12 mai 2014

Cercul Crimson

                              
Cercul Crimson este o familie internationala de ingeri umani, uniti in procesul lor de trezire spirituala, ascensiune si instruire. 
Cercul Crimson a inceput in 1999, bazandu-se pe invataturile lui Tobias, transmise prin Geoffrey Hoppe. Acum noi ne intalnim o data pe luna, pentru a fi impreuna cu prietenii, pentru a face transmisii prin channeling si a celebra calatoria noastra. Voi sunteti invitati cu caldura, sa va alaturati noua in fiecare luna, pe durata transmisiei in direct sau in persoana, la intalnirea de la Coal Creek Canyon , Colorado .
Scopul este sa ne adunam cu alti ingeri umani, sa invatam mai multe despre divinitatea noastra si sa ne impartasim experientele noastre. Nu este necesar nimic special, pentru “a participa” la aceste intalniri - doar sa celebram calatoria vietii.  
Intalnirea lunara include o transmisie de la lui Tobias. Tobias face parte din grupul spiritual numit Consiliul Crimson. Acest consiliu instruieste/preda utilizarea energiilor pe aceasta planeta si in alte locuri din Univers. Tobias si Consiliul Crimson aduce energia intelepciunii, a iubirii si o perspectiva a celeilalte parti, de dincolo de voal.  
Tobias a numit Cercul Crimson  « Clasa Noii Energii Spirituale ». Impreuna, noi invatam despre dinamica noii imputerniciri si iluminari. De fapt, in acord cu Tobias, noi creem dinamica Noii Energii. Noi invatam cum sa integram Adevaratele noastre Sine cu Sinele Uman, pentru a fi Umani Divini, care se plimba pe aceasta planeta. Pe masura ce invatam despre natura noastra divina, usor si in liniste, noi ii instruim pe ceilalti, sa-si accepte si sa-si inteleaga propria divinitate.
http://www.shaumbraconstanta.ro/CrimsonCircle.html

Niciun comentariu: