18 aug. 2014

Un miracol autentic: in intreaga lume, aparitiile Fecioarei Maria sunt insotite de “ploi de flori”!

                               ploaie de flori
In lume, pana in prezent, au avut loc sute, daca nu mii de “intalniri mariale”, adica de aparitie a Sf. Fecioara Maria pe cer, in fata mai multor credinciosi. Cea mai celebra este, bineinteles, asa-numitul “miracol de la Fatima” (citeste mai multe in acest articol: Miracolul de la Fatima). Printre trasaturile comune ale acestor intalniri mariale putem numi: aşa-zisul dans al soarelui, manifestari ciudate ale norilor, dar si asa un fenomen extrem de bizar, “ploaia florilor”. Iata cateva exemple de asemenea “ploi”:
13 septembrie 1917: Fatima (Portugalia). Petale de flori cazand sub forma de ploaie inainte si dupa aparitia mariala. Cad din cer si dispar la o anumita inaltime.
13 mai 1918: Fatima (Portugalia). Ploaie de „petale” in timpul pelerinajului de aniversare.
13 mai 1924: Fatima (Portugalia). Ploaie de „petale” in forma de fulgi mari de zapada rotunzi si stralucitori. Coborare lenta spre pamant, intr-o efuziune prodigioasa de lumina.
20 mai 1944: Guiaie di Bonate (Italia). La putina vreme dupa cea de a opta aparitie, o ploaie indescriptibila de „stele mici” aurii si argintii a cazut peste locul minunilor, dar totul a durat doar cateva secunde.
3 decembrie 1946: La Madeleine (Franta). Pe la ora 15:00, trei martori identificati nominal au vazut cazand o ploaie de „margarete si de petale de trandafiri”, in cursul unei aparitii mariale. Fenomenul a durat patruzeci de minute.
4 decembrie 1946: La Madeleine (Franta). Pe la 16:00, unul dintre martorii din ajun a vazut cazand o ploaie de „flori mici”, aparand dintr-o „sursa miraculoasa” si o lumina deasupra curcubeului.
5 decembrie 1946: Lunel (Franta). Un alt martor al celor intamplate in ziua de 4.12.1946, in timp ce lucra in gradina, a vazut cazand o ploaie de „margarete mari si albe” si de „petale de trandafir albe, galbene si roz”, care au disparut la un metru de pamant. Fenomenul a durat in jur de o jumatate de ora.
5 ianuarie 1947: Espis (Franta). Un martor, dupa ce a avut „viziunea” unei Fecioare de talie mica, a vazut cazand o ploaie de „trandafiri”.
13 aprilie 1947: Espis (Franta). Ploaie de „margarete” si de „petale de trandafir”.
13 iunie 1947: Espis (Franta). Intre 800 si 1.000 de persoane participa la o procesiune. Cei doi „vizionari” din ziua de 13.04.1947 se afla si ei acolo si vad cazand „petale de trandafir si margarete”.


http://www.almeea.com/un-miracol-autentic-in-intreaga-lume-aparitiile-fecioarei-maria-sunt-insotite-de-ploi-de-flori/

Niciun comentariu: