17 iul. 2015

Grila de cristale


Grila de  Cristale este mult mai puternica si mai eficienta decat folosirea unui singur cristal. Grila de Cristale se creeaza cu un scop precis, un proiect, dar poate fi si o tema permanenta.
O grila se creeaza prin plasarea de cristale intr-un model geometric folosind simboluri (vezi geometria sacra). Cele mai des intalnite grile de cristale sunt cele plasate deasupra unui simbol cum ar fi Antakarana sau Steaua lui David. Din momentul in care sunt programate cristalele percep intentia si energia noastra si o directioneaza catre scopul propus.
Primul lucru pe care il ai de facut este sa te gandesti la scopul tau. Intentia trebuie sa fie clara si precisa. In functie de acest scop sau tema alegi cristalele potrivite. Este extrem de benefic sa alegi in mod direct fiecare cristal al grilei. Poti simti usoare intepaturi in palme sau daca il duci  in dreptul celui de-al treilea ochi poti simti cum acestea emit energie, in cazul in care sunt ale tale. Daca nu simti nimic, nici o atractie, inseamna ca nu este cristalul tau. Mi s-a intamplat adesea sa merg sa caut cristale pentru o grila si sa aleg cu totul si cu totul alte cristale . Cautand apoi semnificatia lor nu am fost surprinsa sa constat ca aveam nevoie de ele. Vezi  cartea cristaleor anexata!
Dupa ce ai ales sau mai bine zis te-au ales cristalele, urmeaza curatarea lor.  Sfatul meu este sa nu le chinui in apa cu sare!!! Este suficient sa cumperi sare de Himalaya (este cea mai pura) si sa le ingropi in acesta vreme de cateva zile. Le poti incarca la luna noua, caci atunci se incep proiectele  si le poti incarca la lumina  soarelui. Le poti binecuvanta cu apa sfintita si mir, aApoi pe fiecare in parte semnul Sfintei Cruci si/sau simbolurile de curatare din Reiki. De ce este necesara curatarea? Pentru ca sunt foarte empatice! Cristalele preiau intentia/ energia tuturor persoanelor care le ating. Cristalul pana ajunge la tine trece prin multe miini!
 Intenţia ta este cea ce iti va folosi pentru a incarca cristalele. Iei fiecare cristal in parte si ii dai tema dar nu uita sa programezi ca nimeni in afara de tine sa nu il programeze, in cazul in care accidental cineva il poate atinge sau chiar  privi.
Scrie intentia ta pe o bucata de hartie (sau pe partea din spate a unei fotografii care descrie scopul/ tema ta). Hartia se impatureste si se aseaza sub grila. atunci cand este gata.
Cauta un spatiu potrivit unde va sta grila ta astfel incat sa nu fie deranjata. Curata acest spatiu. Unele metode de curatare includ arderea de salvie, tamaie, plasarea unui cluster de cristal in camera. Flori, muzica, lumanari pot fi utilizate pentru a creea ambianta de spatiu sacru.
Creeaza grila si ai grija ca scopul tau trebuie sa fie precis, clar si directionat catre binele cel mai inalt. La sfarsit poti spune o rugaciune de recunostinta. Grilele se curata din cand in cand sau se plaseaza alte cristale in dreptul lor care au rolul de a curata. De asemenea se reincarca. Cand scopul s-a indeplinit ardeti hartia  iar cenusa puneti-o la radacina unei flori.
Exemple de grile
Grila de dragoste pentru generarea iubirii (iubirea/ gasirea partenerului,
iubire de sine, stima de sine, iubirea in familie, etc)
(cuart roz si cuart transparent)
Grila pentru prosperitate folosind simbolul infinit
succes in cariera, abundenta financiara
(citrin in centru, aventurin, jasp rosu, howlite)
Grila pentru sanatate sau mica Roata a Medicinei
Energie = Putere = Cunoastere
(in centru aventurin, in est citrin, in vest onix negru, in sud jasp rosu,
in nord howlite, cuart transparent inserat)

Niciun comentariu: