găsi o concentrare de lumina aurie. Cu intenție intensificati si mariti lumina aurie. În timp ce energia inimii este dezvoltata sub forma unui model de lumină unică, puteți simți căldura și plinatatea a ceea ce sunteti. Simțind acest echilibru, trimiteti energia iubirii in fiecare celula a corpului propriu si apoi radiati-o spre exterior.

9 - Centrul gatului (chakra a cincea)

În timp ce energia iubirii continua sa radieze spre exterior, directionati raza aurie in sus - în centrul gatului vizualizand culoarea albastru. Acest centru este o poarta speciala, locul unde se intalneste energia lumilor superiore cu cea a lumilor inferioarea, fiind transmutata in forta adevarului divin. Este principalul centru de exprimare a adevărurilor supreme. Amintiți-vă de puterea cuvântului rostit. Încercați să spuneti adevărul, chiar și in legatura cu lucrurile marunte. Permiteti-i energiei aurii sa perfectioneze modul în care va exprimati si comunicati. In timp ce lucrati cu energia in zona gatului, puteti intoarce capul incet dintr-o parte în alta. Sunteți aproape de terminarea acestui exercițiu. Respirati adanc si lasati energia sa va patrunda.

10 – Centrul celui de-al treilea ochi (chakra a sasea)

Acum, concentrati si directionati raza de energie aurie - in centrul creierului. Între glanda pineala din centrul creierului și glanda pituitară lângă centrul fruntii este zona cunoscută sub numele de al treilea ochi. Culoarea specifica acestei zone este indigo. Când raza aurie trece ușor peste aceasta chakra, in centrul ei este emis un  model magnific de lumină similar cu diamant cu mai multe fațete. Permiteti-va intenția de a aprofunda și consolida înțelegerea cu înțelepciune alucrurilor. Poate doriți să meditati la ceea ce înseamnă expresia « a gândi cu inima și a simti cu mintea ». De asemenea, aceasta zona este asociata cu telepatia si cu al saselea simt pe care il dezvoltati acum intr-un ritm accelerat.

11 - Centrul coroanei (chakra sapte)

Direcționati fasciculul de energie aurie catre chakra coroană, consolidandu-l si concentrandu-l pe aceasta. Vizualizati cum  energia aurie va inconjoara crestetul capului formand un model unic de lumina ca un halou. Acest model de energie este cel al uniunii. Energia aurie a naturii umane se contopeste cu puritatea naturii divine.12 – Inspirati si eliberațiAcum, inspirati adanc pe nas si tineti-va respiratia timp de un minut. Permiteți energiei să crească inlauntrul vostru in fiecare dintre chakre. Cu un gest ferm expirati pe gura. Expirand, vizualizati o fantana de energie colorata în creștere de la cap și care coboara în jos ca o spirala in jurul si prin intreaga voastra fiinta. Aceasta miscare intareste reteaua energetica personala si adanceste legatura cu energia pamantului. După câteva minute permiteti-va sa va bucurati de acest sentiment. Acum traiti sentimentul reintoarcerii acasă.

Namaste! Exercitiul este finalizat!

Obs – Recititi si inregistrati exercitiul pe o caseta si ascultati apoi inregistrarea propriei voci pentru a reface exercitiul "Sweep Spiral".

Peggy Phoenix Dubrohttp

//www.emfworldwidestore.com/emfworldwide/en/media-gallery/the-spiral-sweep-dvd

Niciun comentariu: