12 mai 2014

Rai si Iad

 
Mesaj de la Maitreya:
Deseori sint intrebat: "Exista Iad?". Intotdeauna raspunsul meu la aceasta intrebare, este: "Nu, nu exista Iad, dar planul terestru este Iadul". Aceasta se datoreaza multor suflete, planului terestru si scopului lui – acela de a invata lectii si de a se muta din vechile energii – este un loc in care este greu sa traiesti. In fruntea acestor lucruri, ei trebuie sa dea si batalia cu "Diavolul sau Satan" – care de fapt este Sinele lor. Sinele joaca rolul de a crea frica, care pentru multi, ii opresc din mersul catre inainte si de la procesul de invatare a ceea ce ei trebuiau sa invete, sau de la eliberarea vechilor energii...
Fiecare suflet aflat in planul terestru se afla in propria holograma si fiecare traieste propriul plan pe care l-a creat inainte de a se naste. Pentru unii, planul terestru este un loc de incercari si suparari si ei isi doresc sa nu se afle in acest loc. Pentru altii, planul terestru este un loc al frumusetii si amuzamentului.
Totul depinde de nivelul de dezvoltare al sufletului. In timpul bataliei cu Sinele, unii urca in vibratie pina ajung intr-un timp al retrezirii a Sinelui Suprem si aceasta energie ii poate asista in a controla Sinele si sa-l aduca in vibratii mai inalte.

De-a lungul anilor terestrii, au existat biserici si autoritati religioase ce au fost responsabile pentru cantitatea de Frica din omenire. Invataturile lor, ca sa amintim citatele biblice, de a ne "teme" de Dumnezeu, sa ne suprimam emotiile pentru ca ei sa controleze gindirea si ideile enoriasilor, nu au fost de ajutor in planul terestru. Cind cineva e stapinit de Frica, acela nu se poate deplasa catre inainte. Dumnezeu este Iubire; este in stricta legatura cu Sinele Suprem si toate sufletele sunt parte a acestei energii. Fiecare trebuie sa constientizeze aceasta energie. Cind cineva se afla in Sinele lui in frica si este controlat de emotii precum dubiul, insecuritatea, lipsa de incredere, este foarte dificil sa fie atins de Sinele Suprem. Doar cind cel care se muta din aceasta stare de frica, poate deveni constient de Sinele Suprem si poate sa se contopeasca cu aceasta energie. Deseori frica pe care oamenii o experimenteaza, nu vine din aceasta incarnare, ci din vechile energii ce sint stocate in memoria sufletului. Cind acesta este curatat iar sufletul este capabil sa se deplaseze catre inainte, cel mai minunat contact cu Sinele Suprem, incepe sa aiba loc.

Ce frica aveti, ce va opreste sa mergeti inainte? Am afirmat mai sus ca fiecare suflet se afla in propria lui holograma si in propriul spatiu de invatare. Ce s-ar fi intimplat daca tu erai singura persoana de pe planeta care este "reala" si toti ceilalti sint o plasmuire a propriei tale imaginatii? Gindeste-te la asta, pentru ca s-ar putea sa fie adevarat. Toti cei ce vin in calea ta, sint acolo ca sa te invete, sa fie o oglinda a ta pentru ceea ce tu nu vrei sa vezi in tine. TU alegi daca privesti in oglinda sau nu. Tu alegi daca holograma este raiul sau iadul!!! Multe suflete traiesc intr-un constant iad din cauza propriei frici si ei nu se pot misca din starea aceea. Si cind parasesc planul terestru si pot “vedea” ce au facut si cum frica lor i-a impiedicat sa inainteze, ei sint inmarmuriti.
Nu este usor sa privesti frica in fata, sa privesti in fata partea intunecata, dar cind cineva se muta in lumina, pacea din interior devine un mod de viata, iar "batalia" cu Sinele, devine din ce in ce mai minora. Da, exista un rai si da, exista alegerea. Nu este necesar sa traiesti in planul terestru pentru a experimenta raiul dupa ce mori. Alegerea iti apartine si tu poti crea realitatea pe care o doresti. Este foarte simplu.
Maitreya.
traducerea: Mirela Simonescu
sursa: www.maitreya-edu.org

Niciun comentariu: