30 apr. 2015

Sunete misterioase care traverseaza Pamantul

ufo
Cu toții am remarcat anomalii auditive sau vizuale care vin parcă de nicăieri. În diferite zone ale lumii au fost înregistrate sunete ciudate care vin din pământ sau din cer. De curând, în Canada și Ucraina au fost înregistrate astfel de sunete. Locuitorii acestor zone le descriu ca fiind zgomote mecanice de joasă frecvență, sacadate și regulate ca interval de timp.
În ultimii ani, s-au semnalat multe anomalii care ne parvin din cer. Spirala de la Sidney sau spirala din Norvegia sunt fenomene care nu au fost încă explicate. Fenomene ciudate care s-au desfășurat minute întregi pe cer. O explicație la aceste fenomene a fost faptul că ele sunt consecința unor proiecte oculte, strict secrete. O altă ipoteză făcea referire la faptul că armata, prin testele pe care le face, este implicată și răspunzătoare de aceste fenomene.
Un fenomen și mai bizar este sunetul mecanic care a fost auzit de locuitorii din Kiev și care vine din pământ. Locuitorii Kievului au fost în stare de alertă, zile întregi, din cauza acestor sunete, asemuite cu un muget prelung, înfiorător.
Sunt aceste sunete rezultatul unor experimente secrete?
Este armata răspunzătoare, prin testele pe care le face, sau altele sunt cauzele producerii acestora?
În Canada, s-au înregistrat astfel de sunete, după care, pe cer au apărut lumini ionosferice.
Aceste lumini sunt asemănătoare cu cele care preced un cutremur. La 11 ore diferență, în Canada a fost un cutremur cu magnitudinea 5. Începând cu anul 2009, în SUA și Franța au fost înregistrate zgomote care par că vin din interiorul Pământului.
Primele documente care prezintă astfel de zgomote este elaborat în 1854. Documentul face referire la o zonă din Anglia, unde în decursul mai multor ore, la intervale regulate de două minute, se produceau sunete bizare, care veneau din interiorul Pământului.
În noiembrie 2014, o sferă luminoasă, a fost văzută pe cerul Uralului, minute bune. Sfera a fost filmată, fotografiată, dar explicațiile oamenilor de știință nu au apărut încă. Mulți au implicat armata rusească în acest fenomen. La scurt timp, stafful armatei ruse a dezmințit implicarea armatei în acest fenomen.
Cercetătorii americani susțin că miezul pământului are o mișcare mult mai rapidă decât mantaua pământul, fapt care a condus la producerea acestor sunete.
Tensiunile din interiorul pământului sunt din ce în ce mai mari și au tendința de a migra spre exteriorul scoarței pământului. Temperaturile foarte mari determină modificări în interiorul pământului, metalele devin lichide. Au loc reacții care se produc la temperaturi foarte mari și care produc, în final, sunete și lumini ciudate.
Temerea specialiștilor este mare. Mișcările din interior pot modifica relieful, pot produce alunecări de teren, modificări în ceea ce privește forma continentelor. Oceanele pot crește mult, repercusiunile fiind catastrofale pentru mediu și oameni. Dispar insule și părți ale continentelor, inundații. Acest scenariu apocaliptic s-a mai produs pe pământ și din păcate se poate repeta.
http://www.efemeride.ro/sunete-misterioase-traverseaza-pamantul

Niciun comentariu: