25 feb. 2015

Arcturienii - Crearea Percepțiilor



Imagini pentru coridor arcturian
 
Gândurile și emoțiile voastre devin din ce în ce mai echilibrate și mai în aliniere unele cu altele. În acest fel voi creați forme gând clare în ceea ce privește realitatea pe care doriți să o trăiți. Vă rugăm să vă amintiți că dacă gândurile și emoțiile voastre curg în direcții diferite veți descoperi că este dificil ca, efectiv, să începeți și/sau să obțineți rezultatul dorit.

Unul dintre rezultatele principale pe care toți doriți să-l creați, fie că sunteți conștienți de acest fapt sau nu, este transmutarea, încet dar constantă a vehiculului vostru pământesc. Vehiculul vostru pământesc este învelitoarea care îmbracă conștiința voastră trei dimensională.

Atunci când conștiința voastră începe să mențină o conexiune constantă cu frecvențele mai înalte, corpul vostru începe să se schimbe în încercarea de a rămâne în aliniere cu rezonanța gândurilor și emoțiilor voastre. Dacă gândurile și emoțiile voastre nu sunt în aliniere unele cu altele, corpul vostru devine confuz și nu reușește să creeze o frecvență cu viteză constantă. Prin urmare, probabil că vă veți simți nervoși, deprimați și/sau dezorientați.

Procesul vostru de creație se bazează pe gândurile și emoțiile voastre care rămân într-o constantă stare de angajare. Dacă gândurile voastre sunt ”Eu sunt pregătit/ă să mă întorc la rezonanța mea înnăscută mai înaltă”, dar aveți emoții bazate pe frică, care este în general frica de necunoscut, vehiculul vostru pământesc ajunge să fie zăpăcit de cele două mesaje opuse.  

Din fericire, vehiculul vostru pământesc trei dimensional este foarte obișnuit cu faptul ca gândurile și  sentimentele voastre să nu fie în aliniere și este mult prea familiarizat cu emoțiile bazate pe frică. Prin urmare, corpul vostru rămâne fixat ferm în rezonanța celei de-a treia dimensiuni.

Cu toate acestea, datorită dorinței voastre conștiente sau inconștiente de a vă întoarce la vibrația voastră mai înaltă, probabil că veți simți o mare limitare sau singurătate pentru ceva sau cineva. Aceste tipuri de gânduri și emoții vă coboară conștiința. În această situație procesul de transmutare a vehiculului vostru pământesc ajunge să se oprească.

Atunci când începeți să aveți amintiri în care simțiți un sentiment unic și profund reconfortant că v-ați întors, procesul vostru de transmutare este re-activat. Aceste amintiri nu trebuie să includă și la ce vă întoarceți, dar ele vă dau o mare speranță și reasigurare.

Fără această speranță și reasigurare, conștiința voastră se aruncă în adâncimi, iar voi vă simțiți ”aruncați în derivă pe o planetă ostilă”. Cu toate acestea, Gaia nu este ostilă. Ceea ce este ostil sunt oamenii care doresc să oprească transmutarea lui Gaia. Ei vor să oprească transmutarea lui Gaia pentru că în adâncul lor știu că ei nu pot transmuta odată cu ea. Acești oameni sunt de obicei plini de frică, furie și gândire negativă.

Vedeți acum cum acești ”dușmani” sunt de fapt oameni chinuiți care nu-și pot îngădui lor înșiși darul transmutării? Dacă vă puteți de seama de acest lucru, frica și furia voastră vor fi eliberate. Cu propria voastră frică și furie eliberate, emoțiile voastre intră în antrenare cu dorința voastră emoțională de a vă întoarce la realitățile mai înalte care clipesc chiar dincolo de percepțiile voastre fizice.

Din fericire, aceste percepții mai înalt dimensionale vă expansionează conștiința astfel încât voi vă puteți continua procesul vostru personal de transmutare. Când sunteți în acest proces deveniți tot mai conștienți de modul în care gândurile vă afectează emoțiile și emoțiile vă afectează gândurile.

Minunat! Acum vă amintiți că gândurile și emoțiile voastre au fost infinit conectate. Vă amintiți, de asemenea, și că lungul vostre sejur prin dimensiunea a treia este un ciclu de întoarcere la conștientizarea adevăratului vostru SINE Multidimensional. Prin urmare, vă amintiți că voi ați ales să intrați pe Pământul trei dimensional pentru a ajuta la ascensiunea planetară.

Vă amintiți că VOI ați ascensionat de câteva ori? Vă amintiți că acesta este motivul pentru care ați ales să vă luați un vehicul pământesc în momentul acestui ACUM al schimbării lui Gaia? Amintirea ascensiunilor voastre trecute vă va ajuta foarte mult să vă aliniați gândurile și emoțiile pentru a crea o formă gând a ascensiunii personale și planetare.

Odată ce gândurile și emoțiile voastre sunt în aliniere cu bucuria și cu privilegiul de a ajuta la ascensiunea planetară, corpul vostru de Lumină începe să se trezească din adâncul vehiculului vostru pământesc. Corpul vostru de Lumină este cuibărit în miezul lui Kundalini a voastră care se află în miezul măduvei spinării voastre.

Înainte ca voi să vă conectați cu acest câmp de energie din miezul vostru, vă cerem să vă conectați propriul vostru miez cu miezul lui Gaia. Pentru că voi purtați o formă umanoidă, miezul vostru este lung și rulează în susul și josul măduvei spinării voastre. În schimb, miezul lui Gaia este în centrul formei sale circulare, planetare.

Vă sugerăm să-i permiteți sinelui vostru să-și amintească de cât de multe ori conștiința voastră a vizitat miezul lui Gaia. Când vă antrenați gîndurile cu emoțiile voastre ȘI vă antrenați miezul vostru personal cu miezul planetar al lui Gaia, vehiculul vostru uman intră în aliniere cu vehiculul planetar al lui Gaia.

Când sunteți în aliniere și în antrenare cu planeta, vă simțiți foarte în siguranță și mângâiați. Mai mult, când vă aliniați gândurile cu emoțiile de siguranță și confort, voi deveniți un fericit și iubitor ”pachet” de transmutare.

Deoarece Gaia este în procesul transmutării și voi sunteți antrenați în transmutarea ei planetară, transmutarea voastră personală este mult accelerată. Cel mai bine vă puteți menține alinierea cu Gaia prin antrenarea conștiinței voastre cu iubirea necondiționată și cu gândurile altruiste de a o servi pe Gaia și pe toți locuitorii Ei.

Această aliniere cu iubirea necondiționată și cu serviciul în slujba a tot ce înseamnă viață este importantă pentru că acea stare de conștiință îi permite cel mai bine lui Gaia să vă ajute, așa cum și voi o ajutați pe Ea. ”Cum mă poate ajuta planeta pe mine?” ați putea întreba. Răspunsul este că odată ce voi iubiți și serviți întreaga viață, vă dați seama că fiecare componentă a planetei lui Gaia este vie și simțitoare.

Transmutarea voastră începe cu elementele pământ, aer, foc și apă din propriul vostru corp. Aceste patru elemente 3D sunt în rezonanță constantă cu elementalii lor cinci dimensionali ai Gnomilor (pământ), Silfide (aer), Salamandre (foc) și Ondine (apă).

Cu fiecare inspirație voi inspirați elementalii cinci dimensionali ai lui Gaia și le permiteți să se amestece cu proprii voștri elementali interiori. Cu fiecare expirație, voi expirați acești elementali amestecați. Prin urmare, cu fiecare inspirație și fiecare expirație voi fuzionați din ce în ce mai profund cu planeta la un nivel elementar de bază.

Acest proces începe atunci când vă fuzionați gândurile și emoțiile pentru a crea forma gând a ascensiunii. Apoi vă puteți fuziona mult mai ușor corpul fizic cu corpul ascensiunii voastre. Corpul ascensiunii este Corpul vostru de Lumină, care așteaptă re-nașterea în miezul lui Kundalini a voastră, care este în miezul măduvei spinării voastre.

Odată ce sunteți aliniați în mod conștient cu miezul vostru, vă puteți fuziona miezul vostru aflat în proces de transmutare cu miezul lui Gaia aflat în proces de transmutare. În timp ce sunteți în miezul vostru voi vă puteți fuziona elementele trei dimensionale ale pământului, aerului, focului și apei cu elementalii voștri cinci dimensionali pentru a crește rapid transmutarea formei voastre personale. În acest fel voi puteți să o ajutați cel mai bine pe Gaia prin fuzionarea elementalilor voștri personali cu elementalii planetari ai lui Gaia.

Puteți vedea acum cum omul și planeta devin UNA? Înțelegeți și că prima dată trebuie să deveniți UNA cu propriul vostru potențial înainte de a deveni UNA cu potențialul planetar al lui Gaia? Acest proces de fuziune cu întreaga viață din jurul vostru poate avea loc numai după ce ați fuzionat cu toată viața din voi înșivă.

În miezul sinelui vostru puteți experimenta profund cum este să fii în miezul planetei. Amintiți-vă că frecvențele/dimensiunile mai înalte nu sunt deasupra voastră; ele sunt în voi. În același fel, frecvențele/dimensiunile mai joase nu sunt sub voi, ci în jurul vostru. Vedeți acum felul în care VOI sunteți un Portal?

Când călătoriți inter-dimensional, nu mergeți în sus sau în jos, voi mergeți în și prin. Întoarceți-vă spre interiorul vostru și vedeți lumina rezonând din miezul vostru interior. Simplul act de a vă folosi imaginația cinci dimensională pentru a privi în sinele vostru vă expansionează suficient de mult conștiința ca să vă puteți percepe propria voastră lumină interioară.

Nu aveți această lumină interioară pentru că sunteți ”buni”. Aveți această lumină  interioară pentru că sunteți ”vii”. Polaritățile de bine și rău nu au nici o semnificație în dimensiunea a cincea, deoarece ele nu există în acea frecvență.

În dimensiunea a cincea și dincolo de ea NU există polarități. Ne dăm seama că libertatea față de orice polaritate este un concept nou pentru creierul nostru trei dimensional. Prin urmare, nici termenul de ”polaritate” nu există în dimensiunea a cincea și dincolo de ea.

Când călătoriți inter-dimensional, prima voastră ”aterizare” va fi într-o expresie cinci dimensională a SINELUI vostru Multidimensional (”o” pentru că aveți nenumărate expresii cinci dimensionale ale SINELUI). Cu toate acestea, SINELE vostru cinci dimensional nu este separat de SINELE cinci dimensional al altora.

De fapt, nu există un concept cinci dimensional de ”altora”. Fiecare este o expresie a aceleiași Unimi. Astfel, toată lumea este în constantă legătură cu toată lumea, exact așa cum toate degetele voastre sunt într-o comunicare constantă cu mâna voastră. De asemenea, mâna voastră este în totală unitate cu corpul vostru, care fuzionează cu Corpul vostru de Lumină. De fapt, mâna Corpului vostru de Lumină pare a fi mai degrabă o străfulgerare de Lumină, decât o palmă cu degete.

Corpurile voastre de Lumină sunt pe deplin adaptabile la orice situație. Prin urmare, dacă sunteți pe o navă pregătiți să întâmpinați musafiri, puteți alege să purtați orice formă care i-ar face pe musafiri să se simtă confortabil. În dimensiunea a cincea a purta o formă este similar cu a purta o uniformă. Uniforma voastră fuzionează cu voi în așa fel încât voi păreți a purta un corp care poartă o uniformă.

De obicei alegeți să purtați o formă atunci când vă prezentați SINELE oamenilor trei dimensionali, inclusiv SINELUI vostru trei dimensional. În acest fel, vă puteți împărtăși iubirea necondiționată și lumina multidimensională fără să-i speriați pe ei sau expresia voastră trei dimensională.

La fel cum corpul vostru se transmută într-un ”Corp de Lumină”, și planeta lui Gaia se transmută într-o ”planetă de lumină”. Această planetă de lumină nu va mai fi nevoie să-și limiteze marea Sa esență într-un înveliș dens, trei dimensional. De fapt, animalele, plantele și aspectele naturii care au dispărut din cea de-a treia dimensiune au fost liderii re-locării din densitate în lumină.

Când vă începeți vizitele conștiente pe Pământul cinci dimensional veți fi fericiți să vedeți că flora, fauna și oamenii care ați crezut că au murit sau că au dispărut, au ”murit” numai pentru rezonanța celei de-a treia dimensiuni. Ei au trăit în linia temporală pe care au ales-o și s-au re-locat ACUM într-o versiune a realității care nu există în ”timp”.

”Timpul” și ”spațiul” au fuzionat pentru a deveni Matricea 3D a Pământului. Când ieșiți din timp și din spațiul secvențial pe care timpul l-a creat, voi părăsiți Matricea 3D și vă întoarceți la rezonața cinci dimensională și dincolo de ea. Spunem ”rezonanță” pentru că dimensiunea a cincea nu este statică în același fel în care este dimensiunea a treia.

Dacă vă uitați afară în curtea voastră și vedeți un copac mare, el va rămâne exact acolo unde este indiferent de care este starea voastră de conștiință, intenția sau credința. Dacă ar fi să vedeți acel copac dintr-o frecvență patru dimensională, el ar fi în continuare legat de multe dintre regulile 3D cum ar fi că rădăcinile sunt adânc înfipte în pământ și crengile se ridică înspre cer.

În schimb, în dimensiunea a cincea, probabil că nu veți vedea un copac, dar când vă veți gândi ”Aș fi dorit să fie un copac mare și umbros lângă mine”, la următoarea clipire de ochi, vedeți copacul. Dacă ați dorit ca copacul să fie mai înalt, gândul vostru va schimba mărimea copacului. Un lucru pe care NU-l puteți face în dimensiunea a cincea este să ”tăiați copacul”.

Tot ce înseamnă viață este întotdeauna respectat în cea de-a cincea dimensiune. Prin urmare, dacă nu vreți ca acel copac să fie acolo, vă puteți muta într-un alt loc, sau vă puteți schimba realitatea în a nu mai avea un copac. Dacă acolo nu afost nici un copac și decideți că ați vrea unul, este suficient ca doar să vă gândiți cât de minunat ar fi să aveți un copac lângă voi.

V-ați conecta gândurile voastre de ”Mi-aș dori un copac lângă mine”, cu imaginea copacului. Apoi ați simți emoțiile oferite de confortul de-a avea un copac, v-ați bucura de umbra copacului și de frumusețea lui. Ați putea alege să vă bucurați de fuziunea cu forța de viață a copacului și a mulților săi locuitori.

Cu alte cuvinte, v-ați fuziona conștiința cu experiența de a fi alături de un copac. Apoi i-ați permite percepției voastre să urmeze ceea ce imaginația voastră îi dictează astfel încât să percepeți ceea ce imaginația voastră crează, în timp ce, simultan, creați ceea ce doriți să percepeți.

Din nou, SINELE vostru interior, mai înalt dimensional va proiecta în afară forma gând interioară și o va umple cu iubire necondiționată și lumină multidimensională pentru a-i da viață formei voastre gând cinci dimensionale. Întreaga viață cinci dimensională există în ACUM-ul lui UNU. Prin urmare, toată viața este acceptată și apreciată ca o ființă vie, simțitoare care împărtășește aceiași frecvență a conștiinței ca și voi.

În același fel vă puteți uni cu Complementul vostru Divin, cu prietenii ascensionați de pe Pământul fizic, cu Misiunea și cu Ghizii voștri care sunt, de fapt, expresii mai înalt dimensionale ale propriului vostru SINE Multidimensional. Toate aceste experiențe există infinit în UNUL pentru a etala infinitele versiuni ale lui ”Tot Ceea Ce Este”.

Tot Ceea Ce Este conține fiecare realitate posibilă care ESTE. Voi setați aspectul și membrii realității voastre prin propriile voastre forme gând. Voi sunteți creatorul percepțiilor voastre ȘI percepțiile voastre sunt creatorul mediului vostru înconjurător.

Cu alte cuvinte, ”Percepția ESTE Creație”. Voi percepeți ceea ce doriți să creați și creați ceea ce doriți să percepeți.

Dorința voastră crează percepțiile care reprezintă ceea ce voi doriți să percepeți. Ați putea întreba, ”Sunt percepția și creația termeni separați sau fuzionați?” Răspunsul depinde de starea voastră de conștiință, care dictează frecvența realității voastre, care determină modul în care voi percepeți lumea voastră.

Toate realitățile călătoresc pe un traseu circular al creației/percepției și percepției/creației. În cea de-a cincea dimensiune și mai mult NU există separare între ”percepție” și/sau ”creație”.

De fapt, în lumile mai înalt dimensionale NU există comunicări prin cuvinte separate spuse într-o ordine secvențială. TOTUL este în ACUM-ul lui UNU. Tot ce v-ați putea dori, percepe, crea sau comunica se află în acel ACUM cu care sunteți UNA!

Binecuvântări Ascendenții noștri dragi,
Noi suntem UNA cu voi ACUM.



link catre articolul original

Traducere Monica Poka
http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/2015/02/crearea-perceptiilor-arcturienii.html?spref=fb

Niciun comentariu: