27 apr. 2015

Cum poți scăpa de toxine prin picioare. Rezultatele se văd pe prosop!


detox
Eliminarea toxinelor din organism nu se face doar prin renunțarea la anumite alimente. Află cum poți scăpa de substanțele nocive din corp prin picioare.
Indiferent de măsurile pe care le iei, nu prea ai cum să te ferești de toxine. Pentru a rămâne sănătoasă, trebuie să faci, regulat, cure de detoxificare, care te vor ajuta să îți întărești și sistemul imunitar.

Cum să faci acasă detoxificare prin picioare

Cea mai simplă metodă a detoxificare prin picioare este să masezi tălpile cu o perie uscată, făcând mișcări circulare. Fă, apoi, un duș, pentru a scăpa de detoxine. Periajul uscat este o tehnică rusească, ce înlătură pielea moartă, stimulează creșterea celulelor, îmbunătățește sistemul nervos și curăță sistemul limfatic.
 O altă metodă este să îți ții picioarele într-un lighean cu apă, în care ai pus o cană de sare amară. Soluția obținută stimulează transpirația și scoate toate toxinele prin picioare. Magneziul din sarea amara este absorbit în piele și ajută circulația, în timp ce absoarbe toxinele prin piele.
Algele sunt, de asemenea, indicate în curele de detoxificare. Poți să îți înfășori tălpile în alge umede ori poți să ții picioarele într-un lighean cu apă caldă și alge. Apa caldă te va face să transpiri, iar plantele vor absorbi toxinele din corp.
Înmoaie două cârpe curate în ceai verde și oțet și aplică-le pe talpi. Lasă-le peste noapte, iar dimineața, cârpa ar trebui să fie neagră, de la toxine. Aceasta este metoda chinezească de detoxificare.

Niciun comentariu: