7 iun. 2014

Braco - Vindecare & Trezire pentru umanitate - 9 zile de transmisiuni în direct cu Braco gratuite

 

9 zile minunate de livestreaming cu Braco vor fi transmise din Split, de pe coasta Adriaticii, în perioada 06-14 iunie. Tot ce aveţi de făcut este să apăsaţi pe butonul “Live Stream” pentru a vă alătura miilor de oameni din întreaga lume în această întâlnire de iubire cu Braco.
Împărtășiţi bucuria, recunoștința, armonia și pacea acestui cadou luminos, ce oferă oportunități generoase, întâlnind privirea lui Braco.
Prof. Elisabeth Wildbolz din Elveția oferă sprijin pentru ca în aceste 9 zile, toate cele 79 de transmisiuni în direct din ţara natală a lui Braco, Croația, să poată fi urmărite de oamenii de pretutindeni care doresc să participe.
Multe mulțumiri d-nei Prof. Elisabeth Wildbolz, care a făcut posibil acest eveniment de livestreaming gratuit pentru toată lumea.
INSTRUCȚIUNI DE CONECTARE:
Nu este necesar să cumpăraţi bilete sau să vă înregistraţi.
1. Accesaţi: Braco-Europe.TV
Braco-Europe.TV
Welcome to all of you from around the world who are gathered here on this website to experience Braco’s gaze.
Preview by Yahoo
2. Faceți clic pe STEAG (bara de meniu de sus, PARTEA DREAPTĂ) pentru a selecta limba: engleză sau germană
3. Faceți clic pe butonul: LIVE STREAM
4. Introduceți un nume pentru chat şi numărul de persoane care urmăresc împreună cu dumneavoastră. Apoi faceți clic pe butonul “ENTER NOW” și veţi fi conectat.
PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR:
6-13 iunie (de vineri până vineri): 16:00 – 24:00
14 iunie (sâmbătă): 10:00 – 16:00
Sesiunile vor avea loc din oră în oră, vor fi cu Braco privind „direct la cameră”, iar ultima sesiune a fiecărei zile include şi o înregistrare cu „Vocea” lui Braco.
TOATE SESIUNILE SUNT GRATUITE!
Puteţi participa la oricât de multe sesiuni doriţi.
Vă dorim ce este mai bun și o experiență excepțională în timpul tuturor acestor transmisiuni în direct gratuite cu Braco.
RECOMANDARE
Persoanele participante la aceste sesiuni trebuie să fie de minim 18 ani, iar femeile însărcinate să nu depăşească primele trei luni de sarcină. Mulțumim!




Niciun comentariu: