7 feb. 2015

Vidul de Dinaintea Deschiderii - Mesaj Arcturian


De Suzanne Lie

Vidul de dinaintea deschiderii este cam ca și ”noaptea cea mai întunecată chiar înainte de ivirea zorilor”, dar cu o conotație multidimensională. Diferența este că vidul vă va oferi atât de multe realități posibile câte vă puteți imagina. De fapt, singura limitare a nenumăratelor opțiuni de realități pe care le puteți experimenta este propria voastră abilitate de a avea încredere în imaginația voastră și a ȘTI că imaginația voastră este gândire cinci dimensională.

Din moment ce vidul NU este legat de timp sau de gândirea trei dimensională, voi nu puteți intra în el cu conștiința voastră trei dimensională. Cu toate acestea, vidul conține toate portalurile către toate dimensiunile. Singura limitare este propria voastră stare de conștiință. Dacă intrați în acel vid în timp ce sunteți în conștiința voastră patru dimensională, veți experimenta numai realitățile posibile ca și realități multiple, paralele și alternative patru dimensionale.

Realitățile patru dimensionale rezonează cu timpul, dar timpul 4D este foarte diferit de timpul 3D. Există o poveste despre un om care a pus la îndoială acea diferențiere a timpului. Profesorul lui l-a invitat să vină în fața clasei, lucru pe care el l-a făcut. Profesorul a luat un bol adânc cu apă și i-a cerut omului să-și bage capul în apă, în timp ce el îi facilita omului o călătorie inter-dimensională în cea de-a patra dimensiune.

În timpul acestei călătorii, omul a ajuns pe un pământ străin, s-a îndrăgostit, căsătorit, a avut mulți copii și nepoți, apoi a murit de bătrânețe. În acest punct al călătoriei, profesorul i-a tras omului capul afară din apă astfel încât el să poată vedea că în timpul trei dimensional trecuseră doar câteva secunde.

”Cum se poate una ca asta?” a întrebat omul, ”Am trăit o întreagă viață în acea lume.” Profesorul i-a răspuns ”Ai experimentat diferența de timp dintre cea de-a treia și a patra dimensiune.”

În conștiința cinci dimensională și mai mult, voi rezonați la ”atemporalul” lui ACUM. În acel ACUM sunteți liberi de tot ceea ce înseamnă timp și de separarea gândurilor, emoțiilor și evenimentelor în segmente polarizate. Prin urmare, voi experimentați nenumărate realități în ACUM.

Problema este că atunci când vă întoarceți și încercați să vă amintiți această aventură, creierul vostru legat de timp, secvențial și polarizat 3D, nu are posibilitatea de a traduce o aventură atemporală în experiențe separate, legate de timp. Din fericire, mulți dintre voi, voluntarii noștri care purtați un vehicul pământesc, începeți să vă amintiți cum se simte să trăiești în ACUM.

Vă amintiți cum să trăiți în ACUM pentru că frecvența luminii pe Pământ este cu mult mai înaltă decât a fost vreodată după căderea Atlantidei. Această frecvență mai înaltă a luminii activează conexiunea înnăscută dintre mintea voastră multidimensională și creierul vostru trei dimensional.

Prin urmare, creierul vostru 3D primește mesaje prin intermediul percepțiilor voastre extinse ale clarauzului, clarviziunii și clarsimțirii. Astfel, pe măsură ce conștiința voastră se expansionează pentru a cuprinde cea de-a cincea dimensiune, voi experimentați realități multiple, paralele și alternative.

Aceste percepții nu pot fi procesate prin intermediul gândirii voastre trei dimensionale. Din fericire, din ce în ce mai mulți dintre voi vă amintiți versiunile mai înalt dimensionale ale propriului vostru SINE Multidimensional, precum și versiuni ale sinelui vostru care rezonează la realitățile alternative și paralele trei/patru dimensionale.

Combinarea acestor realități, nenumărate și simultane, vă încurajează să vă expansionați starea de conștiință de zi cu zi, de veghe, în unde cerebrale mai înalte. Cu toate acestea, sunt multe provocări cu care trebuie să vă confruntați când vă dați seama că aceste ”alte lumi” se desfășoară în mod simultan cu viața voastră trei dimensională.

Din moment ce aceste alte lumi sunt în afara și dincolo de timpul vostru 3D, voi puteți menține o conștientizare conștientă a lor pentru ceea ce poate părea a fi ”câteva secunde”. Apoi probabil veți simți că experiența ”a dispărut”.

Bineînțeles, acea realitate nu dispare niciodată, dar deoarece acea realitatea rezonează dincolo de timp, creierul vostru 3D legat de timp, poate rămâne conectat cu aceste percepții și experiențe doar pentru câteva secunde din timpul vostru.

Probabil că simțiți ca și cum o ”insectă” ar fi zburat pe la colțul ochiului vostru sau că ”imaginația” voastră a fost activată de ceva. Cea de-a doua versiune este cea corectă. Imaginația voastră a fost activată de propria voastră stare de conștiință mai înaltă. Din nefericire, gândurile și emoțiile mai înalt dimensionale care au deschis portalul către SINELE vostru Multidimensional, v-au părăsit percepțiile conștiente exact în secunda în care v-ați îndoit de experiența voastră.

Îndoiala este o formă de frică și vă coboară instantaneu conștiința în undele cerebrale mai joase în care numai lumea fizică mai poate fi percepută. Dorim să vă reamintim, minunata noastră echipă aflată departe, că ceea ce se întâmplă de fapt, este că voi vă amintiți abilitățile voastre înnăscute, multidimensionale.

Nu este nevoie să treceți prin procesul 3D al cititului, studiatului, învățatului, practicii și descoperirii abilităților voastre înnăscute. Tot ceea ce este nevoie să faceți este să vă AMINTIȚI că ați fost ”adormiți” pentru adevăratul vostru SINE pentru mai mult timp decât ați vrea să știți. ACUM, începeți să vă ”treziți”.

Pentru a vă explica mai departe, vom folosi una dintre Poveștile voastre cu Zâne. Mulți dintre voi, mai ales cei care se bucură de creativitate, vizitați în mod frecvent tărâmul patru dimensional al ținutului Faerie. Faerie este într-adevăr o lume reală și una pe care mulți dintre voi ați vizitat-o ca și copii. Acest tărâm încă se mai află în timp și alți marcatori familiari 3D, astfel încât vă este ușor să vă amintiți acea experiență de ”vis”.  

Vom vorbi acum despre Povestea Frumoasei din Pădurea Adormită. După cum vă amintiți, Frumoasa din Pădurea Adormită nu s-a putut opune destinului său de ”a-și înțepa degetul în roata de tors” și a căzut într-un somn adânc. Mulți dintre voi, voluntarii noștri care purtați un vehicul pământesc, începeți să vă amintiți calea descoperirii SINELUI pe care l-ați ales înainte de întruparea voastră actuală.

”Frumoasa din Pădurea Adormită” a avut multe dintre provocările cu care voi toți vă confruntați atunci când intrați într-o viață 3D, cum ar fi:
-          Uitarea darurilor pe care le-ați primit la nașterea voastră (Binecuvântarea primită de la Zâne)
-          Uitarea provocării pe care ați ales-o să vă ajute să vă treziți (Blestemul Zânei întunecate)
-          Să vă îndrăgostiți de SINELE vostru (Prințul)
-          Vă puneți singuri în încurcătură (înțeparea degetului în ac)
-          Adormirea (SINELUI vostru)
-          Lupta cu mărăcinii pentru a vă confrunta cu Zâna cea rea (întunericul interior)
-          Trezirea prin sărutul iubirii necondiționate (de la SINELE vostru)

Când jucați toate aceste ”povești” în viața voastră, voi sunteți toate personajele din poveste și TOATE expresiile SINELUI vostru Multidimensional. Întâlnirea cu expresiile mai înalt dimensionale ale SINELUI vă va ghida prin ”mărăcinii” nenumăratelor vieți de gândire, emoții, limitări și polaritate trei dimensională.

Cum vreți să vă scrieți propria voastră ”poveste cu zâne”? Amintiți-vă că:
VOI sunteți toate personajele.
Voi sunteți zânele patru dimensionale, atât cele iubitoare cât și cele rele.
Voi sunteți inocenta care ați uitat ”provocarea” pe care voi v-ați creat-o înainte de această încarnare.
Voi sunteți inocenta ”Prințesă”.
Voi sunteți curajosul Prinț.
VOI sunteți și problema și soluția.

Când vă asumați deplina responsabilitate pentru viața pe care VOI ați creat-o, vă puteți regăsi mult mai ușor propria voastră putere multidimensională, înțelepciunea infinită și iubirea necondiționată pentru voi înșivă și pentru ceilalți. Această Înțelepciune, Putere și Iubire se află în Inima voastră Înaltă așteptând trezirea voastră la SINELE vostru Multidimensional.

Ne întoarcem acum la mesajul nostru inițial de trezire a percepțiilor voastre mai înalt dimensionale. De fapt, aceste percepții mai înalt dimensionale au fost întotdeauna treze. Problema a fost că creierul vostru trei dimensional nu a avut nici o cale de a primi, traduce, înmagazina sau împărtăși aceste percepții.

Prin înfruntarea întunericului de dinaintea ivirii zorilor, vidul de dinaintea deschiderii, activați o conexiune conștientă cu mintea voastră multidimensională. Mintea voastră multidimensională este în măsură să primească, stocheze, traducă și să împărtășească toate percepțiile voastre multidimensionale cu creierul vostru fizic.

Dar, mai întâi trebuie să vă înfruntați frica care v-a limitat la iluziile creierului vostru trei dimensional. Toți Maeștrii Ascensionați, cunoscuți sau necunoscuți, au trecut prin ”noaptea neagră a sufletului” lor înainte de a se întoarce la amintirea conștientă a stării lor adevărate, multidimensionale.

Mai întâi au experimentat conștiința colectivă a tuturor oamenilor pe care i-au locuit. Apoi și-au expansionat conștientizarea și ”sentimentul de sine” în conștiința planetară, apoi și-au expansionat conștiința pentru a-și îmbrățișa conștiința galactică. În acel punct ei au fost pregătiți să-și pună viața în serviciu pentru ceilalți și/sau a planetei.

Din informațiile conștiente sau inconștiente pe care le primiți de la ”sclipirile de lumină din colțul ochiului” voi v-ați escaladat ”sentimentul de SINE” dincolo de atașamentul vostru exclusiv față de sinele vostru uman. După ce percepeți realitățile de dincolo de limitările timpului, începeți să vă percepeți sinele trăind în unitate cu ÎNTREAGA viață.

Dar, apoi acolo este vidul de dinaintea deschiderii către Portalul și/sau Coridorul Ascensiunii. Acest vid vă pregătește să părăsiți matricea trei/patru dimensională a timpului și spațiului astfel încât să vă puteți întoarce mai ușor la ACUM-ul lui UNU.

Când intrați prima dată în acest vid de dinaintea coridorului, întâlniți cea mai întunecată parte a nopții de dinaintea ivirii zorilor. În acest vid al celei mai întunecate nopți se află suma/totalul a ceea ce VOI ați ales să înfruntați pe parcursul acestei ultime încarnări în Matrice.

Când conștiința voastră intră în Vid voi sunteți chemați să:
1.      Să vă amintiți darurile pe care le-ați primit la nașterea voastră.
2.      Să vă amintiți că VOI v-ați ales provocările din această viață care să vă ajute să vă treziți.
3.      Să găsiți curajul de a vă iubi necondiționat pe voi înșivă, astfel încât să puteți:
4.      Accepta și înfrunta provocările pe care voi le-ați ales pentru finalizare.
5.      Să rămâneți treji la viața pe care VOI vi-o creați.
6.      Să vă înfruntați și să vă iubiți în mod conștient fricile și întunericul interior.
7.      Să vă treziți la SINELE vostru Multidimensional.
Atunci când vă amintiți că voi v-ați ales darurile înnăscute, vă dați seama că aveți toate instrumentele interioare pentru a fuziona cu expresiile mai înalte ale SINELUI vostru. Perspectivele mai înalte ale SINELUI vostru vă vor ajuta să percepeți și să vă încheiați cu succes Misiunea pe care v-ați ales-o.

În cele din urmă, prin eliberarea fricilor și iluziilor întunericului interior, voi sunteți în stare să vă unificați cu cea mai deplină expresie a SINELUI vostru Multidimensional. Pentru a rezuma, noaptea voastră cea mai întunecată este binecuvântarea care vine în conștientizarea voastră atunci când aveți perspectiva multidimensională care a fost una ascunsă cândva de iluziile lumii fizice.

Prin urmare, acordați-vă un moment pentru a calcula în mod conștient ce ”credeți” că ați perceput dintr-o dimensiune mai înaltă. Vorbiți despre acea experiență cu prietenii și/sau familia voastră. Opriți stirile TV și mergeți în interiorul SINELUI vostru pentru a vedea povestea adevărată a ceea ce se petrece în uimitorul vostru ACUM. Discutați-vă ideile despre ceea ce se ”petrece cu adevărat” cu prietenii voștri.

Începeți un blog, țineți un curs și/sau găsiți o cale pentru a vă încorpora percepțiile și mesajele de la SINELE vostru în viața voastră de zi cu zi. Priviți cerul și trimiteți iubire necondiționată dârelor chimice de pe cer (chemtrails). Priviți pe deasupra oceanului și imaginați-vă că forajul maritim pentru exploatarea petrolului a fost îndepărtat. Mergeți în natură și imaginați-vi-o pe Gaia în starea sa cea mai pură.

Amintiți-vă să meditați, fiți creativi și faceți ceea ce IUBIȚI să faceți. VOI vă deschideți Portalul Ascensiunii cu fiecare gând și fiecare emoție a voastră. Amintiți-vă că voi curățați arhivele nenumăratelor voastre frici, traume și limitări percepute.

Și cel mai important, amintiți-vă că voi sunteți acel VOI care vine în meditațiile, visele, creativitatea și inspirațiile voastre. Ori de câte ori bănuiți că sunteți în comunicare cu acel VOI scrieți și/sau documentați în vreun fel. Creierul vostru 3D va uita repede iluminările primite prin mintea voastră multidimensională.

De fiecare dată când documentați ceea ce ați primit de la frecvențele mai înalte, voi creați căi conștiente prin portalul dintre sinele vostru și SINELE vostru. Când scrieți, vorbiți, desenați ș/sau cântați informațiile pe care le-ați primit de la mintea voastră multidimensională, voi creați o conexiune mai largă și mai rapidă între mintea SINELUI vostru multidimensional și creierul corpului vostru fizic.

Așa cum creierul vostru 3D își aduce mai bine aminte sarcinile care se repetă mereu, își poate aminti mai ușor mesajele înalte pe care VOI le-ați scos în evidență prin atenția și documentarea lor.

Voluntarii noștri cei mai iubiți de pe Gaia, aveți mai mult succes în misiunea voastră decât vă puteți da seama. Din perspectiva noastră din dimensiunile mai înalte, putem vedea din ce în ce mai multe portaluri de lumină deschizându-se în fiecare zi, fiecare oră, fiecare minut. În curând aceste portaluri vor crește atât de mari încât ele vor fuziona în:
Întregul stat
Întreaga țară
Întregul continent
Întreaga emisferă
Întreaga planetă
Întreaga aură planetară
Întreaga dimensiune planetară patru dimensională și în
Noul Pământ cinci dimensional!
 
În acel ACUM voi toți veți fi UNA.
În acel ACUM voi veți fi ACASĂ.

Arcturienii și Familia voastră Galactică de Lumină

Niciun comentariu: