21 iul. 2014

Sugestii pentru evolutia ta spirituala

                                 
1. Află cine ești. Tu nu ești profesia ta, nu ești rolul tău în societate și nu ești nici măcar ceea ce alții cred despre tine. Învață să afli cine ești observând natura. Privește de exemplu un arbore roditor. Să zicem un măr. Ai văzut vreun măr să facă pere sau prune? Probabil că îți vine să râzi, dar să știi că nu glumesc. Ai văzut așa ceva întâmplându-se în natură? Mărul face întotdeauna mere pentru că el știe ce este. Ia exemplul lui. Află cine ești.
2. Te poți autovindeca. Este adevărat că nu poți cumpăra autovindecare de la farmacie, însă devino conștient de faptul că majoritatea bolilor pot fi vindecate și prin alte căi. Nu trebuie decât să să le cauți și să vrei într-adevăr să le găsești.
3. Gândești cu inima. Inima ta are circuit neuronal. Cercetătorii de la institutul HeartMath au demonstrat asta. Acest proces are oricum loc și ar fi păcat să îl lași să treacă neobservat. Documentează-te și află mai multe despre beneficiile pe care această descoperire ți le poate aduce.
4. Gândurile pe care le ai influențează materia din jurul tău. Acesta este un alt adevăr confirmat științific. Și te rog eu frumos, înainte să spui că așa ceva este imposibil, fă un singur lucru: Documentează-te!
5. Ai exact ceea ce meriți. În sensul că nimic din ceea ce ți se întâmplă nu este nedrept. Viața nu este un nonsens aleatoriu. Viața este însăși Dumnezeu, iar Dumnezeu este perfect. Această perfecțiune te atinge atât pe tine cât și pe oricare alt om din jur. Iar această idee se leagă foarte bine cu
6. Tu ești de „vină” pentru tot. Da, știu, cuvântul „vină” nu are o vibrație înaltă. Totuși îl folosesc în speranța că ideea va fi mai bine înțeleasă. Ce vreau să spun este că totul în jurul tău se întâmplă pentru că tu vrei asta. De exemplu, eu am scris acest articol pentru că ai vrut tu. Șeful ți-a micșorat salariul tot pentru că ai vrut tu, iar ieri ai găsit pe stradă 100 de lei tot pentru că tu ai vrut. Aceasta este realitatea. Gândește-te măcar puțin la asta.
7. Nu îți oferi ajutorul fără a ți se cere explicit asta. Pentru că tu nu ești în măsură să știi dacă cineva are sau nu nevoie de ajutor. Am scris un articol despre asta, iar un cititor a venit cu o idee excepțională(mulțumesc Paul). Mi s-a părut interesantă perspectiva. Dacă tu chiar nu te poți abține și simți așa o nevoie internă să „îi faci un bine cuiva”, întreabă-l mai întâi: Ai nevoie de ajutor? Dacă răspunsul este da, întreabă-l: Cu ce te pot ajuta?. Iar după răspunsul pe care îl vei primi poți intra liniștit în acțiune. Făcând acești pași, vei determina persoana respectivă să îți ceară ajutorul. Practic poți ajuta când nu ți se cere explicit, determinându-l pe celălalt să ți-o ceară. Nu ajuta însă pe cineva doar pentru că știi tu că are nevoie de ajutor pentru că asta creează lipsă de armonie în viața ta.
8. Lumea care te înconjoară îți este oglindă. Aud în jurul meu: „Huooo, oamenii sunt răi, viața e grea, politicienii sunt nesimțiți”. Prietene, când vorbești despre lume, vorbești despre tine. Înțelegi ce spun?
9. Fii schimbarea pe care o vrei în lume. Vrei ca oamenii să nu mai fie răi, fii tu bun. Vrei ca politicienii să nu mai fie răi, fii tu bun. Vrei ca șeful tău să nu mai fie atât de rău, fii tu bun. Dar stai puțin…
10. Nu există bine sau rău. Există cel mult întregul care le conține pe ambele. Tot ceea ce se întâmplă în jurul tău este nicicum și are ca sursă iubirea infinită a lui Dumnezeu.
11. Practică postul negru pe perioade scurte. Iar pentru a face asta nu te apuca fără să te documentezi. Citește mai întâi despre experiențele altora cu această practică. Află care îi sunt beneficiile. Poți începe chiar de pe acest site intrând în arhivă. Am scris două articole în care am vorbit despre postul negru. Ca să îți dau un exemplu scurt, îți spun că postul negru m-a ajutat să elimin o răceală severă în trei zile și să nu mai iau nici un fel de pastilă timp de o jumătate de an și perioada continuă.
12. Fii sincer. Pentru că asta îți crește gradul de armonie. Totodată, fiind sincer devii mult mai greu influențabil de situațiile din jur.
13. Află care este motivul pentru care te-ai născut. În cazul meu de acolo a plecat totul. Viața mea nu mai avea nici un sens, până într-o zi în care m-am decis să aflu răspunsul la această întrebare.
14. Practică recunoștința. Beneficiile sale sunt extraordinare. Ca să îți dau un exemplu scurt, te rog să te gândești dacă există vreo persoană în viața ta a cărui număr de telefon îl ai, dar căreia nu i-ai spus niciodată un mulțumesc pentru ceea ce a făcut pentru tine. Dacă există, lasă articolul, pune mână pe telefon și spune doar atât: „Mulțumesc pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine.” O să vezi cum o să te simți după aceea.
15. Iartă! Știi de ce? Pentru că este unul dintre cele mai simple lucruri pe care le poți face. Și știi de ce este foarte-foarte simplu să ierți? Pentru că în realitate nu ai pe cine ierta. Vezi punctul 6.
16. Viața nu este o luptă. Viața este armonie, bucurie, culoare, energie în mișcare. Viața este Dumnezeu. Nu trebuie decât să deschizi ochii larg și să privești în jur. Lumea din jurul tău este perfectă. Gândește-te la asta.
17. Totul este energie. Asta pentru că și materia este tot o formă de energie. Iar toată această energie de care ești înconjurat se află într-o permanență vibrație. Relaționezi în fiecare zi cu tot ceea ce te înconjoară sau cu alte cuvinte, vibrezi și primești răspunsuri din jur pe măsura frecvenței cu care vibrezi. Asta explică multe.
18. Fă lumii, ceea ce ai vrea ca lumea să îți facă ție. 
19. Dăruiește pentru a primi. Aceasta este o lege nescrisă a Universului, dar care se aplică de fiecare dată când este cazul. Cea mai bună modalitate prin care înmulțești ceea ce ai este dăruind necondiționat. Te invit să nu mă crezi pe cuvânt .Dăruiește necondiționat și o să vezi ce o să se întâmple.
http://fiimplinit.ro/19-sugestii-pentru-evolutia-ta-spirituala/
- See more at: http://fiimplinit.ro/19-sugestii-pentru-evolutia-ta-spirituala/#sthash.Zu7e2DTy.dpuf

Niciun comentariu: