6 iun. 2015

SECRETUL LINISTII SUFLETESTI SI AL REUSITEI IN VIATA

Image

Cand incetezi sa te mai cauti, sa te agiti, te gasesti. Este liniste si lumina, in jurul tau, acolo, esti tu, in fiecare zi, de parca ai fi propriul tau inger pazitor.
Trebuie doar sa te opresti, sa uiti, pentru o vreme, totul: lumea, oamenii, problemele si te intalnesti cu tine insuti, pentru prima oara, in viata.
Oricum, intotdeauna, ajungem, exact acolo unde sufletul nostru ne cheama, pentru a trai experientele de care avem nevoie, pentru a ne desavarsi.
Când nu mai programezi, cum o să arate mâine, cum trebuie să fie omul pe care să-l iubeşti, cu tot sufletul, când nu mai plănuieşti, non stop, cum să faci, cum sa ai, cum sa fii fericit, atunci se întâmplă toate, firesc si de la sine.
Constaţi chiar că toate au fost lângă tine, în tot răstimpul în care tu programai  diverse lucruri.
Constaţi că bucuria, iubirea şi Graţia Divină aşteptau să te opreşti, chiar pentru o clipă, să intri în ritm cu tine însuţi, cu tine cel profund şi, implicit, cu Universul.
Este necesar un timp fizic, in care, cu credinta si incredere, cu rabdare si chibzuinta, cu recunostinta, totul se aseaza, intr-un mod universal valabil.
Increderea este cheia ce deschide portile inimii, portile subconstientului, creator de realitate. Ascultandu-l pe Iisus, primind informatiile Sale, fara a le pune la indoiala, le putem apropia de El, de tot ce inseamna Iisus si adevarul spuselor Sale.
Daca avem sanatate, dragoste, prieteni adevarati, simtul umorului si gandire pozitiva, avem totul, in viata.
Daca apreciem oamenii, pentru ceea ce sunt si nu pentru ceea ce poseda, atunci, avem si perspectiva lui Dumnezeu.
Viata se manifesta, absolut natural, curge de la Sine.
Faci tu, cumva, vreun efort anume, pentru a respira sau pentru ca inima ta sa bata ? Nu, pur si simplu, totul decurge, absolut natural, de la Sine. Si cine este acest Sine ? Este VIATA, este IUBIREA, este DUMNEZEU.
Dumnezeu este Cel care respira, Dumnezeu este Cel care iti face inima sa-ti bata.
Asadar, lasa viata in pace si las-o sa manifeste, natural !
Totul este bine, totul este !Singura putere se afla in gandul tau, iar cand gandurile tale sunt divine, puterea lui Dumnezeu le insoteste.

Niciun comentariu: