26 mai 2014

Super:Romania vazuta de sus - filmare aeriana a principalelor orase

                        Romania-animated-flag
http://www.thinglink.com/scene/518336466779111424

Obiective turistice din Romania 
http://www.romanian-explorer.com/

Medicul Leonard Coldwell socheaza: orice forma de cancer se vindeca in cateva saptamini


În ziua de azi, cancerul este una din principalele probleme de sănătate ale omenirii. De aceea, este bine de știut că există multe căi de prevenire și vindecare a acestei boli. Doctorul Leonard Coldwell explică cele mai recente metode și tratamente care ajută la prevenirea, tratarea și vindecarea cancerului. Iată ce spune el în interviul difuzat în data de 18 ianuarie, 2013.
Reporter: Domnule dr. Coldwell, am văzut în câteva dintre înregistrările dv video, unde spuneți că boala cancer se poate vindeca și între 2 și 16 săptămâni.
Dr. Leonard Coldwell: Din experienta mea, orice cancer se poate vindeca între 2 și 16 săptămâni. Dar la fel de adevarat este și faptul că orice doctor cu o experiența de peste 20 de ani, știe că această bolală se poate vindeca și instantaneu, fenomen cunoscut ca vindecare spontană. Există chiar și o carte scrisă de un autor pe care nu-l agreez, care prezinta mai multe cazuri de vindecare spontană. Aceasta înseamnă că este posibil, iar noi doar trebuie să găsim o cale să accesăm acest lucru. De asemenea, vindecări se întâmplă și în așa zisele locații sfinte, gen Lourdes, dar nu este neapărat din cauza locului ci a așteptărilor și convingerilor pacienților.

În momentul în care scapi de starea acidă (acidoza) și toxicitate internă, în momentul în care corpul devine alcalin și îmbogățit în oxigen prin adoptarea unei diete crude vegale și a sucurilor verzi bogate în clorofilă, bogate în calciul bun și minerale, deci în momentul în care corpul tău ajunge la alcalinitate, atunci cancerul este stopat. Poate dura câteva zile sau câteva săptămâni, dar acesta va fi oprit. Aduci corpul la un pH vindecător, pH-ul sângelui sănătos trebuie să fie ușor alcalin, la valoarea de 7,36 dar în faza de vindecare, el trebuie să fie mai alcalin, în jur de 7,5. Dr. Martin din Germania, folosește o metoda de oxigenare a sângelui, unde se scoate tot sângele din corp (este negru) se oxigenează (devine roz) și dupa 12 astfel de ședinte ai un sânge ca de nou născut, iar lipsa oxigenului este ușor eliminată. Este ca și cum ar fi un dopaj, dar legal.
Unii medici din Europa folosesc injecții (intravenoase) cu Vitamina C. În jur de 100cc (100 ml) de trei ori pe săptămâna, iar în unele cazuri mai des. Și din experiența mea, cancerul sau tumorile au dispărut chiar și în două zile. Vitamina C este un puternic vindecător și ajută și în majoritatea afecțiunilor inimii, dar din păcate, vitamina C va începe să fie un remediu dat numai pe rețetă și de formă sintetică, la fel ca și vitamina E. Vitamina E, foarte ușor și eficient rezolvă toate problemele legate de tensiune arterială; dar s-au facut studii cu Vitamina E de formă sintetică, iar concluziile au fost că nu este eficientă. Bineînțeles, forma sintetică nu este eficientă, ci doar cea naturală.
Dacă natura creează o problemă, natura creează și soluția. Daca ceva nu a existat acum 100 de ani, înseamnă că nu ai nevoie de ea astăzi (referitor la medicamente și remedii de sinteză). Când dorești să ajuți pe cineva și să-l informezi mai bine cum își poate elimina cancerul foarte repede, i-aș recomanda în primul rând să treacă instantaneu la o dietă vegano – crudivoră. Sunt cărți, sunt deja bucătari care te pot învata despre acest gen de hrană, sunt materiale video despre acest subiect. De asemenea, dacă nu există afecțiuni ale rinichilor, aș recomanda să se bea aproape 4 litri de apa pe zi, la care se adaugă jumătate de lingurița de sare de mare. Avem nevoie de sare pentru orice fel de functii ale corpului. Avem nevoie de electricitate, iar această electricitate poate fi produsă într-un mediu cu suficientă sare. Deci dacă ai lipsă sau carență de sare, ai și o problema de tensiune.
Reporter: Vedeți dar recomandarea este să nu prea consumi sare, în special dacă ai probleme de tensiune.
Dr. Lenard Coldwell: Ok, este de fapt exact invers. Problema este că ei fac referire la sarea de masa care, de cele mai multe ori are următoarea compoziție: 1/3 sticlă, 1/3 nisip și 1/3 sare. Deci sticla sau nisipul, zgârie arterele și vasele de sânge și acestea încep să sângereze, iar în aceste cazuri, colesterolul merge acolo și începe să repare problemele ca să oprească sângerarea internă, până la deces. Acum, deodată, colesterolul este cauza tensiunii pentru că subțiaza vasele sanguine în încercarea de a acoperi diversele zgârieturi din vasele sanguine. Și acest lucru este absurd. Nu se moare din prea mult colesterol, ci din prea puțin. Sunt mulți oameni cu colesterol 600 și sunt foarte sănătoși și făra nicio problema de sănătate. Oricine din secția de arsuri grave știe că persoanelor cu arsuri li se dă în fiecare zi să mănânce între 20 și 25 de ouă fierte tari. Pentru că ei știu că numai colesterolul poate reconstrui și genera celule foarte sănătoase într-un timp foarte scurt. 80% din celule sunt compuse din colesterol. Deci de unde pot veni noi celule sănătoase daca nu există suficient colesterol? Fiecare va trebui să aibe nivelul de colesterol măcar la 250. Și apoi ți se spune LDL și HDL sunt colesterol rău și bun. Nici măcar nu este colesterol, ci este o proteină care transportă colesterolul.dr3 Dr. Leonard Coldwell: cancerul poate fi vindecat în câteva săptămâni
Deci dacă te uiți la ceea ce știu medicii și ceea ce nu stiu…. Dr. Gary Niles și multe alte persoane au spus că medicii și cei din profesia medicală au cea mai scăzută medie de viata, care este în jur de 56 de ani, au cea mai ridicată rată la abuzul de alcool și de droguri, cea mai ridicată rată a suicidului, numai a psihiatrilor este mai ridicată. Deci, din păcate, noi mergem la acești oameni să-i întrebăm cum să avem o viața sănătoasă, fericită și longevivă. Cred că trebuie să ne revizuim modul de gândire.
           

Binecuvanteaza si multumeste!

                             
Vei înţelege mâine lecţia de astăzi!
Te întorci în casa sufletului tău. Ești fidel inimii tale. Mintea are legi, uneori cam reci. Oameni frânţi sufleteşte găsim la tot pasul. Au fost, sunt şi vor mai fi. Ne rănim între noi din orgoliu, invidie, neputinţe. Postiţi, rugaţi, iertaţi. Spăşiţi sau nu. Societatea cu al ei carusel a ameţit conștiințe. Sunt succese care coboară și înfrângeri care te înalță. Important e să poți dormi liniștit noaptea…Este loc și de căință.
Oamenii au nevoie de timp ca să te ierte, Doamne însă are nevoie de Clipă: „Adevărat grăiesc ţie, astăzi vei fi cu Mine în rai” (Luca, 23, 43). Cine te iartă, te va ierta, iar cine te urăşte, te va urî. Mai ales dacă ţine morţiş să rămână mic. Şi nu are nevoie de ani, de dovezi, de… Ce bine că Dumnezeu nu e ca omul, că demult ar fi trebuit să fie sfârşitul lumii! Doamne încă mai aşteaptă întoarcerea, iertarea, iubirea, recunoştinţa, comuniunea.
Caută noi începuturi și descoperă bucuria de a lăsa trecutul în urmă. Reproșurile sunt mai grele ca necazul în sine. În viață nu poți să spui oricui orice. Mulți rămân doar la ambalaj, oricât am povesti despre gustul miezului. Fiecare om are taina sa. Inimă fină sau cu multe crestături. Intuiții, inspirații, structuri logice. Iartă! Strângerea de inimă să devină strângere de mână. Roagă-te! Fiecare grăunte are făină, dar şi tărâţe. Şi cel mai bun vin are drojdia lui. În fiecare rău e un bine, depinde de noi ce alegem să folosim, să vedem. Binecuvântează şi mulţumeşte pentru tot ce primeşti. Vei înţelege mâine lecţia de astăzi!
Durerea unui suflet uneori e atât de mare ca şi cum ar fi durerea întregii lumi. Poartă în el toată umanitatea. La fel e şi cu bucuria. Şi cu plânsul. Durerile sufletului sunt mai puternice decât durerile trupului. Viermele neîncrederii pătrunde în solul sufletului și roade toate rădăcinile plantelor îngrijite, mai ales a florii încrederii. Şi e tare greu de semănat după ce pământul inimii e uscat şi sunt bolovani acolo. Udă cu lacrimi ce e de udat, ară cu iertare, discuieşte cu bunătate şi seamănă iar seminţele iubirii. Aşteaptă raza de soare şi binecuvântarea lui Dumnezeu. „Fereşte-te de rău şi fă bine, caută pacea şi o urmează pe ea.” (Ps.33,13)
Atit sentimentul aroganței și al superiorității, cât și al insuficienței și al inferiorității sunt atitudini extreme ale vieții ce pot dărâma ființa oricui. Dumnezeu, făcând pe om, nu a vrut să creeze un rob, un sclav, ci un suveran, un împărat al creaţiei. Omul nu e făcut să fie înfrânt. Greutăţile din corabia vieţii ne fac să avem stabilitate în furtunile şi valurile nopţii. Cuminte, năstruşnic, trist sau vesel, filmul vieţii rulează clipă de clipă în premieră doar o singură dată. Filmezi sau te laşi filmat?
blessing handCrede-mă că nu vrei averi. Vrei pace şi iubire. Te-ai agitat în zadar: “Gol am ieşit din pântecele mamei mele şi gol mă voi întoarce în pământ! Domnul a dat, Domnul a luat; fie numele Domnului binecuvântat!” (Iov, 1,21) Totul este atât de simplu şi de frumos. Sufletul tău e pur. Ai răbdare. Păstrează sănătatea sufletului aşa cum ţii la sănătatea trupului. Frumuseţea, gingăşia inimii şi a gândului curat fac ca orice om să devină frumos şi la exterior, indiferent ce urme are pe trup… Lumina din interior radiază şi acoperă orice rană, orice minus, orice…Înnobilează sufletul, curăţă ochii să vadă cele bune şi mintea să gândească plusurile şi viaţa se va schimba.
Dumnezeu nu este o balanță, un cântar: ți-am dat, îmi dai. Dumnezeu este iubire. Dumnezeu este un Tată iubitor, înțelegător, atotcuprinzător, iertător. Fii suflet nobil şi pe mormântul tău nu va fi doar o floare, ci şi o lacrimă fierbinte, iar din cer vei primi un surâs de soare…
Nimic nu e rău, noi le folosim rău. Din ce suntem transmitem celorlalți. Fiecare zi este o viaţă în miniatură. La fel şi judecata de apoi este gustată zilnic de fiorii conştiinţei. Vă dăruiesc speranţă şi linişte interioară. Veşnicia este acum. Buzele miros a rugăciune.
Dragostea = Răbdare, Iertare, Bucurie.
Autor-ieromonah Hrisostom Filipescu
sursa-hrisostomfilipescu.files.wordpress.

Cultivatorul "Ploskorez Fokin"

                           Permacultură

Stimate cititoare/cititor, bună ziua. 
Aşa cum ne e obiceiul, din când în când ne reprezentăm cu câte ceva nou. În ediţia de azi a Buletinului nostru, vă propunem o iniţiativă a editurii menită să vină în sprijinul celor care, ori în urma lecturii seriei pe care o publicăm, ori din alte motive, au început să caute un raport autentic cu pământul, încercând să-şi "crească cu propriile mâini" hrana. Mai exact spus, cei care au ales "permacultura" sau cultivarea în mod natural a grădinilor. Ştim din mesajele voastre că mulţi, încă înainte de a trece la crearea de aşezăminte sau de a alege modul curat de viaţă care se profilează în cărţile "Anastasiei", au început să-şi facă o mică sau mare grădină, o livadă, un loc verde în natură unde să-şi cultive în mod "ecologic" legume, cereale, fructe şi altele. Avem unele idei şi le vom pune în practică. 
Azi vă propunem o sapă, una chiar foarte simplă, însă genială. Este vorba de cultivatorul "Ploskorez Fokin". Se vorbeşte pe multe bloguri despre această mică unealtă care are ca scop uşurarea muncii pe micile suprafeţe de terenuri. Pentru a avea mai multe informaţii intraţi pepagina dedicată, iar cei ce cred că pot fi interesaţi de ea, sunt aşteptaţi să sune la telefoanele din semnătură. Gradual vom traduce şi filmuleţele din pagină şi vom veni cu detalii suplimentare. 
Despre acest instrument, am auzit pentru prima oară de la o prietenă dragă care îl găsise pe bloguri. Sceptic în ce priveşte "miraculozitatea" unor unelte sau obiecte, nu am acordat mare atenţie, însă, aşa cum se întâmplă în aceste cazuri, mi-a rămas informaţia în minte unde a lucrat. Am vizitat mai multe bloguri, forumuri şi site-uri şi am înţeles că era cu adevărat o invenţie preţioasă, mai ales pentru cei care au înţeles din cărţile de la Dianuşa că agricultura viitorului nu presupune ruperea spatelui sau bătături în palme, aşa cum se obişnuieşte de milenii. Se poate şi trebuie să se obţină rezultate bune şi fără eforturi inumane şi fără raţiune. Asta pentru început, deoarece dacă ar fi să aplicăm ideile Anastasiei, cu timpul ar trebui să reducem drastic intervenţia noastră în grădină. Vom urmări şi observa plantele.
Sursa: Editura Dianusa

Forta vindecatoare a soarelui

                               Image Hosting by
 PictureTrail.com
            http://viataverdeviu.ro/soarele-cea-mai-puternica-forta-vindecatoare

Numar de Inger : 68

                                          
Numărul 68 este un amestec de vibrații ale numerelor 6 și 8. Numărul 6 își împrumută atributele sale de protecție, încredere, îngrijire și cultivare, abilitatea de a face compromisuri, de a se sacrifica pe sine și de a-i servi pe ceilalți, de dragoste de casă și familie, de a furniza provizii şi are grijă de abilitatea economică,  aspectele materiale și monetare ale vieții. Numărul 8 își adaugă influențele sale de răbdare și fiabilitate, autoritate personală și putere interioară, înțelegere a business-ului,manifestarea bogăției și abundenței, adevăr și integritate, ambiție și reușite, și Karma - Legea Spirituală a Cauzei și Efectului

Numărul angelic 68, care se repetă, vorbește despre managementul sinelui și despre capacitatea de a atinge succesul datorită eforturilor tale personale, intențiilor și acțiunilor. Numărul angelic 68 îți spune să ai încredere că finanțele tale se află în grijă și că toate nevoile tale de zi cu zi vor fi satisfăcute. Dacă ai vreo frică, îngrijorare sau îndoială, cere-le îngerilor tăi îndrumare și asistență

Numărul angelic 68 reprezintă, de asemenea, un mesaj de la îngerii tăi că posesiile tale materiale și viața ta în general nu trebuie să fie aglomerată. Renunță la vechi pentru a face loc noului. Dacă ai de gând să vinzi ceva de valoare materială, numărul angelic repetitiv 68 îți poate indica faptul că acel lucru/acele lucruri te vor părăsi repede și ușor.


Cum citim numerele ingerilor

                                   
În viaţa de zi cu zi, acţiunile, emoţiile, insight-urile şi gândurile noastre sunt ghidate de către îngeri păzitori şi ghizi spirituali. Pentru a ne atrage atenţia, gardienii noştri ne transmit semne într-o modalitate subtilă sau, câteodată, evidentă putându-ne astfel ghida mai uşor prin intermediul lor.

Una dintre modalităţile pe care îngerii o folosesc pentru a ne capta atenţia este aceea de a ne arăta semne fizice, precum repetarea unor secvenţe de numere, care pot apărea în tot felul de locuri. Numerele sunt peste tot în jurul nostru şi le întâlnim în fiecare zi, deci nu este dificil pentru îngeri să le aranjeze într-un anumit fel, astfel încât noi să fim conştienţi de ele.

Când recunoaştem şi interpretăm secvenţe repetitive de numere din jurul nostru, suntem capabili să ne simţim mai conectaţi cu ghizii noştri spirituali şi îngerii. Acest lucru ne permite să deschidem o uşă interioară spre o conexiune puternică şi inspiraţională cu tărâmul îngerilor care ne conferă claritate, speranţă, pace şi iubire.

Interpretarea mesajelor şi a înţelesurilor Numerelor Îngerilor (sau a secvenţelor repetitive de numere) reprezintă o modalitate eficientă de a primi mesaje recurente şi insight-uri de la îngerii noştri păzitori şi călăuzitorii noştri spirituali.

Interpretarea Numerelor Îngerilor este o acţiune personală şi, pentru a le descifra corect, o persoană trebuie să-şi folosească propriile abilităţi intuitive. Aşa cum fiecare suflet posedă o vibraţie şi o energie unică, la fel se întâmplă şi în cazul mesajelor Îngerilor prin intermediul numerelor: ele se descifrează unic pentru fiecare persoană în parte.

Plasamentul numerelor în cadrul unei secvenţe are propriul înţeles. Atunci când se găsesc mai mult de trei cifre într-o secvenţă, cifra/cifrele din mijloc este/sunt focusul principal deoarece ea/ele reprezintă enigma descifrării mesajului şi a înţelesului acestuia.

Atunci când mai multe cifre se găsesc într-o secvenţă repetitvă, după ce se investighează mesajul transmis de numerele din mijloc, secvenţa de numere se priveşte ca un întreg. Fiecare cifră poate fi privită independent, apoi suma cifrelor poate fi redusă la o singură cifră pentru a obţine un înţeles mai detaliat. De exemplu, o secvenţă repetitivă a numărului 376 poate fi privită în mai multe feluri. Numărul 7 se investighează prima dată. Apoi, fiecare cifră, individual - 3, 7, 6. Apoi, se calculează suma cifrelor numărului 376 = 3 + 7 + 6 = 16 = 1 + 6 = 7. Astfel, cifra 7 reprezintă centrul mesajului şi a înţelesului numărului.

O persoană trebuie să-şi folosească intuiţia şi cunoaşterea interioară pentru a-şi descifra mesajul personal. Sufletul ei va rezona cu mesajul potrivit.

Folosirea şi înţelegerea Numerologiei Angelice sau Numerelor Îngerilor ne ajută să dobândim claritate şi ghidare din partea tărâmului angelic. Mesajele şi înţelesurile lor descrise în paginile următoare sunt menite să fie folosite doar ca un ghid.

Numerologie: Numarul Minor al Inimii - cheile catre destinul tau cel bun

                                       Numerologie: 
Numarul Minor al Inimii -cheile catre destinul tau cel bun

 Descopera Numarul Minor al Inimii tale. El te calauzeste pe calea destinului tau bun. Acest numar sta ascuns in numele tau scurt si reflecta intr-un mod mai condensat si micro energiile si vibratiile transmise de numele complet.

Numarul Minor al Inimii este un numar al numerologiei mai putin cunoscut, venind insa ca o completare necesara si fireasca a Numarului Dorintei Inimii. In timp ce Numarul Dorintei Inimii are in vedere in calcularea sa numarul intreg al unei persoane (asa cum i-a fost dat la nastere si cum apare in bulletin), Numarul Minor al Inimii are in vedere numele cel mai comun al unei persoane, numele sau scurt, numele prescurtat, numele curent, numele dupa care este strigata sau dupa care este cel mai bine cunoscuta.

Spre ex., o persoana cu numele Daniela poate fi cunoscuta in anturajul sau ca Dana, o persoana cu numele Alexandra poate fi strigata Alex, o persoana cu numele Mariana poate fi strigata Mari, o persoana cu numele Ana Maria poate fi cunoscuta ca si Ane. La fel de bine, poate fi cunoscuta precum Daniela, Alexandra, Mariana, Ana Maria. Numarul Minor al Inimii este strict legat de numele tau prescurtat, insa in anumite cazuri in care prescurtarea lipseste (precum in cazul numelui Irina), se are in vedere si prenumele complet, cu conditia sa fie prenumele dupa care esti cel mai cunoscuta in grupul tau. 

Numele scurt, pe nedrept neglijat, prezinta o importanta colosala in numerologie. El reduce numele complet al unei persoane, reflectand intr-un mod mai condensat si micro energiile si vibratiile transmise de numele complet. Numele prescurtat scoate in evidenta si intensifica anumite aspecte ale fiintei tale lasate in umbra in numele intreg, lasand in schimb in umbra aspecte care sunt puternic accentuate de numele intreg. Numele scurt iti ofera perspective si unghiuri de vedere a ceea ce iti doresti cu adevarat de la viata. El revela preocuparile tale interioare minore si ascunse bine in inima, care scapa vederii celor multi.

Pentru a-ti afla Numarul Minor al Inimii, calculul este extrem de simplu. Se aduna cifrele corespunzatoare vocalelor din numele tau scurt. Daca te chema Alexandra si cunoscutii tai te striga efectiv Alexandra, fara nicio alta prescurtare, atunci ai in vedere prenumele tau intreg. Daca numarul obtinut este format din doua cifre, acestea se aduna intre ele pana cand rezultatul este redus la o singura cifra.
In tabelul de mai jos, ai vocalele si cifrele corespunzatoare lor:
a-1
e-5
i-9
o-6
u -3

Spre exemplu pentru un nume scurt precum Mira (prescurtare de la Mirabela), calculul se va face astfel. Dupa cum se observa, in acest nume scurt sunt prezente 2 vocale: i + a adica 9+1. 9+1 =10. Fiindca 10 este format din doua cifre, rezultatul se va reduce la una singura. 10 = 1+0= 1. Numarul Minor al Inimii pentru numele Mira este 1.
Odata ce ti-ai calculat Numarul Minor al Inimii, poti citi mai jos interpretarea sa:

1 ca Numar Minor al Inimii

Numele tau scurt aduce atitudine si incredere in sine, aduce o constientizare a unei personalitati puternice. In adancul inimii tale esti o invingatoare si ai o fire rebela, care nu poate fi supusa. Inauntrul tau, stii ca esti puternica si ca vulnerabilitatea pe care o afisezi uneori nu este decat temporara. Nu te lasi intimidata de nimic asa usor. Crezi in spiritul dreptatii si esti mai independenta si mai sigura pe tine decat lasi sa se vada. Simti ca te-ai nascut pentru ca altii sa te urmeze si nu pentru ca tu sa-i urmezi pe altii. Iti place sa faci lucrurile pe cont propriu. Uneori, propria fire independenta te sperie.

2 ca Numar Minor al Inimii

Numele tau scurt aduce un vant al pacii si al linistii in inima ta. Cu un astfel de nume, nu poti gasi implinirea si satisfactia decat in a fi o persoana mai pacifista, mai intelegatoare, mai buna si mai blanda cu ceilalti. Esti atasata de ceilalti si ai tendinta de a te baza pe ceilalti in cele mai multe lucruri. Dai dovada de diplomatie, tact si sensibilitate in relatiile cu cei din jurul tau. Nu iti place sa faci lucrurile de una singura si nici sa stai prea mult singura. Esti inclinata catre arta muzicii si catre activitatile muzicale.Au un efect linistitor asupra sufletului tau.

3 ca Numar Minor al Inimii

In adancul inimii tale, indiferent de cat de suparata ai fi, indiferent de greutatile pe care le intampini, constientizezi ca iubesti viata atat de mult…. Numele tau scurt intensifica pofta ta de viata, pasiunea de a trai si de a fi, creativitatea, insufletirea. Cu acest Numar al Inimii, simti un imbold interior de a te distra, de a te bucura de viata si de compania oamenilor, de a cauta in permanenta surse de distractie, de a trata viata intr-un mod pozitiv, istet si plin de umor. Adeseori, cu un astfel de nume, te poti transforma intr-o sursa de motivatie si de inspiratie pentru ceilalti.

4 ca Numar Minor al Inimii

Numele tau scurt iti aduce profunzime, pragmatism, capacitatea de a vedea viata asa cum este ea si de a-ti asuma responsabilitatile ei. In adancul inimii tale, stii ca multe lucruri in aceasta viata, lucruri care sunt legate atat de propria persoana, cat si de cei dragi, depind de tine si numai de tine. In adancul inimii tale, stii ca ai bine definite notiunile de bine si rau si nu faci rabat de la ele. Ai simtul realitatii si un mod mai serios, mai grav si mai filozofic de a vedea viata. Pe altii rutina vietii ii oboseste. Pe tine te motiveaza insa si iti da puterea de a merge mai departe. Nu esti o persoana foarte sociabila si iti place sa faci lucrurile ca la carte.

5 ca Numar Minor al Inimii

Vibratia transmisa de numele tau scurt poate fi, la nivel energetic, o explicatie a dorintei tale interioare de libertate, de zbor, de descoperire. In adancul inimii tale visezi ca zbori, visezi ca esti libera. Visezi cu ochii deschisi la aventura si la cautarea unor senzatii si emotii necunoscute si neexplorate inca. Ai o imaginatie bogata si o inteligenta nativa. Fire dinamica si flexibila, te poti adapta mai usor decat isi imagineaza ceilalti la schimbarile din jurul tau. Nu iti place sa stai in rand cu lumea si simti un imbold interior de a fi neconventionala, de a iesi din multime, de a te face intr-un fel mai indivualist si mai nonconformist remarcata. Acesta este un aspect al fiintei tale care va iesi la suprafata mai ales inspre perioada maturitatii.

6 ca Numar Minor al Inimii

Numarul tau scurt aduce rabdare, toleranta si capacitatea de a-i asculta pe ceilalti. In adancul inimii tale, esti o fire domestica, calda, buna, preocupata de binele celor dragi si de a-i face pe ceilalti sa se simta confortabil. Totodata numele tau scurt indica si o capacitate crescuta de a lua pe umerii tai responsabilitati si greutati, usurandu-i in schimb pe cei dragi. Iti place armonia si te porti intr-o maniera grijulie si atenta cu cei din jur. Ai un al saselea simt atunci cand vine vorba de a domoli spiritele si de a calma conflictele. Acest nume te face sa visezi cu ochii deschisi la un camin linistit si armonios, la o familie frumoasa.

7 ca Numar Minor al Inimii

Numele tau scurt este legat de setea de cunoastere, de studiu, de aprofundare, de descoperire a informatiei, de dezvoltare a intuitiei tale innascute.numarul minor al inimii 7 In adancul inimi tale, esti pasionata si atrasa de tot ceea ce are loc dincolo de suprafata si scapa vederii celor mai multi. Vibratia numelui tau te duce foarte aproape de interiorul tau. Iti place sa-ti explorezi sinele si sa arunci priviri introspective asupra a ceea ce se intampla in sinea ta. Ai un fel boem si extravagant de a fi, care ii atrage pe multi. Ai o inteligenta ascutita care tine mai ales de simturi, intuitie si perceptie.

8 ca Numar Minor al Inimii

Numele tau scurt aduce o dorinta arzatoare de a realiza ceva in aceasta viata, de a lasa ceva concret si palpabil in urma ta. In adancul inimii tale, stii ca limitele puterii personale... nu au limite de fapt. Iti doresti sa faci ceva in aceasta viata, ceva care sa aduca numele tau si abilitatile tale pe buzele multa. Este un nume care te face sa constientizezi bunastarea materiala in sensul in care este conectata cu recunoasterea sociala si statutul. Esti incapatanata, hotarata, muncitoare, ambitioasa, capabila sa conduci. Ai tarie interioara. Nu te dai batuta cu una cu doua, nici nu renunti usor atunci cand iti doresti ceva cu adevarat. Ai un spirit critic excelent si poti evalua de la o prima vedere caracterul cuiva.

9 ca Numar Minor al Inimii

Vibratia numelui tau este una umanitara, care te face sa iti conectezi fiinta la binele general al umanitatii. Energia numelui tau este una pacifista si arzatoare in acelasi timp, continand in ea o dorinta ardenta de a avea un impact benefic asupra lumii intregi. Ai vederi largi si deschise asupra vietii pe pamant. Esti preocupata de binele omenirii si adesea te trezesti prinsa luptand pentru un scop mai mare, acela de a schimba lumea in mai bine.

Nu vrei sa traiesti oricum, ci stiind ca ai luptat sa lasi in urma ta o lume mai buna. Idealista, sensibila si uneori atat de atasata de idealul tau incat te desprinzi usor de realitate, lasi de multe ori fericirea personala pe un loc secundar. Dragostea nu face in mod expres parte din cautarile tale. Daca este posibila si intervine benevol in viata ta, este foarte bine. Daca nu, tot este ok. Ai atata capacitate de daruire si te daruiesti lumii intregi, incat nu simti nevoia de a darui unei singure persoane in mod expres. Esti dispusa sa iti sacrifici planurile personale precum a-ti intemeia o familie daca stii ca viata ta poate servi unui scop general mult mai mare.

Foto Number 9 by Shutterstock

preluare  http://www.garbo.ro/articol/Lifestyle/14220/numarul-minor-al-inimii.html#ixzz32imtHKg6
Numarul Minor al Inimii -cheile catre destinul tau cel bun
Descopera Numarul Minor al Inimii tale. El te calauzeste pe calea destinului tau bun. Acest numar sta ascuns in numele tau scurt si reflecta intr-un mod mai condensat si micro energiile si vibratiile transmise de numele complet.
Numarul Minor al Inimii este un numar al numerologiei mai putin cunoscut, venind insa ca o completare necesara si fireasca a Numarului Dorintei Inimii. In timp ce Numarul Dorintei Inimii are in vedere in calcularea sa numarul intreg al unei persoane (asa cum i-a fost dat la nastere si cum apare in bulletin), Numarul Minor al Inimii are in vedere numele cel mai comun al unei persoane, numele sau scurt, numele prescurtat, numele curent, numele dupa care este strigata sau dupa care este cel mai bine cunoscuta.
Spre ex., o persoana cu numele Daniela poate fi cunoscuta in anturajul sau ca Dana, o persoana cu numele Alexandra poate fi strigata Alex, o persoana cu numele Mariana poate fi strigata Mari, o persoana cu numele Ana Maria poate fi cunoscuta ca si Ane. La fel de bine, poate fi cunoscuta precum Daniela, Alexandra, Mariana, Ana Maria. Numarul Minor al Inimii este strict legat de numele tau prescurtat, insa in anumite cazuri in care prescurtarea lipseste (precum in cazul numelui Irina), se are in vedere si prenumele complet, cu conditia sa fie prenumele dupa care esti cel mai cunoscuta in grupul tau.
Numele scurt, pe nedrept neglijat, prezinta o importanta colosala in numerologie. El reduce numele complet al unei persoane, reflectand intr-un mod mai condensat si micro energiile si vibratiile transmise de numele complet. Numele prescurtat scoate in evidenta si intensifica anumite aspecte ale fiintei tale lasate in umbra in numele intreg, lasand in schimb in umbra aspecte care sunt puternic accentuate de numele intreg. Numele scurt iti ofera perspective si unghiuri de vedere a ceea ce iti doresti cu adevarat de la viata. El revela preocuparile tale interioare minore si ascunse bine in inima, care scapa vederii celor multi.
Pentru a-ti afla Numarul Minor al Inimii, calculul este extrem de simplu. Se aduna cifrele corespunzatoare vocalelor din numele tau scurt. Daca te chema Alexandra si cunoscutii tai te striga efectiv Alexandra, fara nicio alta prescurtare, atunci ai in vedere prenumele tau intreg. Daca numarul obtinut este format din doua cifre, acestea se aduna intre ele pana cand rezultatul este redus la o singura cifra.
In tabelul de mai jos, ai vocalele si cifrele corespunzatoare lor:
a-1
e-5
i-9
o-6
u -3
Spre exemplu pentru un nume scurt precum Mira (prescurtare de la Mirabela), calculul se va face astfel. Dupa cum se observa, in acest nume scurt sunt prezente 2 vocale: i + a adica 9+1. 9+1 =10. Fiindca 10 este format din doua cifre, rezultatul se va reduce la una singura. 10 = 1+0= 1. Numarul Minor al Inimii pentru numele Mira este 1.
Odata ce ti-ai calculat Numarul Minor al Inimii, poti citi mai jos interpretarea sa:
1 ca Numar Minor al Inimii
Numele tau scurt aduce atitudine si incredere in sine, aduce o constientizare a unei personalitati puternice. In adancul inimii tale esti o invingatoare si ai o fire rebela, care nu poate fi supusa. Inauntrul tau, stii ca esti puternica si ca vulnerabilitatea pe care o afisezi uneori nu este decat temporara. Nu te lasi intimidata de nimic asa usor. Crezi in spiritul dreptatii si esti mai independenta si mai sigura pe tine decat lasi sa se vada. Simti ca te-ai nascut pentru ca altii sa te urmeze si nu pentru ca tu sa-i urmezi pe altii. Iti place sa faci lucrurile pe cont propriu. Uneori, propria fire independenta te sperie.
2 ca Numar Minor al Inimii
Numele tau scurt aduce un vant al pacii si al linistii in inima ta. Cu un astfel de nume, nu poti gasi implinirea si satisfactia decat in a fi o persoana mai pacifista, mai intelegatoare, mai buna si mai blanda cu ceilalti. Esti atasata de ceilalti si ai tendinta de a te baza pe ceilalti in cele mai multe lucruri. Dai dovada de diplomatie, tact si sensibilitate in relatiile cu cei din jurul tau. Nu iti place sa faci lucrurile de una singura si nici sa stai prea mult singura. Esti inclinata catre arta muzicii si catre activitatile muzicale.Au un efect linistitor asupra sufletului tau.
3 ca Numar Minor al Inimii
In adancul inimii tale, indiferent de cat de suparata ai fi, indiferent de greutatile pe care le intampini, constientizezi ca iubesti viata atat de mult…. Numele tau scurt intensifica pofta ta de viata, pasiunea de a trai si de a fi, creativitatea, insufletirea. Cu acest Numar al Inimii, simti un imbold interior de a te distra, de a te bucura de viata si de compania oamenilor, de a cauta in permanenta surse de distractie, de a trata viata intr-un mod pozitiv, istet si plin de umor. Adeseori, cu un astfel de nume, te poti transforma intr-o sursa de motivatie si de inspiratie pentru ceilalti.
4 ca Numar Minor al Inimii
Numele tau scurt iti aduce profunzime, pragmatism, capacitatea de a vedea viata asa cum este ea si de a-ti asuma responsabilitatile ei. In adancul inimii tale, stii ca multe lucruri in aceasta viata, lucruri care sunt legate atat de propria persoana, cat si de cei dragi, depind de tine si numai de tine. In adancul inimii tale, stii ca ai bine definite notiunile de bine si rau si nu faci rabat de la ele. Ai simtul realitatii si un mod mai serios, mai grav si mai filozofic de a vedea viata. Pe altii rutina vietii ii oboseste. Pe tine te motiveaza insa si iti da puterea de a merge mai departe. Nu esti o persoana foarte sociabila si iti place sa faci lucrurile ca la carte.
5 ca Numar Minor al Inimii
Vibratia transmisa de numele tau scurt poate fi, la nivel energetic, o explicatie a dorintei tale interioare de libertate, de zbor, de descoperire. In adancul inimii tale visezi ca zbori, visezi ca esti libera. Visezi cu ochii deschisi la aventura si la cautarea unor senzatii si emotii necunoscute si neexplorate inca. Ai o imaginatie bogata si o inteligenta nativa. Fire dinamica si flexibila, te poti adapta mai usor decat isi imagineaza ceilalti la schimbarile din jurul tau. Nu iti place sa stai in rand cu lumea si simti un imbold interior de a fi neconventionala, de a iesi din multime, de a te face intr-un fel mai indivualist si mai nonconformist remarcata. Acesta este un aspect al fiintei tale care va iesi la suprafata mai ales inspre perioada maturitatii.
6 ca Numar Minor al Inimii
Numarul tau scurt aduce rabdare, toleranta si capacitatea de a-i asculta pe ceilalti. In adancul inimii tale, esti o fire domestica, calda, buna, preocupata de binele celor dragi si de a-i face pe ceilalti sa se simta confortabil. Totodata numele tau scurt indica si o capacitate crescuta de a lua pe umerii tai responsabilitati si greutati, usurandu-i in schimb pe cei dragi. Iti place armonia si te porti intr-o maniera grijulie si atenta cu cei din jur. Ai un al saselea simt atunci cand vine vorba de a domoli spiritele si de a calma conflictele. Acest nume te face sa visezi cu ochii deschisi la un camin linistit si armonios, la o familie frumoasa.
7 ca Numar Minor al Inimii
Numele tau scurt este legat de setea de cunoastere, de studiu, de aprofundare, de descoperire a informatiei, de dezvoltare a intuitiei tale innascute.numarul minor al inimii 7 In adancul inimi tale, esti pasionata si atrasa de tot ceea ce are loc dincolo de suprafata si scapa vederii celor mai multi. Vibratia numelui tau te duce foarte aproape de interiorul tau. Iti place sa-ti explorezi sinele si sa arunci priviri introspective asupra a ceea ce se intampla in sinea ta. Ai un fel boem si extravagant de a fi, care ii atrage pe multi. Ai o inteligenta ascutita care tine mai ales de simturi, intuitie si perceptie.
8 ca Numar Minor al Inimii
Numele tau scurt aduce o dorinta arzatoare de a realiza ceva in aceasta viata, de a lasa ceva concret si palpabil in urma ta. In adancul inimii tale, stii ca limitele puterii personale... nu au limite de fapt. Iti doresti sa faci ceva in aceasta viata, ceva care sa aduca numele tau si abilitatile tale pe buzele multa. Este un nume care te face sa constientizezi bunastarea materiala in sensul in care este conectata cu recunoasterea sociala si statutul. Esti incapatanata, hotarata, muncitoare, ambitioasa, capabila sa conduci. Ai tarie interioara. Nu te dai batuta cu una cu doua, nici nu renunti usor atunci cand iti doresti ceva cu adevarat. Ai un spirit critic excelent si poti evalua de la o prima vedere caracterul cuiva.
9 ca Numar Minor al Inimii
Vibratia numelui tau este una umanitara, care te face sa iti conectezi fiinta la binele general al umanitatii. Energia numelui tau este una pacifista si arzatoare in acelasi timp, continand in ea o dorinta ardenta de a avea un impact benefic asupra lumii intregi. Ai vederi largi si deschise asupra vietii pe pamant. Esti preocupata de binele omenirii si adesea te trezesti prinsa luptand pentru un scop mai mare, acela de a schimba lumea in mai bine.
Nu vrei sa traiesti oricum, ci stiind ca ai luptat sa lasi in urma ta o lume mai buna. Idealista, sensibila si uneori atat de atasata de idealul tau incat te desprinzi usor de realitate, lasi de multe ori fericirea personala pe un loc secundar. Dragostea nu face in mod expres parte din cautarile tale. Daca este posibila si intervine benevol in viata ta, este foarte bine. Daca nu, tot este ok. Ai atata capacitate de daruire si te daruiesti lumii intregi, incat nu simti nevoia de a darui unei singure persoane in mod expres. Esti dispusa sa iti sacrifici planurile personale precum a-ti intemeia o familie daca stii ca viata ta poate servi unui scop general mult mai mare.
Foto Number 9 by Shutterstock

25 mai 2014

Doctorii morti nu mint

 
Dr. Wallach este vestit la ora actuala in America. In anul 1991 a fost promovat pentru acordarea premiului Nobel. Ceea ce o sa aflati din aceasta brosura va poate schimba total parerile despre medicina actuala si astfel, va poate schimba radical soarta, la fel si celor apropiati. Citit si veti fi uimiti de cat de folositoare si de simple sunt aceste sfaturi. 
***************************************
Sunt foarte bucuros ca ne-am intalnit astazi. Eu am crescut la o ferma, la sud de Saint–Louis. In anii 50  am inceput cu cresterea vitelor pentru carne. Daca sunteti in domeniu in ceea ce priveste cresterea si inmultirea bovinelor, atunci, probabil stiti ca singura cale de a castiga bani la tara este de a cultiva singuri hrana. Noi tocam porumbul, boabele si faina la moara si adaugam in acest continut vitamine si minerale. Asa preparam noi hrana bovinelor. Deja dupa 6 luni, aceste vite puteau fi expuse la piata si vandute. Noi efectuam o selectie, pastrand cele mai mari cornute. Si ce-i interesant, facand acest lucru pentru vite, noi insine, va imaginati, nu foloseam niciun fel de minerale si vitamine, insa eram tineri si doream sa traim pana la varsta de 100 de ani, fara niciun fel de boli si neajunsuri. Acest lucru m-a  framantat foarte mult si l-am intrebat pe taica-meu :
– Tata, spune-mi, de ce nu faci si pentru noi acelasi lucru, pe care-l faci pentru vite?
Atunci tata m-a facut sa gandesc corect, spunandu-mi:
– Mai bine taci; tu trebuie sa pretuiesti faptul ca zilnic mananci produse proaspete de la ferma; sper ca intelegi acest lucru? Eu, desigur, n-am mai intrebat nimic, pentru ca nu voiam sa ma lipsesc de pranz sau de masa de seara. Mai tarziu, am intrat la Scoala Agricola si primind o diploma, m-am specializat in domeniul zootehniei, a culturilor de camp si a solului. Ulterior, am plecat pentru 2 ani in Africa. Acolo mi-am realizat visul din copilarie, de a lucra cu Maur Parkins. Multi dintre voi il tineti minte dupa cartea sa. Este un om extraordinar. Dupa 2 ani am primit o telegrama si o invitatie de a lucra la Gradina Zoologica din Saint–Louis. Institutul National al Sanatatii i-a oferit Gradinii Zoologice o suma in valoare de 78000 $ si ei aveau nevoie de un veterinar care sa le faca autopsii animalelor ce mureau de moarte naturala. Eu am fost de acord, dar desigur eram nevoit sa fac autopsii la animalele care mureau nu numai in aceasta gradina zoologica, ci si in gradinile zoologice din Brukuds, Chicago, New-York etc. Sub raspunderea mea era nu numai autopsia animalelor decedate pe cale naturala, ci si sa gasesc si sa urmaresc speciile (exemplarele) suprasensibile la poluarea mediului inconjurator, deoarece la inceputul anilor 60, nimeni nu stia nimic sigur despre problemele ecologice si despre catastrofe.
Urmarind cauzele deceselor oamenilor si ale animalelor, eu am efectuat 17.500 autopsii si am ajuns la urmatoarea concluzie :Fiecare om sau animal decedat pe cale naturala a murit din cauza hranei sarace, adica din cauza deficientei de substante nutritive.
Rezultatele analizelor chimice si biochimice aratau, cu exactitate documentara (informativa), ca moartea pe cale naturala este cauzata de alimentatia incorecta si acest lucru ne-a uimit atat de mult, incat m-am intors la istorioara cu vitele.
Am scris 75 de articole si lucrari, 8 manuale in colaborare cu mai multi autori si o carte, singur. Cartea a fost vanduta cu 140 $, studentilor de la medicina. Mi-am publicat tezele in 1700 de ziare si reviste, am participat la cateva emisiuni TV etc. Dar, in aceasta perioada, lucrarile mele referitoare la nutritie ii interesa pe foarte putini. Ce-mi ramanea de facut?
Am fost nevoit sa ma intorc la invatatura si sa devin medic, iar acest lucru mi-a permis sa folosesc toate cunostintele despre nutritie, acumulate si din sfera veterinara. Si acum nu-i de mirare ca totul a inceput sa functioneze. Am petrecut 15 ani la Torekmint, Statul Oregon si ma ocupam cu practica medicala clasica.
Astazi vreau sa va impartasesc si dvs. cunostintele capatate, concluziile si rezultatele la care am ajuns in acesti 10-12 ani si, daca luati din aceasta lectie macar 10% din ceea ce o sa cititi, o sa va puteti pazi de multe neplaceri, suferinte, o sa economisiti o gramada de bani si o sa va prelungiti cu multi ani, viata. N-o sa castigati acesti ani suplimentari, n-o sa atingeti potentialul. genetic, fara nicio straduinta din partea dvs.
 
Acum vreau sa va spun ceva foarte important: POTENTIALUL GENETIC AL LONGEVITATII VIETII ESTE DE 120 -140 DE ANI.
In momentul actual, putem enumera doar 5 natii in care oamenii traiesc pana la varsta de 120-140 de ani:
In Orient, in Tibet si in China de Sud. Acesti oameni au fost enumerati inca in anul 1964, de catre Djemson Hilton, care a scris cartea „Orizontul pierdut”. Cel mai batran om, conform datelor acelei carti (desi nu neg ideea unei exagerari), era doctorul Li din China, nascut in Tibet. La varsta de 150 de ani, a primit de la conducerea Chinei un act care adeverea faptul ca avea acea varsta si ca s-a nascut in anul 1677. Cand a implinit varsta de 200 de ani, el a primit al doilea Certificat. Acest act adevereste faptul ca el a decedat la varsta de 256 de ani, in anul 1933, despre acest lucru scriindu-se in New-York Times si London Times, unde totul era foarte bine argumentat si demonstrat prin acte.
In Pakistanul oriental, locuia un grup de oameni care erau numiti Bogazi. Acesti oameni erau vestiti prin longevitate. Ei traiau 120-140 ani.
In anul 1973, in numarul din ianuarie al revistei National Geographic s-a publicat un articol aparte despre oamenii care au trait peste 100 de ani. Aceste materiale erau insotite de fotografii extraordinare prin calitatea carora era vestita acea varsta. Din acea multitudine de fotografii, am memorat 3. Pe una din ele era ilustrata o femeie de 136 de ani. Ea sedea in fotoliu si fuma o tigara cubaneza, bea vodca si lua parte la o petrecere. Se distra de minune, fara a fi legata la pat, intr-unul dintre acele azile pentru batrani, unde trebuia sa platesti 2000$ din contul tau bancar. Ea se bucura de viata, la cei 136 de ani. In alta fotografie erau ilustrate doua cupluri sarbatorind 100 si respectiv 115 ani de la casatorie. Pe a treia fotografie era aratat un barbat care culegea ceai in muntii Armeniei, ascultand un mic aparat de radio. Conform marturiei lui si ale inscrisurilor datelor de nastere ale copiilor lui, el avea varsta de 167 de ani – fiind cel mai batran om de pe planeta, in acea perioada.
In emisfera de sud, indienii sunt recunoscuti prin longevitate, fiind vestiti printre oamenii Ecuatorului care au locuit in Anzi, la sud-est de Peru, la fel sunt vestite si teritoriile Titi-Kaka si Machu-Picchu. Reprezentantii celui mai vechi trib Titi-Kaka, traiesc 120 de ani.
Margaret Pich, de origine americana, din statul Virginia, este inscrisa in cartea recordurilor „GUINESS BOOK”, ca fiind cea mai batrana americanca. Ea a decedat la varsta de 115 ani, din cauza alimentatiei insuficiente. Mai exact, ea a murit in urma unei caderi. Care din voi imi va spune din ce cauza putea ea sa moara? Corect, din cauza osteoporozei. Femeia a murit din cauza deficientei de calciu in organism. Ea nu era bolnava de vreo boala cardiovasculara si nici de cancer si nici de diabet. Ea a murit la 3 saptamani dupa cadere, deoarece in organismul ei nu era suficient calciu. Fiica ei ne-a spus un lucru foarte interesant: inainte sa moara, M. Pich avea o insistenta atractie fata de dulciuri. Aceasta boala este cunoscuta sub numele de Panica. Despre acest lucru vom vorbi un pic mai tarziu.
Dar, de obicei, daca va rasfatati prea mult cu ciocolata sau dulciuri, aceasta inseamna ca organismului dvs. nu-i ajunge Cromul si Vanadiul.
Intr-una dintre tarile lumii a treia, in Nigeria, conducatorul tribului Baule a decedat la varsta de 126 de ani. La inmormantare, una dintre sotiile sale se lauda ca, atunci cand i-a murit sotul, el avea toti dintii la locul lor si toti erau dintii proprii, niciunul nefiind schimbat, iar aceasta a fost posibil datorita faptului ca si celelalte organe isi indeplineau functiile, in limitele normale.
Un barbat din Siria a decedat la varsta de 133 de ani, in iulie 1993. El a fost inscris in cartea recordurilor Guiness Book, nu datorita varstei si nici pentru ca la varsta de 80 de ani s-a casatorit pentru a patra oara, ci pentru ca incepand cu acea varsta a devenit tata a 9 copii. Daca o sa calculati ca pentru fiecare copil e nevoie de 9 luni plus un an pentru alaptare si inca un an pana la urmatoarea sarcina, o sa rezulte ca acest barbat a devenit tata si dupa varsta de 100 de ani. Acesta a fost motivul pentru care a fost inscris in cartea recordurilor.  Asa ca, sa nu va scada moralul baieti, deoarece mai este o speranta !   Iar acum, putina stiinta !
 
In noiembrie 1993, in Arizona, s-a efectuat un experiment foarte interesant. Trei cupluri au petrecut 3 ani in izolare, unde se hraneau cu alimente si hrana sanatoasa, inspirau aer curat si beau apa curata, fara impuritati. Cand s-a incheiat experimentul, au fost examinati de medicii gerontologi din Universitatea Californiana din Los Angeles. Toate datele analizelor sangelui si a altor functii vitale ale organismului au fost introduse in computerul Universitatii din Los Angeles. Prognoza computerului a fost urmatoarea: daca acesti oameni ar continua sa traiasca in acest regim, ei ar putea trai pana la varsta de 165 de ani. Si toate acestea demonstreaza ca sa traiesti 120-140 de ani, e posibil. Astazi, longevitatea medie a oamenilor este de 75,5 ani, iar longevitatea medie a unui magistru sau medic este de doar 58 de ani. Asa ca, daca doriti sa castigati de la viata, inca 20 de ani (statistic vorbind), nu dati la facultatea de medicina. Sunt doua lucruri esentiale care trebuie urmarite, pentru a face parte dintre longevivi.
Daca intr-adevar doriti sa ajungeti pana la varsta de 100-140 de ani, este foarte important:
1. In primul rand trebuie sa va feriti de pericole, sa nu calcati pe „grenade”, adica sa va feriti de pericolele pentru care nu merita sa riscati. Desigur, daca jucati ruleta ruseasca, fumati, beti, va avantati spre mijlocul autostrazii cu mare viteza, in timpul orei de varf, atunci aveti putine sanse sa ajungeti la varsta de 120 de ani. Toate acestea suna hazliu, caci nici nu va imaginati ca mii de oameni mor anual, din aceasta cauza. Si eu vreau ca voi sa va ganditi asupra acestui lucru.
 2. In al doilea rand, trebuie sa faceti numai acele lucruri care va fac bine.
Organismului dvs. le sunt necesare 90 de suplimente nutritive: 60 minerale, 15 vitamine, 12 aminoacizi de baza si proteine si 3 acizi grasi. In total 90 suplimente in dieta zilnica.
In caz contrar, in organism vor aparea bolile cauzate de insuficienta acestora. Astazi, despre aceste lucruri scrie in ziare, se vorbeste la TV si la posturile de radio. Medicii discuta permanent cu noi despre aceste lucruri, numai ca nu datorita obligatiei profesionale ca medic. Sa nu credeti ca medicii sunt aceia care le cer revistelor sa publice aceste materiale, nu. Acest lucru se intampla deoarece, aceasta informatie contribuie la vanzarea revistelor.
 
Articolul meu preferat a aparut in revista Times, in data de 06.04.1992 si daca nu l-ati citit, va recomand insistent sa faceti rost de acest articol din orice biblioteca, sa faceti cateva xerox-uri si sa le atarnati pe usi, pe frigider si la baie. In acest atotcuprinzator reportaj se spune cavitaminele sunt in stare sa stagneze cancerul, bolile cardiovasculare si actiunea distrugatoare – imbatranirea.
In acest articol de 6 pagini este doar o singura fraza negativa, spusa de medicul caruia autorul reportajului i-a adresat urmatoarea intrebare: 
Ce parere aveti despre vitamine si minerale, ca suplimente alimentare pentru hrana noastra ?”
 Si  iata ce raspunde acest medic:
 – Folosirea vitaminelor nu e de niciun folos, toate vitaminele si mineralele ca suplimente fac doar ca urina noastra sa fie mai scumpa”
Daca am traduce aceste cuvinte pe intelesul tuturor, atunci rezulta ca noi, urinam dolari, adica cheltuim dolarii, fara niciun folos. Si daca aceasta s-a publicat, inseamna ca este ceva. Dar iata, ce as vrea sa spun, referitor la acest lucru, dupa ce am efectuat 17.500 de autopsii la 14.500 de diferite animale din toata lumea si la 3000 de oameni, care intotdeauna doreau sa fie sanatosi, personal avand copii si nepoti:
Daca nu investesti in tine insuti, in minerale si vitamine, atunci vei investi in bunastarea oamenilor din domeniul medicinii. 
Eu sunt ferm convins de faptul ca noi contribuim la imbogatirea medicilor. In perioada dintre anul 1776 si cel de-al doilea razboi mondial, SUA a cheltuit aproape 8 miliarde $ pentru mentinerea sanatatii, pentru cercetarile stiintifice din domeniul sanatatii. Acum insa, pentru studiile in domeniul sanatatii se cheltuiesc 1,2 miliarde $ anual si tot nu e suficient. Si fiecare vrea ca asistenta medicala sa fie gratuita. Eu vreau sa va spun ca daca noi am folosi in gospodariile agricole – mai concret, in fermele pentru cresterea si inmultirea animalelor – sistemul din medicina de tip uman, chiftelele dvs. va vor costa 275$ pentru 0,5 kg de chiftele, iar daca dvs. va veti folosi de sistemul gospodariilor agricole, care la noi foloseste in zootehnie asigurarea unei familii de 5 persoane, ar fi de 10 $ pe luna.
Asadar, puteti sa faceti alegerea. Eu sunt sigur ca deoarece noi contribuim la imbogatirea medicilor prin intermediul asigurarilor, taxelor guvernamentale, la fel si ei ne datoreaza noua cate ceva. Ei ar trebui sa ne trimita macar scrisori cu caracter informational, despre rezultatele ultimelor cercetari (descoperiri) medicale.
Macar unul dintre dvs. prezenti aici in sala a primit vreodata o asemenea informatie de la medicul sau? Nu. Interesant, nu-i asa? Insa, eu am o cantitate mare de informatii, pe care o puteti primi. Vreau s-o impart cu dvs.
 
Prima informatie: ULCERUL GASTRIC
Unii dintre dvs. au auzit ca ulcerul gastric este cauzat de stress, insa cu 50 de ani in urma, noi medicii veterinari stiam ca ulcerul gastric la porci apare din cauza bacteriilor. Noi nu ne putem permite o operatie costisitoare pe stomacul porcului si, chiar daca ne-am fi permis, atunci cotletele dvs. de porc v-ar fi costat 275 $ / 0,5 kg. Cu ajutorul medicamentului bizmar, am putut preintampina si trata ulcerul gastric la porci, fara nicio implicatie chirurgicala. Noi asa am si facut, iar tratamentul ne costa aproximativ 5$ pentru un porc. Este facut cu ajutorul bizmarului, a altor minerale si tetraciclinei. Institutiile nationale au declarat doar din februarie 1994, ca ulcerul gastric este cauzat de bacterii si nu de stres si ca poate fi tratat. Insa cercetatorii in medicina spuneau de obicei ne arata un rezultat promitator, care ar putea fi benefic, iar acum institutele nationale folosesc cuvantul tratare fara subintelesuri. Ei spun tratata prin metoda combinarii mineralului bizmar si tetraciclinei. Celor care nu stiu ce inseamna bizmar e suficient sa intre in orice magazin alimentar sau farmacie si sa cumpere cu 2 $ o sticluta cu un continut de culoare roz.
Acest produs se numeste Peptobizmar.
Asadar, folosind mineralul denumit mai sus, puteti trata ulcerul gastric. Si iarasi aveti in fata o alegere: sa va tratati cu 5 $ sau permiteti sa va taie. Alegerea va apartine.
 
In continuare, care e a doua cauza a mortalitatii la americani? Da, este o boala inspaimantatoare: CANCERUL
In septembrie 1933 la Institutul National Oncologic al Scolii de Medicina din Boston, in urma urmaririlor bolnavilor de cancer, s-a inaintat o declaratie despre descoperirea dietei antimicotice. Deducerile au rezultat pe baza cercetarilor care se efectueaza in CHINA. Ca regiune de cercetare a fost aleasa provincia chineza Xinai, deoarece acolo s-a inregistrat cel mai inalt nivel de imbolnaviri de cancer. Timp de 5 ani au fost cercetati 29.000 de oameni. Li se administrau vitamine si minerale, in doze de doua ori mai mari decat normele recomandate la americani – adica, daca doza zilnica recomandata de Vitamina C era de 60 mg, bolnavii primeau 120 mg.
Alan Poll – omul caruia i s-au acordat doua premii Nobel, spunea ca, daca vreti sa preintampinati cancerul cu ajutorul Vitaminei C, atunci trebuie sa folositi 100 mg zilnic.
Si iata rezultatele: Medicii care se opuneau acestei idei, care nu erau de acord cu Allan Poll, sunt deja pe lumea cealalta (sa le fie tarana usoara!), iar Alan Poll traieste si petrece. El are 96 de ani, lucreaza cate 14 ore/zi, 7 zile/saptamana, locuieste la o ferma in California si preda la Universitatea californiana din San Francisco. Dvs. va ramane sa alegeti: sa ascultati de sfatul medicilor decedati sau sa tineti cont de parerea dr. Poll.
Asadar, e normal sa primesti Vitamina C in cantitate dubla, Vitamina A in cantitate dubla si Zinc, Riboflavina, Molibden, Calciu etc.
Insa o grupa de substante este extrem de importanta: Vitamina E, Beta-carotenul si Seleniul. Aceste 3 elemente trebuie primite in doza dubla, zilnic.
Daca prin aceasta o sa aveti numai 50 % beneficii, deja e bine. In grupul pacientilor carora li se administrau vitamina E, Beta-carotenul si Seleniul, timp de 5 ani, mortalitatea, in toate cazurile a scazut cu 10%, adica 10 oameni din fiecare 100 de bolnavi care erau condamnati la moarte au supravietuit, iar in situatia bolnavilor de cancer care urmau sa moara si au primit aceste 3 componente, 13 din 100 au supravietuit.
In provincia Xinai predominau bolile de cancer stomacal si al tractului digestiv. Dintre bolnavii care au luat parte la experiment au supravietuit 21 de oameni din 100. 
Si in acest caz, medicul dvs trebuia sa va trimita aceasta informatie, iar daca nu dorea sa-si asume raspunderea, atunci putea macar sa va informeze, ca sa puteti alege singuri. Din acest motiv, un asemenea comportament fata de pacienti mi se pare pur si simplu ridicol, iar pe de alta parte este o dovada a indiferentei din partea lor.
In continuare, ARTRITA
Din septembrie 1993, in Institutul de medicina Harward si in Spitalul din Boston s-au efectuat tratamente cu proteine de gaina, asupra bolnavilor cu articulatiile tumefiate in urma artriteiErau selectati bolnavii a caror stare nu se imbunatatea in urma tratamentului medicamentos. Acestor bolnavi li se administrau injectii de aspirina, mezotrixida, prednisolon, cortizon, diferite proceduri de fizioterapie. Unicul lucru care ramanea de facut era interventia chirurgicala pentru inlocuirea articulatiei. Atunci eu am spus Asculta-ma un pic, acesti oameni au suportat dureri atat de mult timp si daca ei vor fi de acord sa sufere inca 90 de zile, adica doar 3 luni, eu voi face un mic experiment care ar putea sa-i ajute Au fost de acord 29 de oameni.
Acesti 29 de oameni, pentru care toate posibilitatile fusesera epuizate, au fost supusi urmatorului tratament:
In fiecare dimineata  li se dadea cate o lingurita plina cu cartilaj de gaina, maruntit, amestecat cu suc de portocale.
Toti pacientii erau sub urmarirea Scolii de medicina Harward. Dupa 10 zile, toate durerile si simptomele au disparut; dupa 30 de zile, ei isi permiteau deja cate ceva, iar dupa 3 luni, functiile articulatiilor s-au restabilit total.
Daca nu aveti chef sa va complicati cu toate astea, puteti merge la farmacie sa cumparati direct produsul pe baza de cartilaj. Femeile cunosc foarte bine acest produs. Este folosit pentru intarirea unghiilor si a parului.
 Componentul de baza este cartilajul de vita, care la randul sau este substanta care imbunatateste si intareste considerabil cartilajul si oasele. Preparatul este compus din cartilajul si ligamentele cornutelor si daca o sa folositi cate o jumatate de lingurita zilnic, cu suc de portocale in corelatie cu minerale coloidalepai sa stiti ca data viitoare cand voi veni aici, veti urca pe scara si veti incepe sa ma pupati si sa ma strangeti in brate.
 
Cine dintre voi a auzit de boala ALZHEIMER? (dementa senila – cu pierderea memoriei).
Acum toti stim de ea, dar cand eu eram copil, aceasta boala pur si simplu nu exista. Insa acum este una dintre bolile raspandite, care apare la 1 om din 2. Datele sunt suficient de inspaimantatoare. Cum sa depistam si sa tratam boala Alzheimer, in stadiu incipient, la animale?
Imaginati-va ce pierderi ar avea fermierii, daca scroafa ar uita de ce s-a apropiat de troaca? Din acest motiv, au inceput sa se ocupe de aceasta problema, inca cu 50 de ani in urma, in zootehnie. Iar acest lucru il faceau cu ajutorul dozelor mari de vitamina E.
Voi trebuia sa primiti o scrisoare de la medicul dvs., in iulie 1992, deoarece Scoala Californiana de Cercetare Stiintifica, a Universitatii San Diego, a inaintat un anunt in 1992, precum ca,vitamina E incetineste pierderea memoriei, in cazul bolii Alzheimer. Si in aceasta problema, ei au ramas cu 50 de ani in urma fata de medicina veterinara. Poate ca de aceea ar fi mai bine sa mergeti la un veterinar. 

Iar acum, spuneti-mi, va rog, cine dintre dvs. a avut o problema neplacuta cum sunt
 PIETRELE LA RINICHI?
Da, iata ca vad cateva maini ridicate. Bine. Spuneti-mi de ce anume v-a spus medicul sa va feriti in dieta dvs., in primul rand? De calciu si de orice fel de produse lactate ce contin calciu, pentru ca exista convingerea legata de calciul depus in rinichi, ca provine din calciul din „produsele care le folosesti in alimentatie”. De fapt, calciul din rinichi apare din propriile dvs. oase. Cand simtiti deficitul de calciu, chiar atunci se formeaza pietrele la rinichi. Cu 100 de ani in urma, noi stiam deja ca pentru a preintampina aparitia pietrelor la rinichi la animalele domestice, era necesar sa le dam cat mai multcalciu, magneziu si bor. Taurii, berbecii, bovinele pentru lapte au o astfel de constructie anatomica incat, atunci cand se imbolnavesc de aceasta boala, mor imediat. Insa la noi, cand apar pietrele la rinichi, iti vine sa mori de durere. Noi stim cum sa preintampinam aceasta boala. Voi trebuia sa primiti de la medicul dvs. o scrisoare, inca din anul 1993 si ea trebuia sa se vorbeasca despre faptul ca, CALCIUL MICSOREAZA RISCUL DE FORMARE A PIETRELOR LA RINICHI.
Au fost studiati aproape 4000 de pacienti, impartiti in 5 categorii. In grupul care primea cea mai mare cantitate de calciu, nu s-a inregistrat niciun caz de pietre la rinichi. Mai tineti minte, eu va spuneam ca medicii traiesc pana la 58 de ani, iar noi oamenii de rand (pacientii) pana la 75,5. Deci, grupul de profesionisti care va spun cum sa traiti si sustin ca voi nu trebuie sa folositi sare, cofeina, sa nu mancati unt, ci margarina, sa nu faceti diferite prostii, mor la varsta de 58 de ani, in timp ce oamenii in varsta de 120-140 de ani isi pun in cana de ceai o bucata de piatra de sare si beau cate 4 cani zilnic, adica folosesc cate 4 bucati de sare/zi, prepara mancarea in unt topit, in loc de ulei de masline  si traiesc pana la 120 de ani. Oare voi o sa-i credeti pe cei care traiesc pana la 58 de ani? E alegerea voastra!
 
Cu atat mai mult, eu ii respect pe unii dintre ei. Intre acesti oameni e doctorul Stupre Cartred. El are 38 de ani, este medic de familie si se ocupa de problema ANEVRISMULUIAceasta este tumefierea arterei slabite, din cauza pierderii elasticitatii tesutului.
In anul 1957, am aflat ca motivul aparitiei anevrismului este insuficienta de Cupru in organism. Pe atunci lucram asupra proiectului in care urmaream 200 mii de curci. Acestora li se dadea o ratie speciala, in care erau incluse 90 de substante nutritive, iar in primele 13 saptamani au murit exact jumatate. Marind de 2 ori doza de Cupru in ratia alimentara, fermierii au crescut 500 mii de curci si niciuna nu a murit din cauza anevrismului. Acest experiment a fost efectuat pe cobai, pisici, caini, porci si alte animale. Si noi am ajuns la concluzia ca, deficienta de cupru  este motivul aparitiei acestei boli.
CHELIA timpurie este primul simptom al faptului ca aveti insuficienta de cupruin organism.
 
PIELEA devine mai ridata, deoarece se deregleaza elasticitatea tesuturilor. AparCEARCANE, ridurile si incepeti sa semanati cu o pruna uscata. In afara de asta, exista inca o problema, cum ar fi DILATAREA VARICOASA A VENELOR, acest fapt datorindu-se dereglarii elasticitatii tesuturilor, totul incepand sa atarne pe maini, piept, burta, obraji. Si mergeti la cosmetician, ajungand la operatie plastica. De fapt, mai practic si mai sigur ar fi sa primiti minerale coloidale.
Iar acum o sa va fac cunostinta cu un alt medic – Martin Carter. El a decedat la varsta de 57 de ani, a primit titlul de medic in Scoala de medicina Harward si titlul de doctor in medicina, in Yale. Cand i-au facut autopsia, s-a dovedit ca moartea i-a fost cauzata de anevrismul aortei, el murind din cauza unui deficit de cupru.
 
Iata un alt exemplu: Un avocat foarte vestit din Detroit, Elen Djoree a murit la 44 de ani. Ea frecventa unul din cele mai moderne cluburi sportive (stiti ca, acum, toate femeile doresc sa aiba oasele cele mai rezistente, cu putine cheltuieli). Cu toate acestea, ea tot a decedat din cauzaanevrismului. Dupa rezultatul autopsiei, simptomele aduceau aminte de paralizii sau hemoragii. Cauza acesteia este tot deficitul de Cupru.
 
Sora este una din cele mai vestite personalitati ale medicinii din Boston. Cartile lui contin diete pentru scaderea in greutate. El a scris aceste carti, pentru cei in varsta de 20 de ani si mai mici, insa el a murit la varsta de 40 de ani. Ati dori, oare, sa urmati exemplul si dieta acestui om? El a murit la varsta de 40 de ani, din cauza cardiomiopatiei, boala aparuta din cauza deficitului de Seleniu. Unii fermieri vin pur si simplu la magazinul unde se vinde hrana pentru animale si cumpara Seleniu injectabil sau pastile pentru animale, ca sa preintampine aceasta boala. 
 
Doctorul Stuart Burker, omul care a scris 5 carti despre produsele alimentare, a murit la varsta de 40 de ani, din cauza deficitului de Seleniu din hrana. Credeti-ma, puteti sa preintampinaticardiomiopatia doar cu 10 centi/zi si daca nu stiti acest lucru, sunteti pur si simplu niste prostuti. Ce fel de oameni sunteti voi, daca nu doriti sa primiti seleniu de 10 centi/zi, ca sa va salvati propria viata?
Multi dintre voi poate o cunosc pe aceasta doamna, care se numeste Iheil Clark, in varsta de 47 de ani, ea fiind cardiologul general al tinutului Saint Louise. Ia ghiciti, din ce cauza a murit? A murit de la un atac cardiomiopatic. Cu siguranta ati vazut nu o data cum vacile care dau lapte, pierd intens o cantitate mare de calciu, ling pietrele, oasele, se straduiesc sa rumege lucruri straine, acoperisul grajdurilor. Aceasta se numeste Panica. Un fermier bun e obligat sa asigure ratia animalelor cuminerale, in caz contrar, ele pot sa manance intregul grajd. La oameni, acest fenomen se intalneste des. Femeile gravide se diferenteaza, cum stim cu totii, prin aceea ca tot timpul doresc ceva. Inghiontindu-si sotii, ele spun: Trezeste-te, vreau inghetata cu castravete murat. Acest fapt se intampla deoarece pruncul ia din organismul mamei, mineralele de care el are nevoie.
Un mic sfat: uitati-va la mainile dvs. si daca o sa vedeti pe ele pete de culoare maro, aceasta denota deficitul timpuriu de seleniu. In cazul dereglarii, incepeti sa primiti seleniu coloidal, timp de 6 luni. Totul va disparea. In acest timp de 6 luni, o sa scapati definitiv de aceasta afectiune. Daca petele vor disparea de pe exteriorul pielii, inseamna ca vor disparea si de pe organele interioare, creier, inima, ficat si rinichi.
Dar la care dintre voi este coborat nivelul de zahar din sange, cu aproximativ 10%?. Probabil ati avut ocazia sa vedeti copii care sunt innebuniti dupa dulciuri.

Sursa: net