27 iun. 2015

Copii de Cristal

lightworkers-Fairy-gold-light-0001
Copiii de Cristal sunt noua generatie de copii care populeaza Pamantul .Unii mediumi,clarvazatori, spun ca ei au inceput sa se nasca incepand cu anul 1995,in alte scrieri se specifica ca ei au inceput sa apara pe lume incepand cu anul 2000.
Acestia sunt copii extrem de puternici, al caror scop principal este sa ne duca catre urmatorul nivel in evolutia noastra, si sa ne reveleze puterea noastra interioara si divinitatea noastra. Ei functioneaza ca o constiinta de grup mai degraba decat ca indivizi, si  traiesc prin „Legea lui Unu” sau Constiinta Unitatii, sunt o forta puternica pentru dragoste si pace pe planeta.
Acest copii,Lucratori intru Lumina,sunt fiinte ideale din multe puncte de vedere,cei care au darul clarvederii le pot vedea aura care este superba,multicolora,opalescenta,in nuante pastelate,asemanatoare cu efectul de prisma al unui cristal de cuartz. De aici le vine si numele de Copii de Cristal.
babyIata care le sunt caracteristicile:
-sunt nascuti dupa 1995
-au ochii mari si privirea este foarte intensa
-sunt foarte afectuosi
-incep sa vorbeasca mai tarziu de 3 ani datorita capacitatii lor de a comunica telepatic si prin semne pe care si le inventeaza singuri
-atunci cand incep sa vorbeasca de obicei o fac direct cu fraze complete
-pot incepe sa cante inainte sa vorbeasca deoarece sunt foarte inclinati catre arte
-sunt echilibrati,blanzi si iubitori
-extrem de iertatori ,foarte sensibili si simtitori fata de ceilalti
-foarte legati de natura,de animale
-au darul vindecarii si multi stiu intuitiv cum sa lucreze cu cristalele
-vorbesc deseori despre Ingeri,vieti anterioare,spiritualitate in general
-de obicei sunt vegetarieni tocmai din respect ,iubire ,pentru animale sau prefera sucurile in locul hranei obisnuite,mananca putin si cat mai apropiat de natura
-aparent indestructibili deoarece sunt foarte protejati de Ingeri
Desi nu vorbesc mai devreme de 3 ani parintii lor nu au nici o problema in a comunica cu eitelepatic.Multi parinti afirma ca au o relatie fericita cu copii lor ,marea majoritate folosind expresia ca au “un Inger de copil”
De multe ori acesti copii deosebiti se nasc in familii capabile sa ii creasca intr-un mediu spiritual ,isi aleg parinti care au si ei sensibilitati spirituale crescute.
Ochii lor mari sunt foarte magnetici,atrag ,acesti copii nefacand altceva decat sa adune informatii cat mai multe despre oameni si planeta.De asemenea prin ochii lor ei transmit mesaje de iubire ,transmit energii inalte de care acum omenirea are nevoie.
crystal+children+new+children+in+the+worldCopii de Cristal vad dincolo de suprafata oamenilor, ei vad Lumina Divina interioara a fiecaruia ..Au capacitati paranormale ,vad Ingeri si Ghizi din lumea spirituala si citesc  cgandurile oamenilor.
Uneori cad in transa in special cand sunt in natura datorita firii lor meditative,atunci par ca nu isi mai aud deloc parintii,in aceste transe primind informatii,ghidare divina despre ce au de facut pe Planeta,cum pot ajuta mai mult.
Sunt copii foarte sensibili,puternic influentati de energia colectiva aplanetei.cand mase de oameni trec prin stari de frica (cum este cazul revoltelor,razboaielor sau cutremure , schimbari climatice),sau cand se pregateste un eveniment care va schimba lumea,copii de cristal pot deveni foarte agitati.
Trupurile lor sunt de asemenea sensibile,sunt sensibili la : zgomotele prea puternice, aglomeratie, temperatura , la dezordine, la ingrediente artificiale si la chimicale.
Copiii de Cristal poarta in inima atat de multa iubire incat numa iprezenta lor este vindecatoare,dar sunt dotati si cu multe capacitati innascute in acest domeniu.
crstal 3Par sa stie intuitiv cum sa directioneze energia cu mainile,cu gandurile si chiar cu cristalele,pentru a realiza vindecari profunde. Unii dinre ei sunt alchimisti,magicieni si au darul telekineziei(de a muta obiectele cu ajutorul mintii).
Deseori poarta conversati ide neinteles cu lumea nevazuta ,multi parinti fiind convinsi ca acesti copii vad Ingeri sau pe cei decedati(si asa si este) .
Iata darurile pe care ei le aduc omenirii prin intruparea lor pe Pamant: afectiunea,fericirea , bucuria,,iubirea si respectul fata de cei in varsta,,iertarea si mentinerea pacii.
A fi parintele unui Copil de Cristal este un privilegiu.Rolulnostru este sa le asiguram cadrul in care ei sa se manifeste, sa le asiguram climatul bun si armonios de care ei au nevoie ca sa se dezvolte,sa ii sprijinim in manifestarea darurilor spirituale cu care ei s-au nascut.
Mai multe puteti citi in cartea Copii de Cristal scrisa de Doreen Virtue.
Sa ne fie de folos,Doamne ajuta!

Niciun comentariu: