17 iun. 2014

Workshop Constanta -sambata si duminica 21-22 iunie 2014


“DIN TAINELE FOCULUI” – INTALNIRE LA CONSTANTA – 21– 22.06.2014


“DIN TAINELE FOCULUI” – INTALNIRE  LA CONSTANTA – 21– 22.06.2014

Dragii mei,

Va anunt ca sambata si duminica, 21 - 22.06.2014, intentionez sa organizez in Constanta una sau mai multe intalniri, acest lucru depinzand de numarul total de participanti inscrisi, care nu poate fi mai mare de 20 la o intalnire.
Aceste activitati se doresc a fi un fel de workshopuri sau ateliere de lucru, destinate a mai pune niste caramizi la constructia aceasta personala pe care fiecare dintre noi ne trudim sa ne-o faurim intr-un fel sau in altul si care are menirea sa ne conduca mai aproape de ceea ce numim “ACASA”.
Ne apropiem de Dumnezeu cu iubirea si cu alte virtuti bineplacute in Sferele Inalte, dar si prin cresterea cunoasterii si intelepciunii.
Din punctul meu de vedere, toate acestea ar trebui sa se impleteasca si sa se dezvolte laolalta, intr-un mod armonios si echilibrat.
De aceea, aceste intalniri urmaresc exact acest scop si se vor face in conformitate cu ghidarile primite de Sus, specifice fiecarui eveniment de acest fel in parte.
De aceasta data, se cere ca punctul central in jurul caruia vor gravita toate discutiile, sa fi reprezentat de elementul “FOC”.
Va exista un program bine structurat ce va sta la baza desfasurarii acestor intalniri si el va include in aceasta ordine sau in alta, care la acel moment va fi categoric stabilita, subiecte cum ar fi:

·        Crucea TAU si legatura Ei cu Focul.
·        Botezul cu Foc si Botezul cu Apa. Cui le asociem?
·        Ochii drept si stang ai lui Horus, cunoscut si sub numele de Zeul Ra.
·        Focul in samanism.
·  Fiecare extracapacitate - un foc aprins. Enumerand aici clarviziunea, clarauzul, telepatia, intuitia, calatoriile astrale in stare de veghe etc. ne intrebam unde sunt centrii fiecarei extracapacitati? Chei pentru deschidere si dezvoltare.
·     Tipuri de foc interior. Focul care construieste si focul care mistuie. Cum sa le manevram?
·        Focul Sfantului Duh. Energia Kundalini.
·        Alfabete cu litere de foc.

Aceste teme vor fi poate completate si cu altele deoarece totul merge sub ghidarea Ingerului Tronului Divin, asociat Elementului Foc, cu care in aceasta perioada ma aflu in frecvente comunicari.
De pilda azi, 17.06.2014, mi-a transmis faptul ca doreste ca fiecare participant sa primeasca o initiere pe elementul Foc. Nu imi este foarte clar cum se va intampla, dar pana sambata voi cunoaste aceasta cu siguranta.
Partea teoretica este completata si de doua meditatii ce se vor desfasura si ce vor avea la baza evident acelasi Element Foc.
Durata unei intalniri va fi in jur de 3-4 ore. Daca numarul de participanti va fi sub 20, ne vom limita la o singura intalnire ce se va desfasura sambata, in intervalul 10-14. Daca acest numar este depasit, se va organiza inca una in aceeasi zi, incepand probabil cu ora 15 si la fel se va intampla si in ziua de duminica, daca va fi cazul.
Grupele vor fi formate exact in ordinea sosirii inscrierilor.

Acestea se vor face la adresa:


Adresa de sustinere va fi comunicata prin e-mail persoanelor participante.

Participarea va fi bazata pe DONATIE, oferita dupa pretuirea si posibilitatea fiecaruia.
Este posibil sa fiu insotita de prietena mea Cristiana Petrof si sa sustinem aceste lucrari impreuna. Cristiana poate oferi si terapii individuale celor ce sunt interesati de acest aspect.


Va asteptam cu mult drag!


Niciun comentariu: