30 apr. 2015

Cum sa-ti cureti aura, absorbind lumina naturii

Lotus position
Desi nu toata lumea crede in ele, despre aure se spune ca sunt campuri energetice care radiaza in jurul unei persoane pornind de la chakre, sau centre energetice ale corpului, iar unele persoane spun chiar ca pote vedea aceste aure.
Exista oameni care spun fara emotie ca port vedea o lumina difuza radiind din persoane, la cativa centimetri de corp. Spre exemplu, jurnalistul american Jocelyn Dacer, spune ca a inceput sa vada aurele in adolescenta, atunci cand isi observa cu atentie fratele dependent de droguri. Dacer marturiseste ca putea vedea partea superioada a corpului fratelui sau dedublata si rupta in multe bucati din cauza consumului de stupefiante.
Intr-un astfel de moment de pierede, cauzat de droguri, Jocelyn Dacer spune ca a inteles solutia pentru vindecarea aurei si, mai departe, a corpului, totul bazandu-se pe experienta fratelui sau. De fiecare data cand folosea drogurile fratele simtea ca se dedubeaza si ajunge intr-o lumea naturala imaginara, de unde-si incarca aura. Experienta a mers mai departe si, dupa a ce a fost externat dintr-un centru de dezalcoolizare, fratele a decis sa merga sa petreaca timp meditand in natura, astfel incat aurele sa se reincarce. Se pare ca rezultatele au fost uimitoare.
Pornind de aici, Jocelyn Dacer a intocmit chiar un foarte scurt ghid pentru curatarea aurei:
  1. Gaseste un loc in natura unde poti vedea cu usurinta varfurile copacilor.
  2. Mergi acolo la apus sau la rasarit. Ideea este ca lumina filtrata de varfurile copacilor sa se rasfranga asupra voastra.
  3. La momentul potrivit veti putea vedea cum o lumina calda si difuza se ridica usor deasupra copacilor. Incearca sa te despinzi de griji si probleme, eliberandu-ti minea si concentrandu-te asupra aurei luminate.
  4. Raspira ritmic, incet si adanc. Viata in simbioza cu natura face ca energia naturii sa fie absorbita in corp, ceva de genul cum expiram dioxid de carbon si inspiram oxigen. Lumina aurei functioneaza pe un principiu similar, absobind energia naturii si eliminand disturbarile.
Puteti incerca oricand acest lucru, numai tineti minte ca fiecare om este diferit si ca este nevoie de timp si intelegere pentru a functiona. Indiferent ca functioneaza de la bun inceput sau nu, singura garantie este ca va veti simti bine si veti avea o stare de bine.
http://www.likenews.ro/cum-sa-ti-curati-aura-absorbind-lumina-naturii/

Niciun comentariu: