8 aug. 2014

SEMNELE PRIMITE DE LA UNIVERS SI SEMNIFICATIA LOR ~ DRUNVALO MELCHIZEDEK

                               
I : Cand cineva cere un „semn de la Univers”, presupun ca in mare parte aceste semne sunt foarte personalizate si probabil sunt percepute numai de cel care le-a cerut. Pe de alta parte, dupa cum am citit, mai exista si numerele triple care semnaleaza anumite tipare de invatare. Ce sunt aceste alte simboluri si semne care apar si pe care le poate sesiza oricine, fara sa fie personalizate, ce sunt ele si care este intelesul lor?
R : Ei bine, lumea indigena este foarte constienta de asta si multe dintre culturile antice erau la fel, egiptenii, sumerienii si intrega lume antica intelegeau ca semnele reprezinta o modalitate de comunicare cu Mama Pamant si Tatal Soare. Si astfel, atunci cand se desfasoara o ceremonie, in lumea nativilor americani, de exemplu si daca, sa zicem ca vor sa vada daca exista permisiunea pentru a face ceva si fac o anumita ceremonie in acest sens, ei cauta sa vada daca exista semne care vin din partea naturii, lucruri pe care nu le pot controla si asupra carora nu pot avea absolut nicio influenta. Se uita daca fulgera intr-un anumit fel, daca zboara vreun vultur direct pe deasupra capului lor. Toate acestea reprezinta semne pentru populatiile indigene. Sunte forme de comunicare din partea Mamei Natura si aproape intotdeauna ei cauta trei semne. Sau chiar mai multe. Cateodata cauta chiar mai multe semne dar, de obicei, aproape oriunde, cauta trei semne. Si atunci cand vad cele trei semne, cateodata mai fac inca o ceremonie si s-ar putea sa faca asta de doua,trei ori, asteptand aparitia semnelor, daca este vorba de ceva foarte, foarte important. Ai mentionat numerele triple si am sa explic asta. Este ceva foarte similar. Este ceva ce mi-a fost incredintat PERSONAL de catre ingeri prin 1972 si ei au vrut sa folosesc asta ca pe o modalitate de a-mi confirma multe dintre lucrurile pe care le traiam in interiorul meu. Daca incercam sa vad daca am inteles ceva anume, urmaream aparitia numerelor triple in realitatea mea, fara sa am niciun control asupra acestui lucru. Ceva de genul– ma uitam la un panou si pe el era un numar de telefon care avea 555 in el sau vedeam pe numarul unei masini care trecea insiruirea 333, sau poti vedea cele trei numere ca o insirure de litere, MMM de exemplu este 444 sau daca numerotezi literele de la A la I ele reprezinta numerele de la 1 la 9. Continui apoi cu numerotarea urmatoarelor litere de la 1 la 9. Acest procedeu mi s-a aratat atunci. Daca ai de exemplu 4M4 linseamna ca este vorba despre ceva ascuns dar care este totusi acolo.
Sa vorbim mai intai despre motiv, „de ce” sunt importante numere triple? Nu sunt prima persoana care a vorbit despre asta. Alice Bailey a vorbit despre asta. Totul se bazeaza pe muzica. Daca va uitati la gama cromatica alcatuita din 12 note , pentru fieare nota, ciclurile pe secunda, intervalele dintre aceste note, sunt 11 cicluri pe secunda si multilpii ai acestui numar, adica 11, 22, 33, 44, 55 etc , in ordine crescatoare. Asadar, ori de cate ori vedeti chiar si numere duble, cum ar 11, inseamna ca are loc un momet armonic. Cand vedeti insa numere triple sau mai mult, atunci este vorba de existenta unui moment cu adevarat armonic. La ce anume se refera respectivul moment armonic depinde de semnificatia numerelor respective. Si intelesul numerelor este urmatorul:
111- se refera la curgerea energiei. Poate fi orice flux de energie, poate fi vorba despre BANI, energie electrica, energie sexuala, orice se poate asocia energiei si chiar energiilor subtile. Dar este legat de curgerea energiei. Este aproape intotdeauna pozitiv.
222– inseamna ca un nou ciclu este pe cale sa inceapa in viata voastra si depinde la ce va ganditi cand vedeti acest numar. Este foarte asemanator cu I Ching. I Ching vorbeste despre acel lucru la care va ganditi. In acelasi fel, orice aveti in minte in momentul in care vedeti numarul triplu, la acel ceva se refera numarul. Cand vedeti 222 inseamna ca incepe un nou ciclu pe baza a ce aveati in minte cand ati vazut numarul. Dar, natura noului ciclu depinde de urmatorul numar triplu pe care il vedeti.
333- inseamna ca aveti de luat o decizie in viata in legatura cu lucrul la care va gandeati si decizia poate evolua in doua moduri. Ea devine fie 666 fie 999. 999 inseamna incheierea si oricare a fost decizia pe care ati luat-o, a fost corecta si ati rezolvat ce era de rezolvat. Daca merge la 666 inseamna ca ati iesit din armonie si trebuie sa o luati de la capat. Trebuie sa gasiti o alta cale de rezolvare pentru orice reprezinta obiectul deciziei voastre. Voi vorbi putin mai tarziu de 666si. 999
444 – Aici este vorba despre un stadiu complet diferit al evolutiei numerelor si 444 se refera la Scoala Misterelor. Este o scoala in care te afli in viata obisnuita si in care tocmai ai intrat si ai inceput sa devi constient de viata spirituala si de energiile subtile. Pe masura ce incepi sa inveti, de obicei citesti carti. Si citirea cartilor reprezinta scoala misterelor numarului 444. Citesti despre spiritualitate dar nu o practici prea mult pentru ca incerci sa intelegi ce inseamna si cat de mare este pretul Scolii Misterelor.
555 – este de fapt numarul cel mai mare, este numarul incheierii Scolii Misterelor si cand treci de la 444 la 555 sari de la inceput la sfasitul sfarsitului. 555 este numarul lui Christos, este numarul constiintei unimii, este pentagonul, unghiul de 72 de grade, s.a.m.d. Este perfectiunea fiintei umane.
666 – stim cu totii ca este „numarul fiarei” dar, de fapt se refera la noi si la lumea materiala. Noi suntem alcatuiti din carbon, dupa cum am spus mai devreme si carbonul este alcatuit din 6 electroni, 6 neutoni si 6 protoni. Deci noi suntem numarul 666. Si noi suntem lumea materiala, acolo unde ne aflam in acest moment in constiinta polaritatii. Cand vedeti acest numar o singura data, asta inseamna in principal o atentionare. Inseamna ca la orice te gandesti acum ai grija pentru ca lumea materiala este pe cale sa intervina. Daca il vezi de doua ori la rand, trebuie sa iei acest lucru foarte serios in considerare. Daca apare de trei, patru, cinci ori, viata iti este in pericol. Trebuie sa te opresti si sa ai foarte mare grija. Daca conduci, eu as trage imediat pe dreapta. Am facut de fapt asta in Germania, mi-a aparut numarul de cinci, sase ori si tipul a tras pe dreapta si motorul masinii pur si simplu i-a explodat. O alta povestioara… eram in Australia si cineva m-a intrebat ce inseamna 666 si eu mergeam pe strada si i-am spus, e vorba despre lumea asta materiala… si nu am vazut un semn inalt aproape cat mine si am dat cu capul in el de aproape era sa lesin. Asadar este fizic.. are de-a face cu fizicul. Poate insemna raul, dar numai in cazuri extreme. De regula inseamna lumea materiala.
777 – este din nou parte din Scoala Misterelor. Sunt trei numere 444, 777 si 555. 777 este atunci cand ai citit carti, ai incercat sa intelegi lumea spirituala, ai incercat sa intelegi Inaltarea si Invierea si meditatia si tot felul de astfel de lucruri legate de asta si ai ajuns la stadiul in care iesi din zona de studiu si incepi sa practici. Incepi sa practici meditatia si yoga, incepi sa practici pranayama sau respiratia, incepi chiar sa faci toate astea. Acesta inseamna numarul 777 in Scoala Misterelor. Inseamna ca in acest stadiu te afli in momentul respectiv. Vei ajunge in final la 555, ceea ce inseamna ca treci de la 777, nivel la care exersezi la adeveni maestru. Cand devi maestru si chiar intelegi ceea ce se intampla, cand traiesti si respiri asta, cand o faci sa fie reala, atunci este 555.
888 – este numarul finalizarii. Inseamna incheierea unui lucru, atunci cand te afli in 444. Cand esti la scoala lui 444 si studiezi si citesti si incerci sa intelegi ceva, o sa vezi 888 foarte des. Sa zicem ca incerci sa intelegi cristalele, ca tot am vorbit despre ele si intr-o buna zi ajungi sa intelegi ca sunt vii, intelegi si simti, intelegi cu adevarat si atunci vezi numarul 888. Inseamna ca tocmai ai incheiat lectia respectiva din cadrul lui 444 in Scoala Misterelor.
999 – este si el un mod de incheiere. Incheie ciclul lui 222. 222 este atunci cand incepe un ciclu nou si daca vezi 999 este ca si pentru 333, ai incheiat ciclul respectiv. 999 este deci legat de 222 si de 333.
000 – nu inseamna nimic asa ca nu va bateti capul cu el.
Toate acestea sunt semne, ca si in lumea indigenilor in care ei cauta un vultur sau semne care apar pentru a intelege semnificatia semnului respectiv. Aceasta este o metoda bine definita din punct de vedere matematic de a vedea lucrurile si daca urmariti aceste lucruri, puteti sa va dati cu adevarat seama despre ce se intampla in orice moment al vietii voastre. Odata ce stiti asta si incepeti sa cautati veti fi foarte surprinsi, pentru ca Mama Pamant va vorbeste tot timpul. Nu va dati seama in majoritatea timpului, dar ea discuta mereu cu voi. Sper ca va este de folos.
 http://fiituinsutimaa.wordpress.com/2014/07/06/semnele-primite-de-la-univers-si-semnificatia-lor-drunvalo-melchizedek/

Niciun comentariu: