8 oct. 2014

Muzica este hrana ingerilor

                         Omraam Mikhael Aivanhov
De ce v-am pus să cântaţi atât în dimineaţa asta? Acest lucru nu îmi va permite să stăm de vorbă, dar, voi ştiţi deja, că în timp ce cântaţi vă purificaţi, diminuaţi şi distrugeţi karma voastră, puneţi în ordine armonia şi lumina în interiorul vostru. Unii nu vor auzi conferinţa pentru că trebuie să meargă la serviciu, dar nu vor pierde nimic, prietenii le vor transmite notele lor, în timp ce cântecul şi ceea ce oferă el, nu poate fi transmis. E bine ca fiecare să cânte.
Nimeni nu poate cânta în locul nostru. Mâncăm singuri. Mama voastră vă hrănea, dar asta nu a durat pentru totdeauna. Să respirăm, să cântăm, să ne rugăm, fiecare le face singur pentru sine. Puteţi să plătiţi pe cineva ca să se roage pentru voi, dar se va ruga fără dragoste, şi ce valoare are astfel de rugăciune? Fiecare să se roage şi să cânte.
În fiecare zi absorbiţi o hrană magnifică: muzica. Muzica este hrana îngerilor. Asta este tot ce ştiu ei. Îngerii nu sunt graşi şi rotofei cum îi reprezintă anumite picturi. Serviţi-vă de muzică pentru a vă lega de divinitate. Momentul în care tinerele surori cântă „Aoum” este foarte propice. Astfel, profitaţi să faceţi o muncă interioară, să vă armonizaţi, să vă liniştiţi. Presupuneţi că sunteţi singuri pe un vapor aflat în primejdie pe mare, în ceaţă şi întuneric în plină noapte. Pentru a fi salvat ce faceţi? Strigaţi, trageţi un semnal de alarmă, ţineţi ridicat sus un felinar aprins. În lumea invizibilă, lucrurile se întâmplă exact la fel. Pentru ca să vi se vină în ajutor, este necesar să lansăm un semnal, este singurul mod. Unicul lucru care este văzut este lumina. Îngerii văd doar lumina. Deci, proiectaţi semnale luminoase pentru a atrage atenţia lor. Îngerii văd doar lumina. Pentru orice altceva, ei sunt orbi, nu văd.


http://portalspiritual.com/maestri-si-invatatori-spirituali/omraam-mikhael-aivanhov/omraam-mikhael-aivanhov-1947-04-08-piramida-de-lumina/
Pentru a fi zărit şi ajutat, singurele mijloace sunt muzica şi lumina. Noi suntem în oceanul cosmic, pierduţi în această mare imensă unde atâtea fiinţe umane sunt pe cale să se înece. Îngerii îi caută dar nu pot să îi vadă. Dacă oamenii ar lansa semnale luminoase îngerii i-ar găsi şi ar veni în ajutorul lor. Fără lumină se vor îneca, acest lucru e sigur.
http://portalspiritual.com/maestri-si-invatatori-spirituali/omraam-mikhael-aivanhov/omraam-mikhael-aivanhov-1947-04-08-piramida-de-lumina/

Niciun comentariu: