20 oct. 2014

Cum poti accesa glanda pineala

                      
Pentru a putea atinge cele mai profunde stari de intuitie, inteligenta si iluminare spirituala, este necesar sa deblocati si activati Glanda Pineala. Denumita in mod obisnuit de catre culturile antice ca "al treilea ochi", glanda pineala este situata in centrul creierului nostru intre emisfera dreapta si cea stanga si este responsabila de neurotransmitatorii care produc serotonina si melatonina. 

Cu toate acestea, glanda pineala nu a primit numele de "al treilea ochi", din mai multe motive. Atunci cand a fost disecata de la creier, s-a constatat ca glanda pineala contine de fapt fotoreceptori la fel ca si proprii nostri ochi si este activata de lumina transmisa prin cei doi ochi. Aceasta lumina a soarelui transmisa prin ochii nostri stimuleaza productia glandei pineale de serotonina si o ajuta sa isi consolideze capacitatea de a scapa de substantele chimice novice care pot sa o incrusteze. De asemenea, aceasta glanda este stimulata de intuneric si raspunde prin producerea de melatonina pentru a ne ajuta la inducerea somnului. 

Cum sa iti decalcifici si detoxifiezi glanda pineala


Glanda pineala nu este protejata de bariera hematoencefalica si, prin urmare nu are o linie suplimentara de aparare impotriva toxinelor care intra in fluxul sanguin. Toxine specifice cum ar fi fluorura sintetica si calciu sintetic, sunt prezentate in mod specific pentru a avea o afinitate pentru glanda pineala. Aceste toxine slabesc abilitatile glandei de a produce neurotransmitatori si de a primi fotoni de lumina de la soare, luna si stele.

Cu toate acestea, este inportant sa se distinga diferenta dintre fluoridele sintetice, calciu sintetic vs fluoridele organice si calciu organic. Daca primeste din surse vegetale, cum ar fi legumele si alte alimente organice, calciu si fluorura sunt minerale esentiale si sanatoase. Totusi, cand fluorura si calciu sunt fabricate sintetic prin prelucrarea industriala si se adauga in suplimente de vitamine, pasta de dinti, cereale si diverse alte produse, ele afecteaza glanda pineala precum si numeroase alte organe ale corpului. 

Inainte de a incepe sa activezi glanda pineala, este necesar sa indepartezi substantele chimice cum ar fi fluorura sintetica, calciu sintetic, medicamente farmaceutice si alte toxine. Daca ati consumat apa de la robinet, trebuie sa o inlocuiti cu optiuni mai pure si mai sigure cum ar fi apa de izvor sau apa filtrata prin filtru de carbon. trebuie eliminate orice suplimente de vitamine, minerale, produse alimentare fortificate si pasta de dinti care contine fluorura sau calciu. Se poate instala un filtru de carbon pentru apa de la dus si chiuveta pentru a elimina impuritatile din apa, care pot intra in corpul tau prin piele, porii si plamani. 

Cum activezi glanda pineala 

Dupa ce ai inceput sa elimini impuritatile care impiedica activarea glandei pineale, poti incepe implementarea practicilor care lucreaza pentru a stimula si dezvolta abilitatile si functionarea glandei pineale. O practica mare pe care o poti face toata viata este sa meditezi. Meditatia lucreaza pentru a stimula sistemul de chakre ale creierului si corpului nostru, care este responsabil pentru generarea de energie. Prin meditatie glanda pineala va permite claritatii si intuitiei sa vina in viata noastra constienta. 

Dupa meditatie, o modalitate mai avansata care lucreaza la activarea glandei pineale precum si toate punctele chakra ale corpului este Kundalini Yoga. Kundalini este sprijinit in cea mai mica chakra din vertebra noastra. Ea este un traductor de energie care se ridica pana la nivelul coloanei vertebrale ajungand in final la glanda pineala. Activarea Kundalini creste calea catre glanda pineala, fiind capabil de a fuziona energia celesta a soarelui si a cosmosului cu cea a corpului fizic care are radacinile pe pamant. Fiindca oasele sistemului nostru scheletic sunt la baza cristale piezoelectrice, energia Kundalini se ridica si curge prin oasele cristaline ale coloanei vertebrale, activand cele 33 de puncte ale vertebrei - unul cate unul pana ajunge la coroana si la punctul energetic al glandei pineale. 

Nutritie pentru glanda pineala 

In categoria produselor alimentare, numeroase optiuni sunt disponibile pentru accelerarea si detoxifierea glandei pineale. Ca o fundatie, dieta voastra ar trebui sa contina o mare parte plante organice. Consumand produse organice va veti proteja impotriva pesticidelor, erbicidelor, fungicidelor, produsele modificate genetic si a altor substante chimice daunatoare care fac ravagii asupra sanatatii noastre mentale si fizice. 

Alimentele care sustin si activeaza glanda pineala sunt boabele de cacao, tumericul (ceai si crud), plante si legume verzi, apa de izvor, ciupercile, sucurile de iarba, sfecla si altele. Suplimentele folosite pentru a ajuta la detoxifierea glandei pineale sunt tincturile zeolite, bentonita, praf CSM organic. 

Incepeti activarea glandei pineale si veti ajunge la un nivel de sine superior, care este in repaus vegetativ si asteapta sa fie trezit. 

http://www.secretele.com/2014/10/cum-iti-poti-accesa-glanda-pineala.html#sthash.j7vc7C3b.dpuf

Niciun comentariu: