27 apr. 2014

Mesaje primite de Holly Hawkins Marwood de la Inaltul Consiliu Orion





Înaltul Consiliu de pe Orion

                                                           
15 Februarie 2014

Mesaj primit de Holly Hawkins Marwood
Tradus de Paul Marwood 

Salutări dragilor, 

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion 

Cu acest mesaj îi vom împinge astăzi pe unii dintre voi un pic mai departe pentru că mai multe schimbări abundă pe planeta pe care voi locuiți în acest moment. Dorim ca voi să înțelegeți că din ce în ce mai puțin soluțiile pe care voi le căutați vor putea fi găsite în cel de-al treilea tărâm dimensional. Pe măsură ce energiile din interiorul planetei voastre se expansionează, și dintr-o perspectivă umană ați putea spune că problemele devin din ce în ce mai mari, ceea ce se  întâmplă este că aceste ”probleme” transcend soluțiile care sunt disponibile în tărâmul în care ele se manifestă. Acest lucru înseamnă că soluțiile nu vor fi disponibile prin mijloacele normale la care ne-am putea aștepta. Soluțiile la aceste probleme mai mari (noi nu spunem că ele sunt probleme... ci că așa sunt ele experimentate în tărâmul uman 3-dimensional în acest moment) vor fi aduse jos pe Pământ sau vor veni prin intermediul tărâmurilor energetice pe măsură ce oamenii învață să trăiască în corpul mai mare de cunoaștere care există în tărâmurile de dincolo de cele cinci simțuri, dincolo de dimensiunea a 3-a.   

Oamenii de știință, clarvazătorii și vizionarii vor aduce soluțiile dintr-o stare de conștiință expansionată, acestea fiind considerate drept idei noi și revoluționare, dar energia necesară pentru găsirea lor nu va fi găsită pe planetă. Soluțiile vor trebui să transceandă ceea ce este în prezent în corpul de cunoștințe și informații, în acest moment, pe planetă.  

Nu este vorba despre faptul că toate resursele pentru susținerea schimbărilor nu sunt aici pe planeta voastră, pentru că noi am spus de multe ori că toate răspunsurile sunt aici, dar este ca și cum conștiința colectivă a pus laolaltă puzzle-ul energiilor planetei și înțelegerea într-un anume fel și conștiința colectivă spune ”Nu, acesta este modul în care puzzle-ul se potrivește”. Ceea ce noi vă spunem este că pe măsură ce tot mai mulți oameni se deschid și adună cunoaștere și informații de dincolo de acest tărâm 3-dimensional, ei vor aduce informații noi care vă vor sugera că pentru următoarea etapă în evoluția voastră piesele puzzle-ului trebuiesc re-aranjate pentru a putea crea o imagine și o înțelegere diferită a ceea ce se petrece pe planetă.  

Dacă folosiți această metaforă a puzzle-ului, piesele sunt toate acolo. Resursele sunt toate acolo, dar ele trebuie să fie înțelese în mod diferit, ele trebuie îmbinate diferit, iar informațiile trebuie sintetizate în noi moduri pentru a crea rezultate noi. Ar fi ușor să spunem ”Ei bine, toate soluțiile sunt deja aici.” Am putea spune că da, ele sunt, dar inspirația, cunoașterea despre cum să folosiți tot ce este aici într-un mod nou în scopul de a crea rezultate diferite, pentru a rezolva problemele care sunt noi, diferite, mai mari, mai profunde, mai largi și mai extinse din punctul de vedere al experienței umane, necesită o gândire nouă. În timp ce vă uitați la oamenii de știință (și am spune chiar la copii, la tinerii adulți prin intermediul cărora va fi adusă multă informație nouă și multă inovație) înțelegeți că aceștia sunt oameni care au învățat să tragă în jos, să acceseze, să se conecteze (sau oricum ați dori să-i spuneți) cu un nou nivel de informații care a fost coborât în acest tărâm pentru ca apoi acesta să-i ridice baza în scopul de a-i permite să se schimbe în noi moduri.

Dacă căutați în istorie rezolvarea problemelor voastre noi vă întrebăm ”de ce?” Oamenii spun că ”istoria se repetă”, și este ceva adevăr în asta, dar amintiți-vă că voi intrați acum într-un ciclu nou-nouț. Istoria veche nu va comunica cu noul ciclu. Lăsați ca informația veche să stea acolo unde este. Fiți inspirați să gândiți dincolo de ceea ce a fost cunoscut. Uneori puzzle-ul trebuie complet desfăcut pentru a putea fi reasamblat în așa fel încât să creeze o nouă imagine. Inspirația, cunoașterea și realitatea formării acelei noi imagini pentru următoarea etapă a vieții pe această planetă va fi, da într-adevăr, adusă prin oamenii de pe planetă; oamenii care nu se vor uita la istorie ci vor gândi dincolo de cutie în următorul nivel. 

Deja ați avut exemple a unor astfel de oameni pe planeta voastră, cum ar fi Tesla, cum ar fi Einstein care au pătruns în acest câmp aflat dincolo de ceea ce era înțeles la momentul respectiv. Acum sunt oameni de știință care pătrund din nou în acel câmp. Uitați-vă la ei. Uitați-vă la oamenii care spun lucruri care ar putea părea ”de dincolo” și înțelegeți că ei au pătruns în noile realități pentru următorul stadiu de evoluție pe această planetă. 

După cum am mai spus de multe ori înainte, și vom continua să spunem pentru că este un exemplu atât de frumos, aduceți-vă aminte că a existat un timp în care adevărul a fost că Pământul este plat. Au fost unii care au spus ”poate că nu”. Ei au dat dovadă de curaj. Oamenii au spus că erau nebuni. Apoi paradigma s-a schimbat pentru că s-a descoperit că Pământul este rotund! Acei oameni care au călătorit cu curaj pentru a aduna acele informații și au trăit acele experiențe s-au întors și au spus ”Nu au fost dragoni dincolo de margini. Am făcut-o din nou!” Acest lucru a creat o expansiune uriașă în energetica planetei pentru a putea trăi o nouă realitate, și totuși oamenii din acea vreme le-au spus că sunt nebuni. Ar fi vrut să-i împiedice să facă acest lucru din cauza fricii , dar ei au spus ”Nu, o facem oricum”. Aveți pe planeta voastră chiar acum oameni de știință, oameni și minți strălucite care ar putea să nu fie recunoscuți ca atare de sursele tradiționale. Ce putem să spunem este ”Cui îi pasă?” pentru că ceea ce dorim să spunem este că aceștia sunt oamenii care vă vor împinge în noul nivel al realității. Ascultați-i. Vedeți ce au de spus, chiar dacă sună ciudat, poate că e adevărat. Poate că ei sunt cei care ajută colectivul să asambleze piesele puzzle-ului în așa fel încât să găsească soluțiile, cei care aduc o nouă gândire pentru a deschide calea unei experimentări mai extinse a vieții pe această planetă în această dimensiune. 

Fiți binecuvântați. 

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion

 © 2014 Copyright Holly Hawkins Marwood
Acest mesaj poate fi reprodus în întregime cu condiția să fie păstrat în forma sa originală, să nu fie schimbat sau modificat în nici un fel, fiindu-i atașat autorul și un link către www.AkashaHealigStudio.com afișat în mod clar, așa cum se arată mai jos.  
Author: Holly Hawkins Marwood           www.AkashaHealingStudio.com 

Traducere Monica Poka


Expansiunea într-un Adevăr energetic mai mare




Înaltul Consiliu de pe Orion


Primit prin Holly Hawkins Marwood
Transcris de Paul Marwood 

Salutări dragilor, 

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion 

Pe măsură ce energiile schimbării și transformării se fac din ce în ce mai cunoscute pe planeta voastră, în aceste momente poate fi dificil, sau chiar provocator, pentru voi să puteți vedea binele sau aspectele pozitive ale acestui fapt. Vă vom cere să vă plasați într-un loc în care să nu aveți nevoie să judecați unele dintre lucrurile pe care le vedeți că se petrec acum pe planetă. În loc de a simți nevoia că este necesar să le definiți drept ”bune” sau ”rele”, vă rugăm să le priviți mai mult factual: ca ceea ce se întâmplă, dar fără nevoia de a le defini. În momentul în care spuneți despre ceva ”Acest lucru este bun” sau ”Acest lucru este rău” automat ați creat o limitare în jurul acelui lucru.  Ați creat o rețea constrictivă, ați pus energia acelui lucru sub control prin simplul fapt că i-ați atașat judecata de ”bun” sau ”rău”. Aceasta nu înseamnă însă că, în ceea ce privește experiențele umane, lucrurile nu vor fi văzute ca bune sau rele, dar vă uitați-vă la schimbările care au loc acum pe planetă ca fiind necesare pentru mersul înainte. Pentru că schimbările sunt totodată și dovada schimbărilor energetice care au loc pe planetă: dureri ale creșterii, le puteți numi. Priviți-le într-un mod puțin mai obiectiv și vedeți unde puteți acționa într-un mod mai pozitiv în ceea ce le privește. 

Acum, în mod clar, dacă ceva se petrece într-o altă parte a lumii ați putea simți chemarea de a face ceva în legătură cu acest fapt și de a merge în acel loc să vă oferiți sprijinul în orice mod. Înțelegeți că voi trăiți  într-o realitate energetică, iar prezența voastră fizică nu este neapărat necesară acolo, dar prezența voastră energetică poate fi de mare folos. Cum puteți face acest lucru? Am vrea ca voi să acordați spațiu faptului că este vorba despre ceva mult mai decât puteți voi înțelege, chiar dacă acest lucru pare a fi dezastruos.  

În situații cum ar fi ceea ce se întâmplă în Japonia, nu gândiți negativ în legătură cu acest fapt și nu judecați cine ce face sau dacă cei ce sunt implicați acționează corect sau nu. Este atât de ușor să arătați cu degetul. Ceea ce vă cerem să faceți este să o priviți ca pe o experiență care este aici ca dovadă a schimbărilor și transformărilor care au loc pe planetă. 

În măsura în care voi susțineți spațiul pentru ca aceste schimbări și transformări, care pe termen lung sunt benefice, indiferent de motiv, să aibă loc, voi deschideți spațiul necesar pentru ca energia soluției să pătrundă, pentru ca alternativele să poată apărea. Atunci când emiteți judecăți negative cu privire la unele din aceste lucruri o faceți dintr-o stare de teamă, grijă și îngrijorare (ceea ce este rezonabil ca o ființă umană să simtă în legătură cu unele din aceste evenimente), dar în momentul în care voi deschideți spațiul de a le privi dintr-un punct de vedere energetic și evolutiv, voi deschideți acest spațiu și mai mult astfel încât permiteți soluțiilor și posibilităților să se manifeste. Voi nu ați îngrădit acest spațiu cu gândirea voastră și nici nu l-ați constrâns energetic spunând ”Asta este rău. Acești oameni au luat decizii greșite. Nu acționează corect.” Punctul de vedere este de fapt, că în cele din urmă, totul se întâmplă în perfecțiunea sa. 

Dacă toate se întâmplă în perfecțiunea lor și voi simțiți multă mânie, supărare, îngrijorare, preocupare sau frică în legătură cu ceea ce se întâmplă, asta înseamnă că, probabil, nu aveți încă toate informațiile legate de ceea ce se întâmplă. Pe măsură ce trece timpul și voi primiți mai multe informații, punctul vostru de vedere în legătură cu ceea ce se întâmplă se poate schimba. Dacă susțineți spațiul și numai prin a vă spune ”Simt multă judecată în legătură cu acest lucru, dar poate că o fac pentru că nu percep încă imaginea de ansamblu în sens evolutiv, la nivelele energetice”, atunci voi permiteți să aibă loc și mai multă schimbare și transformare.  

Aceasta este cheia care permite ca schimbarea să poată cu adevărat începe indiferent de părerea voastră umană despre ceea ce se întâmplă. Pentru că în mintea multora există gândurile legate de ascensiune și de mutarea într-un loc cu mai multă lumină și iubire. Mulți visează la asta, dar când încep să apară dovezi că schimbarea și transformarea au loc, voi începeți să le judecați pentru că ele se petrec într-un mod diferit de cel  în care voi vă așteptați. Judecarea crează o barieră încetinind evoluția mișcării spre încheierea sa inevitabilă. 

Fiți cetățeni ai globului. Fiți conștienți de ceea ce se întâmplă. În momentele în care vă surprindeți că judecați, fie că este vorba de Fukushima, sau de ceea fac liderii politici sau vreo figură publică, sau de ceea ce-și fac unii altora diverse grupuri de oameni, nu vă cerem să vă îngropați capul în nisip, ci să priviți aceste lucruri din următorul punct de vedere: dacă ele sunt dovada schimbării, atunci ele sunt un imperativ energetic care este necesar să se petreacă pe planetă chiar acum.... dacă simțiți că aveți vreo judecată legată de acest fapt, doar spuneți-vă acest lucru ”Simt judecată. Simt frică. Simt îngrijorare. Îmi fac griji. Mă simt critic/ă.” Permiteți ca acest lucru să se întâmple, iar apoi spuneți-vă ”Dar dacă acest lucru face parte din schimbarea și transformarea de pe planetă, atunci voi deschide câmpul înțelegerii că poate nu văd imaginea de ansamblu și motivația acestor energii în ceea ce privește accelerarea schimbării noastre și a transformărilor de pe planetă”. În momentul în care faceți acest lucru, voi permiteți ca acea schimbare și transformare să aibă loc. Pentru că voi vedeți ceea ce se petrece prin ochii voștri, adică prin experiența voastră, care este reală, dar aici este vorba de o imagine de ansamblu mult mai mare și la un nivel pe care voi nu-l aveți încă. Totul face parte din acest mare colectiv al mersului mai departe.  

Când faceți acest lucru, acele energii care nu sunt necesare, energiile ”vechi”, trebuiesc aduse la suprafață pentru a putea fi eliberate. Unele dintre experiențele umane dificile pot fi cele în care Adevărul trebuie să iasă la suprafață pentru ca apoi să poată fi eliberat. Pentru a folosi o comparație cu ceea ce se întâmplă în corpul uman, vrem să spunem că este asemeni unei infecții care a ajuns la apogeul ei, un furuncul, care trebuie să iasă la suprafață pentru a fi spart, astfel încât infecția să poată fi vindecată (schimbată și transformată).  

În timp ce vă uitați la aceste experiențe care au loc peste tot pe planeta voastră, vă invităm să le priviți drept ceva ce este necesar să iasă la suprafață pentru a putea fi eliberat, iar pe voi drept cei ce mențineți energia pozitivă care este acolo pentru a permite ca eliberarea să aibă loc spunând ”Știu că pe termen lung există un rezultat pozitiv în ceea ce se întâmplă”.... permiteți ca energiile schimbării și transformării să se manifeste mult mai ușor. Ele nu mai sunt împiedicate de constrângerea ce vine din judecată, critică, teamă și îngrijorare.  

Puteți aplica acest concept despre care vorbim astăzi la nivel global tuturor circumstanțelor din viața voastră. Dacă sunt lucruri față de care aveți multă judecată și care vă fac să vă simțiți inconfortabil în acest moment, ce ar fi dacă ați menține spațiul care este adus în fața voastră pentru schimbare, transformare și eliberare? Chiar și numai dacă trăiți în acel spațiu, care este acolo pentru eliberare, cu mai puțină judecată, critică, teamă și îngrijorare, vă deschideți câmpul energetic pentru a permite ca descoperirea, vindecarea și eliberarea să aibă loc, astfel încât voi să puteți merge mai departe. Pe măsură ce aplicați acest tratament circumstanțelor individuale din viața voastră precum și judecăților pe care voi le aveți față de modul în care lucrurile se petrec pe planetă în acest moment, acesta va sprijini abilitatea voastră de a vă expansiona  într-un Adevăr energetic mai mare.

Fiți binecuvântați, 

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion.

© 2014 Copyright Holly Hawkins Marwood 

Acest mesaj poate fi reprodus în întregime cu condiția să fie păstrat în forma sa originală, să nu fie schimbat sau modificat în nici un fel, fiindu-i atașat autorul și un link către www.AkashaHealigStudio.com afișat în mod clar, așa cum se arată mai jos.  

Author: Holly Hawkins Marwood           www.AkashaHealingStudio.com 

Primit în 13 Februarie 2014
Traducere Monica Poka

Jucați-vă cu emoțiile voastre




Înaltul Consiliu de pe Orion


Primit de Holly Hawkins Marwood
Transcris de Paul Marwood 

Salutări Dragilor, 

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion

În aceste momente pe planeta voastră sunt multe de spus despre emoții, rezonanță emoțională și modul în care emoțiile voastre vă pot ajuta sau împiedica în ceea ce vreți să faceți sau încotro să o luați. Am vrea ca astăzi să discutăm acest lucru dintr-un punct de vedere energetic. După cum știți, iar unii dintre voi chiar experimentează acum în mod direct, există o gamă largă de emoții pe care oamenii le pot experimenta în acest moment pe planetă.  Acum, pe planeta voastră, poate fi experimentat  întregul spectru al emoțiilor.  Un capăt al acestui spectru include emoții cum ar fi furia, depresia, tristețea; așa-zisele emoții ”negative”. La celălalt capăt al spectrului aveți bucuria, iubirea, fericirea, încrederea, recunoștința; ceea ce voi numiți emoțiile ”pozitive”. Dintr-un punct de vedere energetic motivul pentru care atât de mulți vorbesc despre trăitul în zona pozitivă a spectrului se justifică în primul rând prin faptul că aici se simt mai bine. Corect? Dar dincolo de acest fapt, dintr-un punct de vedere energetic, pe măsură ce voi intrați tot mai profund în aceste emoții pozitive câmpul vostru energetic începe să se expansioneze către exterior. Pe măsură ce intrați în emoțiile negative energia se restrânge spre interior și devine mai constrânsă și mai limitată, cum s-ar spune.  

Când priviți emoțiile ca pe un spectru, acesta apare ca un cursor pe care voi îl puteți mișca liber  înainte și înapoi, după cum doriți. Mulți dintre voi au început să simtă în această perioadă că mișcarea de-a lungul spectrului este destul de rapidă de la pozitiv la negativ, de la negativ la pozitiv, aproape fără nici un motiv care să determine această mișcare.  Într-un anumit sens, emoțiile sunt peste tot locul pe planetă în această perioadă de timp. Ele sunt foarte volatile. Ele sunt și foarte fragile în constanța lor. Din punct de vedere energetic este foarte dificil ca în aceste momente să stați în părțile mai pozitive. Același lucru se întâmplă și celor care se află în zona emoțiilor mai negative, și lor le poate fi la fel de greu să rămână acolo, pentru că și acolo au loc mari mișcări în spectrul emoțional în aceste momente. 

Privind la acest lucru din punct de vedere energetic, dacă faceți parte dintre cei care privesc spre Lumină, căutând expansiunea, căutând să vă experimentați viața ca ființă umană într-un mod mult mai pozitiv prin abilitatea voastră de a interacționa într-un mod pozitiv, trăind cu bucurie, fericiți, într-un mod plin de iubire, văzând partea bună a lucrurilor, ne-am dori să înțelegeți că ceea ce voi faceți de fapt este să vă expansionați într-un mod plin de bucurie energia într-un câmp mult mai unificat cu tot ceea ce este în jurul vostru, ceea ce este de fapt destinul vostru, și care este modul în care fiecare dintre voi se mișcă.  

Aceste emoții vă mută în realitatea voastră viitoare pe măsură ce voi începeți să experimentați tot mai mult emoțiile pozitive din cadrul spectrului deoarece acestea oferă Sufletului vostru expansiunea după care el tânjește în aceste momente. 

Așa că, vă vom sugera ca dacă sunt momente în care vă aflați la capătul mai comprimat al spectrului emoțional, spre care vă  îndreptați trecând dintr-o stare de neutralitate printr-o stare de ușoară tristețe, apoi printr-o stare depresivă, furie, supărare și ”întuneric”, doar vă vizualizați energia, pentru a putea fi  în acel loc al emoțiilor voastre. Doar simțiți fără a încerca să vă schimbați emoțiile. Puteți doar să respirați în acel spațiu din inima voastră și să permiteți, simțiți și să acceptați plini de iubire emoțiile exact așa cum ele sunt, dar în același timp simțiți cum energia voastră se expansionează spre înafară. Fără nici o judecată legată de numele emoției pe care voi ziceți că o experimentați în acel moment. Doar simțiți cum energia voastră se expansionează în afară mai departe și mai departe, dincolo de corpul vostru, fără a forța, fără a simți nevoia să o împingeți, fără nici un fel de așteptări, doar respirând plini de iubire în acel spațiu din inima voastră. Împământați-vă în planetă. Expansionați-vă în Univers. Doar vedeți cum energia voastră se expansionează spre exterior, respirând în ea. Crearea acestui spațiu energetic vă expansionează câmpul vostru energetic și vă permite să vă conectați cu emoțiile mult mai expansive, despre care se spune că sunt mult mai pozitive. 

Să vă dăm un exemplu, vă simțiți foarte supărați, poate că nici nu vă dați seama din ce cauză sunteți atât de supărați, sunteți supărați doar. În primul rând recunoașteți că vă simțiți așa. Acordați-vă un moment, acel ”răgaz” doar pentru voi înșivă, și stați în liniște doar cu voi înșivă și doar fiți în acel loc al supărării fără nici un fel de judecăți. Apoi acordați-vă la spațiul din inima voastră permițând energiilor voastre să se conecteze cu planeta, să se conecteze cu Universul și respirați încet în spațiul din inima voastră. Simțiți doar cum energiile voastre se expansionează spre exterior. Nu judecați. Nici un gând legat de emoția căreia ați vrea să-i dați un nume, să zicem supărare. Doar fiți în acel spațiu și permiteți câmpului energetic a cine voi sunteți să se expansioneze în continuare mai departe, și mai departe, tot mai departe. Faceți acest lucru până când simțiți ca și cum nu mai puteți permite energiilor voastre să meargă mai departe. Ele au intrat în spațiu, au atins cele mai îndepărtate colțuri ale spațiului, ele pot ajunge în orice loc. Nu contează că este vorba de 6 sau 12 sau 18 inci (1 inch = 2.54 cm) dincolo de corpul vostru sau că ați fost în stare să-l expansionați la infinit, nu contează. Apoi doar stați în acest câmp expansionat de energie atâta timp cât puteți, cât vă puteți permite. Când sunteți gata, întoarceți-vă în acel loc din inima voastră și în acel moment din timp, dechideți-vă ochii și experimentați cum vă simțiți în acel moment, experimentând o schimbare în felul în care simțiți în ceea ce privește numele pe care i l-ați da emoției.   

Înțelegeți că, în acel moment din timp, poate că nu ați trecut pe nesimțite până la capătul cel mai pozitiv al spectrului emoțional, la bucurie și euforie, dar poate că ați simțit neutralitate sau chiar o urmă de speranță sau o eliberare de supărarea pe care ați experimentat-o. Poate că v-ați schimbat perspectiva din care priviți lucrurile sau au apărut noi intuiții.  

În acel moment voi puteți schimba energiile legate de emoțiile voastre, prin schimbarea energiilor, în loc să căutați tot timpul să-i dați un nume emoției voastre. Pentru că emoțiile sunt rezultatul vibrației voastre energetice. Așa că, fără să judecați și să aveți nevoie să dați un nume emoției, voi puteți lucra în câmpul vostru energetic pentru a vă ajuta să vă schimbați în scopul de a avea o experiență mult mai pozitivă în ceea ce privește emoțiile voastre. Jucați-vă cu acest lucru, Dragilor, și vedeți ce se întâmplă!

Fiți binecuvântați! 

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion


© 2014 Copyright Holly Hawkins Marwood 

Acest mesaj poate fi reprodus în întregime cu condiția să fie păstrat în forma sa originală, să nu fie schimbat sau modificat în nici un fel, fiindu-i atașat autorul și un link către www.AkashaHealigStudio.com afișat în mod clar, așa cum se arată mai jos.  

Author: Holly Hawkins Marwood           www.AkashaHealingStudio.com

Primit în 7 Februarie 2014
Traducere  Monica Poka

Ce sunt activarile



Înaltul Consiliu de pe Orion  

  Primit de către Holly Hawkins Marwood 
Transcris de Paul Marwood


Salutări dragilor,
Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion

Mesajul nostru de astăzi este despre Activări. Unii dintre voi s-ar putea să fiți conștienți despre ce reprezintă Activările în timp ce unii dintre voi poate aud despre ele pentru prima dată, dar ele sunt un aspect important al transformării voastre și al mersului vostru înainte în acest moment al evoluției voastre ca umani, dacă rezonați cu această idee.

Noi v-am împărtășit Activările de început, care sunt multe. Vrem să vă explicăm cum funcționează ele și de ce le aducem în atenția voastră în acest moment. Activările sunt infuzii de energie în ființa voastră fizică și energetică într-un mod în care nu s-a mai făcut până acum. La nivel energetic ele (Activările) sunt formate din căi energetice care sunt în forme geometrice, în special în forme geometrice sacre. Pe măsură ce această structură geometrică sacră este pusă la nivel energetic în interiorul sistemului vostru, la toate nivelele, ea permite energiei din sistemul vostru planetar și din matricea universală a energiei să înceapă să curgă prin voi într-o nouă aliniere în raport cu geometria formei. Când combinați lumina care curge prin această structură geometrică sacră, și ea interacționează cu fizicul vostru la toate nivelele (vom spune că este o interacțiune mai mult cu umanitatea voastră pentru că aceasta include experiența voastră fizică precum și toate experiențele energetice, nevăzute sau mai puțin tangibile) când această structură geometrică sacră este infuzată în cine sunteți voi în prezent, iar lumina, energia Universului începe să curgă prin voi ea va interacționa în mod diferit cu voi din cauza acestei forme geometrice sacre, voi veți intra într-un nou nivel de aliniere cu cine sunteți voi și cu cine alegeți să fiți. 

Fiecare Activare are atașată o geometrie diferită. Cu fiecare Activare interacțiunea ei cu voi vă schimbă într-un mod diferit, dar specific. Activarea™ 111 este prima Activare pe care v-am adus-o. Pe măsură ce cineva este infuzat cu energetica geometriei specifice Activării 111, ea permite celei/celui ce sunteți, la toate nivelele voastre, să intrați într-un nou nivel de Aliniere a Sufletului. Acum, ce înseamnă asta? Asta înseamnă că voi începeți să vă experimentați viața într-un mod mult mai clar, mai aliniat, permițându-i astfel Sufletului vostru să-și exprime vocea într-un mod mult mai autentic în viața voastră. Aceasta permite adevărului a cine voi sunteți să fie mai puțin grevat de influențe exterioare. Modul în care acel sistem energetic, lucrând în acord cu ghidarea de la nivelul Sufletului vostru se va manifesta va fi unic pentru fiecare dintre voi, dar ceea ce vrem să vă spunem este că pe măsură ce experimentați schimbarea în energetica voastră în timp ce mergeți înainte cu această energetică funcționând în sistemul vostru, voi veți atinge noi nivele de claritate. Vă veți simți aliniați cu Adevărul vostru. Într-un anumit sens vă veți simți mult mai confortabil cu cine sunteți voi și unde vă aflați în abilitatea voastră de a exprima acest lucru în viața voastră. 

Exprimarea poate fi prin felul în care voi vă exprimați verbal, în scris. Este modul în care vă exprimați pe voi înșivă în ființarea voastră și în alegerile pe care le faceți. 

Aceste Activări, multe dintre ele au fost aduse deja dar mai sunt multe, multe de venit, vă infuzează cu noi forme de geometrie sacră care deschid căi noi Luminii Universale care este întotdeauna în jurul vostru, în planeta voastră și în Universul vostru să curgă prin sistemul vostru energetic în mod diferit, permițându-vă să vă conectați mult mai ușor cu progresul pe care-l căutați în viața Sufletului vostru, în viața voastră umană. Fiecare din aceste Activări vă duce într-un mod unic mai departe și mai departe. În următoarele mesaje vă vom împărtăși informații despre alte Activări. 

Fiți binecuvântați

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion

© 2014 Copyright Holly Hawkins Marwood


Acest mesaj poate fi reprodus în întregime cu condiția să fie păstrat în forma sa originală, să nu fie schimbat sau modificat în nici un fel, fiindu-i atașat autorul și un link către www.AkashaHealigStudio.com afișat în mod clar, așa cum se arată mai jos.  

Author: Holly Hawkins Marwood           www.AkashaHealingStudio.com
Primit în 3 Februarie 2014
Traducere Monica Poka

Niciun comentariu: