20 oct. 2014

Portalul Avalanșei succesului, adevăratei măiestrii de sine, eliberării și minunării – 23 Octombrie

Hathorii prin Anna Merkaba

Salutări tuturor. Înainte de a începe această canalizare aș dori să vă împărtășesc ceea ce mi-au spus și mi-au arătat ghizii mei. Portalul Avalanșei care se va deschide în data de 23 Octombrie este exact ceea ce și numele său sugerează, o Avalanșă de experiențe.

Acest Portal este un incredibil amplificator a TOT ceea ce se află în noi. Un amplificator al AMBELOR polarități, ceea ce înseamnă că absolut tot din ceea ce luați cu voi la trecerea prin acest portal din 23 Octombrie va fi amplificat.

Ceea ce înseamnă căm dacă voi aveți o viziune ”negativă” asupra vieții, TOATE aceste frici și temeri vor fi amplificate! Toate fricile voastre cu care nu ați avut încă șansa să vă confruntați, vor fi aduse la suprafață ca voi să le puteți examina și în cele din urmă să le ELIBERAȚI. Dacă treceți prin acest portal cu o viziune pozitivă, radiind de emoția și anticiparea celor mai minunate experiențe care vă așteaptă, focalizându-vă în același timp doar pe rezolvările pozitive ale oricărei situații, acest portal vă va aduce MULT succes, abundență, sănătate, și absolut tot ceea ce vă puteți imagina a fi posibil pentru voi.

Acest portal vă va fi oglinda a ceea ce VOI SUNTEȚI. Acest portal vă aduce posibilitatea de a intra pe o NOUĂ CALE.  Și de a vă scufunda cu adevărat și pe deplin în propriul vostru sine! Vă va arăta puterea voastră (dacă-i permiteți) și slăbiciunea voastră (dacă-i permiteți) și vă va propulsa pe noi culmi, dar numai și numai dacă veți fi în stare să ELIBERAȚI și să aveți ÎNCREDERE că totul se desfășoară în acord cu tiparul DIVIN al ființei voastre.

Prin urmare, în zilele premergătoare, în timpul și după acest portal este FOARTE important să vă faceți timp pentru VOI ÎNȘIVĂ. Să vă deschideți cu adevărat propriului vostru suflet, să aveți curajul de a vă vedea cine sunteți cu adevărat, eliberându-vă de frică și să vă îmbrățișați cu IUBIREA pe care o oferiți CELORLALȚI.

De această dată totul are legătură cu VOI. Să vă permiteți să întrați în profunzimile voastre înșivă și să ieșiți aducând cunoașterea a cine sunteți voi și ce faceți aici. Și nu numai cunoașterea, ci o cale reală, o hartă rutieră dacă vreți, a ceea ce aveți de făcut cu viața voastră.

Prin urmare este foarte important să vă examinați frica care ar putea să iasă la suprafață în voi. Să fugiți de ea este inutil, va trebui să o înfruntați față în față, să înțelegeți de unde vine, să lucrați cu ea și să o eliberați. Vă repet din nou că am scris numeroase ghidări despre modul în care puteți face acest lucru pe care le puteți găsi pe blogul meu la adresa  www.SacredAscensionMerkaba.com.

Am primit un mesaj și de la Arhanghelul Metatron care mi s-a spus să-l adaug acestei canalizări. Voi vorbi despre el după canalizarea de la Hathori, este un mesaj destul de important pentru a vă ajuta în pregătirea pentru acest portal.

Repet, puteți lucra asupra voastră înșivă în orice moment al timpului, cu toate acestea, sunt anumite zile în care anumite portaluri se deschid pentru ca noi să putem lua parte (conștient n.t.) la ele. Pentru a rezuma: portalul care vine este de sărbătorit și folosit atât de mult cât puteți, permițându-i să vă ducă în direcția potrivită sufletului vostru.


Acestea fiind spuse, aveți aici canalizarea de la Hathori, bucurați-vă de ea

Portalul Avalanșei descoperirilor din trecut și a descoperirilor din viitor, ar trebui să sune a adevărat urechilor celor care sunt familiarizați cu astfel de situații. Ar trebui să sune a adevărat urechilor celor care înnăscut înțeleg  despre ce vorbim noi.

Prin intermediul portalului Avalanșei înțelegerii voastre cunoscute despre existența personificată pe pământul uman, vouă vă este acordat accesul la cele mai înalte octave ale sinelui vostru mai înalt. Prin portalul Avalanșei frecvențelor de Smarald și a scopului recunoașterii. Principiile de smarald ale ființei voastre vă vor propulsa către recunoașterea că într-adevăr astfel de frecvențe sunt posibile și ușor de înțeles în lumea voastră.

Pentru că într-adevăr, portalul Avalanșei este cel care vă va propulsa către și va deschide ușa către planetele voastre natale, către destinația pe care voi toți o considerați a fi sacră. Portalul Avalanșei abundenței, restabilirii, recalibrării, echilibrului, păcii, armoniei, sănătății, iubirii, eforturilor rodnice, oportunităților aliniate, întâlnirilor semnificative,.... TOATE acestea vin spre voi, toate acestea vă sunt deja disponibile, toate acestea pot și vor fi găsite în portalul Avalanșei care de deschide la următoarea Lună Nouă. Portalul Avalanșei abundenței, sănătății și bucuriei. Avalanșa iubirii și afecțiunii, avalanșa prosperității, bunăvoinței și păcii.

Prin întâlnirile cu divinitatea ființei voastre, prin puterea perseverenței, prin abundența modelelor de gândire, prin recalibrarea proceselor voastre de gândire, prin permitere și prin eliberarea a tot ceea ce nu ar mai trebui să ocupe cadrul existenței voastre, prin tot ceea ce este și prin tot ceea ce nu este, voi veți găsi decretele necesare, pașii necesar de făcut pentru descoperirea fructuoasă a locului în care vă aflați și a celui în care să fiți.

NOI, Hathorii, strămoșii lumii voastre cunoscute. Strămoașele existenței voastre cunoscute. Suntem alături de voi, pregătiți să vă susținem în tot ceea ce voi sunteți. Pregătiți să vă ghidăm. Pregătiți să fim ghidați de către voi. Pregătiți să-i ajutăm pe toți copiii noștri în găsirea celei mai înalte destinații a ființei voastre.

Asta este tot ceea ce avem pentru voi acum. Vă iubim. Suntem cu voi. La revedere pentru acum.

După cum am promis, aveți aici un scurt mesaj pentru voi toți de la Arhanghelul Metatron.

Preaiubiți copii ai lui Gaia, pe măsură ce intrați în coridorul ascensiunii către propria voastră creație, voi o veți ajuta pe Gaia să-și întindă din nou aripile, o veți ajuta pe ea în timp ce vă veți ajuta pe voi înșivă, și făcând acest lucru vă veți ridica și mai mult propriile voastre vibrații. Pentru că adevărata esență a ființei stă în înțelegerea că voi toți sunteți conectați cu divinul, voi toți sunteți conectați cu adevăratele voastre sine proprii, voi toți sunteți conectați cu Gaia și cu tot Universul. Pentru că totul este UNA și una este TOTUL. Așa că, voi aveți de căutat un cristal de o înaltă puritate și abundență, un cristal care să vă aducă mai aproape de înțelegerea a ceea ce voi sunteți, un cristal care să elibereze liniile de forță magnetică ale ființei voastre și să vă alinieze cu liniile de forță magnetică ale lui Gaia.  

Formațiunea rafinată a celor mai extraordinare dorințe inserată în doctrina clasificărilor lui Gaia ca cea mai pură formă de expresie, poate fi găsită în directiva aragonitului din rețeaua elementelor structurale ale ființei sale.

Prin principiile aragonitului este apoi posibilă stabilirea unei înțelegeri în ceea ce privește conectivitatea care multora de pe planeta voastră le lipsește și pe care într-adevăr doresc să o experimenteze. Frecvența pe care acest model particular o poartă poate pătrunde prin ființa voastră la nivele foarte înalte și să restabilească legătura demult pierdută la influențele archonice ale lumii voastre cunoscute.

Prin intermediul principiilor aragonitului acordurile pot fi resetate, înviate și direcționate către adevărata esență a ființei voastre, către adevărata esență a ceea ce voi sunteți. Aceasta duce la o deschidere a canalelor de comunicare nu numai cu divinitatea pe care voi o alegeți, dar cel mai important cu cea cu care tânjiți să vă conectați, și aceea sunteți voi înșivă. Pe măsură ce principiile vor abunda pe planeta voastră, din ce în ce mai multe întâlniri cu inserarea divinului vor fi dobândite prin cunoașterea trecutului, cunoașterea viitorului și a momentului prezent de timp.”

Pentru aceia dintre voi care nu știu despre Aragonit

Acesta este un cristal puternic pentru vindecarea Pământului și pentru vindecarea voastră... atât emoțional cât și spiritual. El rezonează foarte puternic prin chakra rădăcină și prin chakra pământului pentru a elibera excesul de energie.... și pentru împământarea spirituală  în Mama Gaia.

Vibrațiile acestui cristal vă ajută să simțiți un sentiment mai puternic de susținere și conectare cu pământul. Energia Clusterelor de Stele de Aragonit vă vor echilibra și susține chakrele inferioare... și vă vor oferi un sentiment de stabilitate în viața voastră.

Aceste cristale au o vibrație excelentă pentru a vă permite să vă simțiți mult mai împământați, pe deplin prezenți și centrați. Ele vă pot ajuta să fiți mai răbdători și mai încrezători în ceea ce privește circumstanțele vieții voastre.

Folosirea lor este una dintre cele mai utile metode de eliberare a stresului ... și atunci când aveți în general dificultăți în a face față din punct de vedere emoțional circumstanțelor vieții voastre, aceste cristale pot fi deosebit de utile. Ele pot calma furia și resentimentele... și sunt cunoscute pentru ajutorul pe care îl pot oferi în situații de stres, anxietate și alte emoții negative.

Clusterele de Stele de Aragonit au o vibrație spirituală puternică și sunt un ajutor excelent în meditație. Pe timpul meditației, ele sunt cunoscute pentru faptul că aduc viziuni ale unor amintiri de mult uitate ... atât din această viață cât și din viețile trecute. Poate fi destul de provocator să aveți aceste viziuni, mai ales dacă este vorba de amintiri pe care ați fi vrut ca mai degrabă să le uitați, care revin în atenția voastră.

Cum acest lucru este destul de comun atunci când folosiți aceste cristale, este deosebit de benefic să folosiți Clusterele de Stele de Aragonit înainte de meditație, pentru a vă permite să fiți mai pregătiți.

Vă vor curăța câmpul auric de dizarmonie și apoi vă vor echilibra chakrele. Energia acestor cristale vă poate ridica vibrația la un nivel foarte înalt pregătindu-vă pentru întâlnirea cu spiritul.

Odată ce a reușit să vă ridice vibrația, această energie curge apoi prin voi pentru a vă energiza corpul fizic.

Meditația cu acest cristal vă aduce înapoi amintiri vechi într-un mod foarte viu, atât din această viață cât și din viețile trecute. Odată ce v-ați eliberat de aceste amintiri, meditațiile viitoare pe care le veți face cu aceste cristale vor fi destul de diferite.

Încă o dată, vă mulțumesc că ați ascultat/citit. Vă iubesc pe toți și vă trimit o AVALANȘĂ de prosperitate, abundență, sănătate, iubire și lumină!


Traducere Monica Poka
http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/2014/10/portalul-avalansei-succesului.html

Niciun comentariu: